Muszály volt már!Régóta akartam csak fűzöttet arra meg nem akart összejönni zsetta de rájöttem h amire nekem kell arra ezek a felnik is jók!Szal SUPERMOTO FOREVER!
Naneee! figyu én mindig hallom egy kicsit a szelep hangot ! nekem akkor volt a gáz mikor kurvára elkezdett zakatolni a ez lánc ! azóta mindig szerelővel ellenőriztetem aki szétszedte!
hallo!Kicsit elmaradtam a fórumon és csak most kezdett kerülgetni a szívroham. Mi történt itt a motorotokkal hogy hengert meg minden szart cserélni kellett benne? Azért lettem ideges mert az enyémben 19ezer van,és hát ebből 18-at NEM óvatosan tettem bele. Na meghát az a pár száz km egykeréken amit nem mért a spirál .lényeg a lényeg kicsit hangosnak hallom a blokkomat, de aki szerelőnek mutattam azt mondta semmi gond. Mire kell figyelni vagy honnan tudtátok hogy gáz van?
Nekem van egy sportdobom drz-re!Gyári kinézetű de piszok jól szól és persze a teljesítményen is dob!13-ért adom!Ha érdekel adatlapomon mail címem oda írj és küldök rólla képeket!
Sajna nem tudtunk menni, mert elfogyott a jelentkező, és az idő sem volt olyan nagy durranás. Milyen volt? Állat a pálya? Nem éreztél késztetést, hogy csapass rajta 1-et?
Ha minden jól megy és remélem jól megy akkor hétvégén Somogybabod
Nincs kedved csatlakozni?
DRZ 400 ba való enduró kerék ELADÓ!
S-es modellbe volt kb.1500 km van benne.
Értékegyeztetéssel Gyári SM kerékre cserélném.
Továbbá van még sok minden.
Azokról képeket rakok fel.
Tel.:06-20-5-636-213
Megkérdezhetem hogy hanyas gumi a motorodba hátul?Mert nagyon faszául áll!
már poton pénzekért kapsz ráá dobot
Sajna nem tudtunk menni, mert elfogyott a jelentkező, és az idő sem volt olyan nagy durranás. Milyen volt? Állat a pálya? Nem éreztél késztetést, hogy csapass rajta 1-et?
Ha minden jól megy és remélem jól megy akkor hétvégén Somogybabod
Nincs kedved csatlakozni?
Ki volt ez a tag?
Úgy jött mint szürke szamár a ködből.
üdv.
S-es modellbe volt kb.1500 km van benne.
Értékegyeztetéssel Gyári SM kerékre cserélném.
Továbbá van még sok minden.
Azokról képeket rakok fel.
Tel.:06-20-5-636-213