Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muszály volt már!Régóta akartam csak fűzöttet arra meg nem akart összejönni zsetta de rájöttem h amire nekem kell arra ezek a felnik is jók!Szal SUPERMOTO FOREVER!
szia nálam nincs apeláta és nálad
Kössz skacok nagyon rendesek vagytok!
Hali Naneee! Nekem 25e van benne és semmi baja. kopp-kopp. Sztem nem kell aggódni.
Naneee! figyu én mindig hallom egy kicsit a szelep hangot ! nekem akkor volt a gáz mikor kurvára elkezdett zakatolni a ez lánc ! azóta mindig szerelővel ellenőriztetem aki szétszedte!
bocskai ez egy conti sport attack és 160/60 r17
hallo!Kicsit elmaradtam a fórumon és csak most kezdett kerülgetni a szívroham. Mi történt itt a motorotokkal hogy hengert meg minden szart cserélni kellett benne? Azért lettem ideges mert az enyémben 19ezer van,és hát ebből 18-at NEM óvatosan tettem bele. Na meghát az a pár száz km egykeréken amit nem mért a spirál .lényeg a lényeg kicsit hangosnak hallom a blokkomat, de aki szerelőnek mutattam azt mondta semmi gond. Mire kell figyelni vagy honnan tudtátok hogy gáz van?
Nekem igy van feltéve az universalmotoros hátsó lámpa...maj 7végére csinálok még közelebbi képeket is!
Valaki tud arról valamit hogy félegyházán a tesco parkolóba motorkiállítás volt? vagy kecskeméten? Ma hallottam.
Szia!
Megkérdezhetem hogy hanyas gumi a motorodba hátul?Mert nagyon faszául áll!
helllla izirájder nemtán te is belevágtál a supermotozásba?:
Nekem van egy sportdobom drz-re!Gyári kinézetű de piszok jól szól és persze a teljesítményen is dob!13-ért adom!Ha érdekel adatlapomon mail címem oda írj és küldök rólla képeket!
lehet ha összevissza vágdosod meg furkálod sztem semmi értelme!

már poton pénzekért kapsz ráá dobot
jaa,vagy a gyáridobbal lehte vmit csinálni?
Sziasztok! Egyszerü sportdobot keresek S re..? Hátha van vkine elfekvőben...
Csákány Helles!

Sajna nem tudtunk menni, mert elfogyott a jelentkező, és az idő sem volt olyan nagy durranás. Milyen volt? Állat a pálya? Nem éreztél késztetést, hogy csapass rajta 1-et?
Ha minden jól megy és remélem jól megy akkor hétvégén Somogybabod
Nincs kedved csatlakozni?
hello,ha asszonypajtás nem jön akkor én is pénteken mennék,lehet
Fgyeltem.
Ki volt ez a tag?
Úgy jött mint szürke szamár a ködből.
üdv.
Üdv! látom szóba jött már a bnv motormutogatás! péntek 13? Valaki nem lesz akkor?
Vigyázz,veszélyes mostanába endurót sm-re cserélni! ! !
DRZ 400 ba való enduró kerék ELADÓ!
S-es modellbe volt kb.1500 km van benne.
Értékegyeztetéssel Gyári SM kerékre cserélném.
Továbbá van még sok minden.
Azokról képeket rakok fel.
Tel.:06-20-5-636-213
téged vagy engem
meg is állapodtunk csak elengedjenek ,
és a TTTT
én is valami hasonlóra gondoltam,de most nem voltam sehol a cr-t is be kellen járatni.Lehet azzal megyek 2t forever