Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naneee én bugacon lakom. Utána f.háza és onnan nicns messze szeged. Szal ha mész mátéhoz akkor valamerre találkozhatunk. Nem szeretek egyedül gépelni...
1 két kép a cserélt alkatrészekről
ocsodrz.Toltam egy ötöst a vidire.Jól szól
hello Trobee! mennyiért is árulod a 2 oldaldeknivédöt és a hűtővédöket?köszi
Nanee okés megvan beszélve! Én kész vok minden oké a motorral már csak rád meg Ádámra várok ! am én se iszok vagyis nem eleget!
Mondjuk ha felraknál 2-3 nagyfelbontású képet, egy árat, meg egy elérhetőséget, akkor lehet, h már meg is vették volna. De így...
És én is elnézést kérek.
Kép a képben
Én kérek elnézést.
Van az is igen!
Mit fotózgassak egy sárvédőt? Ez most nem megy
Első is van?
Érdekel, kaphatok képet?
klmszabi@gmail.com
Ja és há mács máni?
UFO hátsó sárvédő s-re vagy sm-re lámpával (sárga)
Milyen sárvédőd van?
Egyébként az is kellene, csak nem emlékszem, hogy Rád.
és ez hanyas évjárattól van így?
Ha kell a sárvédő itt a számom 06 20 352-6461
Megerősít valaki, hogy ez jó cím: bakonymotor@gmail.com
Nyugi jól tudod kell vákum a benzincsapba,mert az már membrános!Ami annyit jelent,hogy ha nem jár a motor nem folyik bele a benya,tehát nem kell zárni a csapot.Ezzel szívtam már én is!
Üdv.: Böcsi
Szia
a lámpa jól látom üvegfoncsoros?vagyis az S-é?milyen izzó megy bele?
mennyit kérnél érte?
és a kormányátalakítóért?
Azon vagyok csak hát még nem nagyon akarja oda adni hogy ne hogy összetörjem
Amúgy szép láttam a képeken miért nem kunyerálod el az öregedtől?
Rakj hozáá egy 0-ást és már viheted is
sadam te merre laksz? Csak azon múlik mikor megyünk hogy jo idő legyen és sikerüljön lassan beletenni a jetet a mociba.Tiszta depós vagyok már miatta de ha minden összejön a héten meglessz,aztán csak a szerelőn múlik. Máté egy gond van hogy én olyan ritkán iszok, hogy azt nehéz kivárni, de össszehozzuk ne aggódjatok!
Jó reggelt mindenkinek!
szép jó napot mindenkinek!
Jön fel valaki vasárnap motorral a kiállításra? gurulhatnánk egyet utána valamerre együtt! ha még kerülne valaki akkor motorral mennék ki. Olvastam lentebb hogy pénteken meg szombaton mentek ki páran, viszont nekem meló van szombat estig:(