csicska az a bolt!rendeltem váltókart,azt mondták 1hét max,ha megvan telefonálnak!2 hét múlva bemegyek,váltókarom hol van?-kérdezem.erre a csávó, -itt!és leveszi a polcról! vazze nem megyek be a mai napig nem hívtak volna!
Ne aggódj, nekem sem küldik, most éppen az oldalidomot.... több alkalommal is hiába írta fel előttem már sokszor a srác amiket szerettem volna rendelni, telefonálgatások nélkül sosem küldték. Áhh
HAHÓÓÓ !
Sinen vagyok mint Petőfi !
Eddig senki sem mondta nekem,hogy az index-relé kombinált relé,és az ad a műszerfalnak és a CDI-nek üres jelet..
Üdv:csaba
Ilyen ez sz*rt. Ma felhívtam az universalmotort hogy 1 hónapja megrendelt lámpámmal mi van már. Erre mi a válasz? Készülünk a hungexpora. Nem biztos hogy tudjuk küldeni..
hol kell állítani a levegőt? Mert nekem most le vannak ragasztva a jukak az idomon. Ha kérhetek egy képet a csavarrol vagy egy tel számot az tuijó volna!
Valakinek nincs eladó?
itt 1 rajz hátha segít
Akkor nemsokára megy a gép?
Sinen vagyok mint Petőfi !
Eddig senki sem mondta nekem,hogy az index-relé kombinált relé,és az ad a műszerfalnak és a CDI-nek üres jelet..
Üdv:csaba
g.ocso@hotmail.com Ez az msn címem esetleg itt tudunk dumálni is ha gondolod
Üdv: Mindenkinek
Kösszentés!
Hmm végre megvan a kiírás
Tetszik a fődíj, nem mintha nagy esélyem lenne rá...
És az a legnagyobb baj hogy az előző lámpámat meg már eladtam XD Jó hülye voltam...
Jól megfogják a vevőt! Részvétem