Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Most elöl-hátul akkora tárcsa van rajta mint a gyári drz tárcsák, szóval adapter nélkül azonnal beszerelhető. Utcára ez is simán jó, a kis kerék miatt ugye jobb a fékhatás azonos tárcsamérettel is mint a nagy 21-es kerékkel. Lánckeréken 41 fog.
hali,nemtudom ki ajánlotta a Honda Karasnát RK patentszem miatt,de köszi megvan!egy baj van csak hogy nem tudom összerakni!a patentszem alatti szem egyszerűen nem akar rámenni!olyan mintha kicsi lenne benne a luk,tud valaki valmi okosat?kezdek megőrülni így nem tudom használni .
szia,most mekkora tárcsa van rajta elől?fogaskerék mekkora?köszi
Köszöntem.
na ma megjött a guma hátra, meg előre a fékbetét, úgyhogy hétvégére már csak jó idő kell és lehet menni zúúúzni
Szasztok! Eladó a képen látható sm-szett, aminek tartalma a két kerék, féktárcsákkal, lánckerékkel, távtartók a tengelyekre, plusz egy 320-as tárcsa, plusz egy-két gumi, megbeszélés kérdése. Továbbá megjegyzem hogy az első keréken 110-es gumi van ami önmagában is kincset ér, mert ritkaság és keresik (nem elsősorban drz-sek, ez igaz, de ha valakinek nem kell, eladható kb 15 pénzért, mivel jó állapotú...) Az egész cucc ára 80. Tel: 06 20 365 8385
segitség a helyszin megtalásához.
Mindenképpen átgondolom, de szerintem addig úgyis találkozunk.
Köszönöm a bizalmat, meghálálom. Igy már biztosan lesz kin röhögni. Ki nem hagynám.
1 itt a helyed
2 kétlem én hogy utolsó lennél ara több jelentkező is van
Ez mit jelent?
1 ne viccelj gyere nyugodtan
2 nincs itt helyed
Mi már rutinosok vagyunk. Indultunk egy szabad edzésen.
Valakinek utolsónak is kell lenni. Egyébként is milyen unalmas lenne a verseny, ha nem lennénk folyton útban, és nem lenne kit kerülgetni. Ne gondolkodj, csatlakozz a bátor amatőrök táborához.
Köszi! Indulni? Háát nagyon gyenge vagok én oda, de addig gyakorlok Köszönöm a felajánlást, lehet elfogadom Nem licitálok rá, azért kérdeztem van-e több, remélem igen. Ha nincs akkor a tied
Bármikor vendégünk vagy egy jó csapatásra.
Április 11 DRZ kupa. Ugye nem is kérdés, hogy indulunk. Felveszünk S.tornyán, és mehet az ökörködés .
Az oda-vissza út az én ajándékom, csak ne licitálj rá a matricámra
Mi FBS-sel ragasztottuk fel már 2éve bírja. (eljárás: dekli védő belső felének főlcsiszolása 60-as papírral zsírtalanítás)
Megérkeztek a deklivédők, köszi szépen Trobee!
Azt nem mondom, h vékony, csak a pille súlya miatt gyengének érződik. De remélem bírni fogja, bár ne lenne rá szükség
Mit ajánlassz, mivel ragasszam fel?
Hali!
Dávid neked hogyan állították be a karbidat optimális értékre a dyno után?Padon?
Ez egy kormány magasító.
Ahoz nem jár szivacs.
Pro Taper
Ufo hÁtsÓ sÁrvÉd? lÁmpÁval 06 20 352-6461 kÉpet mms be kÜldÖk
Üdv: mindeki

az fassza akkor azért tünt fel nekem h nincs már sm -se meg s-es se ! a mind 1 nekem még itt lessz egy darabig az sm
Hát ez marha jó..................
sziasztok!

Létezik az hogy a DRZ 400SM nek a gyári áttétele 15-41?