Naneee én bugacon lakom. Utána f.háza és onnan nicns messze szeged. Szal ha mész mátéhoz akkor valamerre találkozhatunk. Nem szeretek egyedül gépelni...
Mondjuk ha felraknál 2-3 nagyfelbontású képet, egy árat, meg egy elérhetőséget, akkor lehet, h már meg is vették volna. De így...
És én is elnézést kérek.
Nyugi jól tudod kell vákum a benzincsapba,mert az már membrános!Ami annyit jelent,hogy ha nem jár a motor nem folyik bele a benya,tehát nem kell zárni a csapot.Ezzel szívtam már én is!
Üdv.: Böcsi
sadam te merre laksz? Csak azon múlik mikor megyünk hogy jo idő legyen és sikerüljön lassan beletenni a jetet a mociba.Tiszta depós vagyok már miatta de ha minden összejön a héten meglessz,aztán csak a szerelőn múlik. Máté egy gond van hogy én olyan ritkán iszok, hogy azt nehéz kivárni, de össszehozzuk ne aggódjatok!
szép jó napot mindenkinek!
Jön fel valaki vasárnap motorral a kiállításra? gurulhatnánk egyet utána valamerre együtt! ha még kerülne valaki akkor motorral mennék ki. Olvastam lentebb hogy pénteken meg szombaton mentek ki páran, viszont nekem meló van szombat estig:(
És én is elnézést kérek.
klmszabi@gmail.com
Ja és há mács máni?
Egyébként az is kellene, csak nem emlékszem, hogy Rád.
Üdv.: Böcsi
a lámpa jól látom üvegfoncsoros?vagyis az S-é?milyen izzó megy bele?
mennyit kérnél érte?
és a kormányátalakítóért?
Jön fel valaki vasárnap motorral a kiállításra? gurulhatnánk egyet utána valamerre együtt! ha még kerülne valaki akkor motorral mennék ki. Olvastam lentebb hogy pénteken meg szombaton mentek ki páran, viszont nekem meló van szombat estig:(