Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááááááááá,még nemtudom,fáj a vállam szerintem terep kilőve,de mnem biztos vazz 5 felé kéne szakadjak
megkérdezhetem mennyiért ment el?
Hali!
Hát sajna csak 1 pár volt. épp miután meghirdettem már el is kelt.
csumi mi a szitu a szombatal ?és a vasárnapi terepel
Mizu a matricával?
Én benne lennék Bár még nagyon nagyon nagyon nagyon amatőr vagyok ezen a szinten.
AMúgy nagyon köszönöm az adaptert Trobee!
Kemény vagy apukám. TÁMADÁÁÁS.
Mire kellene?
Április 11 lehetne egy komolyabb drz találkozó is! Valamit kitalálnánk az SM-eknek is,mondjuk-gokart pálya!?
most nézem 8-13 fok és semmi eső!
tud valaki aki féktárcsát gyárt?köszi
szia,megjött az adapter.még nem raktam fel de jó melónak látszik
Hello Bazsi! Jó az fbs is,vagy kétkomponensű ragasztó is.
ok! Beszélgetünk még! Én kimegyek a kiállításra aztán egyet megyek valamerre Nem tudom még milyen idő lesz majd meglátjuk itt tartjuk a kapcsolatok hátha csatlakoznak még!
lehet róla szó,de még nem biztos.Nagyon melegnek kell lennie,pályagumim van,még meglátom hogy tapad!
Nem gurulunk vasárnap egyet valamerre? Látom te is Pesten laksz
ja,és nehogy valaki írja hogy:hogy áll az a lánc?
Én szerintem mindenképp megyek ,és vastagon leszarom ki ,hogy motorozik a lényeg,legyünk együtt és érezzük kurva jól magunkat,mert úgy gondolom az egész motorozás ezért van.
holnap már bevetésre kész!
isten ments! én is kb fél órán át nézegettem aztán ö magában össze ütem csak úgy simán!Aztán egy bicikli lánc szem kinyomóval szét szedtem, de előtte persze flexel megtuningoltam a kinyomot:) és utána a haverom fogott kontrát egy kalapáccsal és egy cső kulccsal szépen rá ütöttem. Szép egyenletesen üsd mind két felét amíg annyira rá megy , hogy mehessen fel a biztoséték
köszi ,már majdnem elkezdtem reszelgetni
Sziasztok.
Szombaton ki jön motorkiállításra?
Üdv:csaba
Szia igen én ajánlottam! Tehát fogjál kontrát és egy 8 cső kulcs segítségével üsd rá! Az azért van , hogy még véletlenül se lazuljon meg! Én nekem is úgy ment rá. lehúzni csak kinyomóval fog lejönni azt nekem is venni kell egyet, de biztos nem fog kotyogni meg erőltetni a biztosítékot menet közben
Najóvan, persze :) De mint írtam van még plusz egy nagytárcsa, meg egyéb holmik... ha kő valakinek...
köszönöm,csak érdeklődtem