Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne feledd, hetente 2x járok K.métre: Parilla.
Járják az országot az autóink: Motorrad, v bármi más.

Csak szólj, ha segíthetek.
Hali mindenki!
Régebben írtátok hogy 14-41es áttételt használtok supermoto kerékhez az E-ben!Na most nekem az eredeti kereken 47 fogas van és 112szemes lánccal!Megbirom majd feszíteni annyira a láncot 14-41es áttéttel h jó legyen?Vagy mit csináljak vele mert mind2 szettet fogom használni, hétköznap supermoto hétvégén meg endúró!
Na , nekünk meg megérkeztek a lánckerekek! Faja
Azt a sok ujságot minek kűdted vele , aszitted tudunk olvasni is ? ,
Ha sokat áll a mocitok,és hideg van,könnyen el tudjátok indítani?Nekem nagyon nehézkes.
Olcsóbb az biztos de az E + sm villaszára egyforma vastag? mert ha igen akkor semmi gond nincs ki az e szár be az sm és kész is
De szerintem más a befogatása mármint az átmérő
Jó reggelt márkatársak

kosat felraknád a youtubos vidit a kg csökkentésről ?
Hasznára válik a drz nek -1-2 kg az biztos köszi

15 cm hó lett reggelre lepakolt rendesen!
Szerintem csak kinézetre ugyan az! Senki nem szedet szét még SM, RMZ futóművet? A belseje az biztos nem ugyanaz. RMZ nagy ugratókra (cross) SM az nem ilyen körülményekre van tervezve S.+ E. tankja ugyan az csak az ülésnél a felfogatása egy kicsit más, de díztos össze lehet barkácsolni a hűtő idomoknak is paszolnia kel elméletileg
sziasztok tudnatok e segiteni hogy honnan vasarolhatnek es dr600 as hengrtfejet
Jó reggelt "hurrá" esetta hó igaz még most is esik szakad utálom
vááááááá megint mennyi hó eset..... ez nem igaz már..... Legyen már szánsájn Bár nincs kész a gépem de akkor is mennék már.
Jó reggelt mindenkinek
Én is láttam már, sőt még túratank is létezik.
Linket teszel fel?
És most 15 kg felesleges cuccnál tartok, amit a DRZ-ről leszedtem. De van egy vidi a youtube-on is ezzel kapcsolatban, h miket lehet leszerelni
Én sem tudom, csak külföldi lapokon láttam,h van ilyen
Hahó kb mennyivel könnyebb a műanyag tank mint a fém?
Hozzáértő emberek! DRZ SM-re van műanyag tank?
Jaja talán idén veszek ,,téli garnitúrát is" Aztán lehet nyúzni a vasat terepen is
Na megyek aludni bár lehet nem megy van az rtl-en a láncfűrészer láttam már 1 párszor de nem unalmas
J
Hát igen, Nektek Sm-eseknek napsütés, száraz idő... Nekünk sár eső dagony
Szerintem teszi a dolgát a gyári is +hát terepre sem csinálhatnak gyenge telóka szebb az sm-é az biztos

Basszus szakad a hó lehetne már nyár ott van a motor lent a pincében indulásra készen nekem csak sm szett van azzal nem fasza a hó
igen, meg amúgy sokkal jobban tetszik... Bár csak a kinézet miatt nem fogok rákölteni 180at
Most néztem+ fönt van még vaterán 180 nem olcsó
Sm-re akarod +csinálni?
Talán a 250-es rmz-vel de nem biztos