Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bezsüntették az ÖSSZES 400AS DRZ GYÁRTÁSÁT!
elvileg 2011ben lesz a 450es,versenyednuro változatban! amit sztem nem lehet majd levizsgáztatni
ennyi
mikor lesz a DRZ Kupa amúgy?
Hát ez az én is fehéret szeretnék csak eddig még sehol nem találtam...ritka mint a fehér holló
de a 28-as kormányokhoz való ugye?
pro taper?
ha a szivacs nem kellene,úgy mennyi lenne?
Szép az a fehér drz sm talán a legszebb jobban kéne mint a fekete
Jó reggelt! Tudomásunk szerint csak az E-nek a gyártását szüneteltetik.S-SM ből van K9 is, de nem is a motor erőn kellene változtatni, inkáb a súlyát kellene egy kicsit csökkenteni és a futóművön egy kicsit javítani. Hiába lesz 450-es a túning fanoknak úgyis gyenge lesz!(meg az ár se mindegy) De ez csak az én véleményem. Gyertek el a DRZ kupára és ott a márka kereskedők biztossan tudnak valami új információval szolgálni.
dobj majd képet róla
HalI.
H4 izzó.
A magasító 8e ft.
Mikor jön a 450.-es DRZ?Mit tudtok?
én úgy értesültem csak Európában, mert nem teljesíti a mittoménhanyas normákat, de pl USA-ban és a Japóknál van 2009-es modell!
Már az összes DRZ gyártását befejték tavaly..max néhány kereskedésben van 1-2 SM ami megmaradt még...:( jön a DRZ 450 ami már biztos nem ien lesz mint a régi elnyűhetetlen 400as....ezvan..kellaz erő nemszámit,ha drága,meg üzemórás...
Üdv!

Tetszett a verseny, bár az idő nagyon pocsék volt... Rendesen megfáztam... Csapattam volna persze bár engem a crosspálya annyira nem vonz, vagyis még nem volt alkalmam menni rajta és félek h megint összecsukom magam Somogybabod nagyon is érdekel, de sajna ez a hétvége nem jó... Amúgy pár héten belül megyek arra rokonlátogatásba, akkor lefutóznám a motort és mennék egyet veletek, itthon úgyis mindig egyedül szerencsétlenkedek
császtok.rosszul látok vagy tényleg befejezték a drz 400 sm gyártását?nézem a suzuki oldalait és nem látom sehol se.ha vki tud ezzel kapcsolatban linket ossza már meg velem vagy vmi hírt ha tudna vki ezzel kapcsolatban.előre is köszi
hali, csak 1 pár van vagy esetleg több?
én a tankot is festetem, az oldalidom alap marad sárga, a sárvédőket még nem tudom
Szerintem filléres dolog, de Te vagy az eladó.
Ha drz e sárga nem karcos müanyag tank akkor biznicelhetünk.
23cm*4,5cm Az árat meg nem tudom.. Mennyit érhet egy ilyen? :D
Engem igen. Kép,méret,ár?
Sziasztok!

Meg tudná valaki nekem mondani,hogy a 2003-as S-es DRZn!
Milyen a gyári áttétel?
Lánckerekek fogszámára gondolok!
Első?
Hátsó?

Előre is köszönöm.
ennyiért vettem én is!csak sárgát,vennék én is feketét de mit csinálok a tankkal?
Valakit nem érdekel a DR-Z feliratú matrica a hátsó villára? Mind a 2 oldalra megvan.
Hát ha péntekig nem jön meg akkor felhívom megint őket. Már csak ez hiányzik a mociról és lehetne összerakni teljesen.