ok! Beszélgetünk még! Én kimegyek a kiállításra aztán egyet megyek valamerre Nem tudom még milyen idő lesz majd meglátjuk itt tartjuk a kapcsolatok hátha csatlakoznak még!
Én szerintem mindenképp megyek ,és vastagon leszarom ki ,hogy motorozik a lényeg,legyünk együtt és érezzük kurva jól magunkat,mert úgy gondolom az egész motorozás ezért van.
isten ments! én is kb fél órán át nézegettem aztán ö magában össze ütem csak úgy simán!Aztán egy bicikli lánc szem kinyomóval szét szedtem, de előtte persze flexel megtuningoltam a kinyomot:) és utána a haverom fogott kontrát egy kalapáccsal és egy cső kulccsal szépen rá ütöttem. Szép egyenletesen üsd mind két felét amíg annyira rá megy , hogy mehessen fel a biztoséték
Szia igen én ajánlottam! Tehát fogjál kontrát és egy 8 cső kulcs segítségével üsd rá! Az azért van , hogy még véletlenül se lazuljon meg! Én nekem is úgy ment rá. lehúzni csak kinyomóval fog lejönni azt nekem is venni kell egyet, de biztos nem fog kotyogni meg erőltetni a biztosítékot menet közben
Hát sajna csak 1 pár volt. épp miután meghirdettem már el is kelt.
AMúgy nagyon köszönöm az adaptert Trobee!
Szombaton ki jön motorkiállításra?
Üdv:csaba