Jó reggelt! Tudomásunk szerint csak az E-nek a gyártását szüneteltetik.S-SM ből van K9 is, de nem is a motor erőn kellene változtatni, inkáb a súlyát kellene egy kicsit csökkenteni és a futóművön egy kicsit javítani. Hiába lesz 450-es a túning fanoknak úgyis gyenge lesz!(meg az ár se mindegy) De ez csak az én véleményem. Gyertek el a DRZ kupára és ott a márka kereskedők biztossan tudnak valami új információval szolgálni.
Már az összes DRZ gyártását befejték tavaly..max néhány kereskedésben van 1-2 SM ami megmaradt még...:( jön a DRZ 450 ami már biztos nem ien lesz mint a régi elnyűhetetlen 400as....ezvan..kellaz erő nemszámit,ha drága,meg üzemórás...
Tetszett a verseny, bár az idő nagyon pocsék volt... Rendesen megfáztam... Csapattam volna persze bár engem a crosspálya annyira nem vonz, vagyis még nem volt alkalmam menni rajta és félek h megint összecsukom magam Somogybabod nagyon is érdekel, de sajna ez a hétvége nem jó... Amúgy pár héten belül megyek arra rokonlátogatásba, akkor lefutóznám a motort és mennék egyet veletek, itthon úgyis mindig egyedül szerencsétlenkedek
császtok.rosszul látok vagy tényleg befejezték a drz 400 sm gyártását?nézem a suzuki oldalait és nem látom sehol se.ha vki tud ezzel kapcsolatban linket ossza már meg velem vagy vmi hírt ha tudna vki ezzel kapcsolatban.előre is köszi
elvileg 2011ben lesz a 450es,versenyednuro változatban! amit sztem nem lehet majd levizsgáztatni
ennyi