Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fekete szett? mit kósál?
szia! feketét
szia,drz-hez?milyen színűt rendeltél?
csicska az a bolt!rendeltem váltókart,azt mondták 1hét max,ha megvan telefonálnak!2 hét múlva bemegyek,váltókarom hol van?-kérdezem.erre a csávó, -itt!és leveszi a polcról! vazze nem megyek be a mai napig nem hívtak volna!
Van egy új (nem használt ) emelt kompressziós Wiseco dugóm eladó gyűrűkkel....kb 35 pénz.
Ne aggódj, nekem sem küldik, most éppen az oldalidomot.... több alkalommal is hiába írta fel előttem már sokszor a srác amiket szerettem volna rendelni, telefonálgatások nélkül sosem küldték. Áhh
Köszönöm
Hello! 6e és 15e. Mínusz a kedvezmény,ha mindkettő kell.
Hát ahhoz még be kell szereznem a hiányzó 7 lábú e.lámpa melletti DENSO-relét.. De már nagyon mennék motorozni..
Valakinek nincs eladó?
a kábel az önindító behúzójára az index/sztender reléből megy
itt 1 rajz hátha segít
Kacifántos dolog ez a drz főleg ha törve volt+hiányos
Akkor nemsokára megy a gép?
HAHÓÓÓ !
Sinen vagyok mint Petőfi !
Eddig senki sem mondta nekem,hogy az index-relé kombinált relé,és az ad a műszerfalnak és a CDI-nek üres jelet..
Üdv:csaba
Naneeee !
g.ocso@hotmail.com Ez az msn címem esetleg itt tudunk dumálni is ha gondolod
Üdv: Mindenkinek
ocsodrz a telszámodat megadnád nekem?ha igen,küld el az e-mailemre ha nem akarod közösbe szucso@hotmail.com
Kösszentés!
Hali

Hmm végre megvan a kiírás
Tetszik a fődíj, nem mintha nagy esélyem lenne rá...
HAHÓ MINDENKI! Megvan a DRZ+LTZ kupa verseny kiírása! NÉZÉTEK MEG ITT!
áá az nem jó. Bár azon is gondolkoztam hogy lekapom az egyik teherautó hátsó lámpáját. Azzal lehet majd kerekezni is.. farsúlyos lenne a gép XD
Köszi matykó!
Azt nem tudom,de az enyém 2006-os SM.K7,és abban már ilyen van!
ádám nekem van kómár lámpám ideiglenesen odaadom
hát azok.
És az a legnagyobb baj hogy az előző lámpámat meg már eladtam XD Jó hülye voltam...
Derendesek!
Jól megfogják a vevőt! Részvétem
Ilyen ez sz*rt. Ma felhívtam az universalmotort hogy 1 hónapja megrendelt lámpámmal mi van már. Erre mi a válasz? Készülünk a hungexpora. Nem biztos hogy tudjuk küldeni..
Ok sadam! megdumáltuk!
hol kell állítani a levegőt? Mert nekem most le vannak ragasztva a jukak az idomon. Ha kérhetek egy képet a csavarrol vagy egy tel számot az tuijó volna!