Srácok!Akinek sm szett van aládobva a drz E-nek és elől 320-as tárcsa van az kérem küldjön már képet a fékadapterről lehetőleg mérettekkel együtt!
Előre is köszi!
Sziasztok Drzsek! van pár dolgom megmaradva drzs korszakomból itt gondolok uj állapotu Bridgesotne enduro gumikra supermotos bukógombára, első hátsó fékbetét garniturára kb 90%osakat , finterhez való összekötöcső stb. stb ha valakit érdekel valami 70 616 84 99 szoszi
sziasztok!
vn 1 k8as dr-zm,vettem rá pro circuit t4 kiput,azt mondták a szervizbe h 50ezerért KELL vennem bele fúvokát meg sport légszűrőt......
nem lehet olcsobban megusznom?
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A DRZ-E és a DRZ-SM-nek a gyújtáselektronikája megegyezik? Az ülés alatti kis fekete dobozra gondolok. Köszi.
Tudjátok milyen nap van ma? VALENTIN nap! A madarak ma párt választanak,ha csiripelésük messzire hallatszik,akkor jó idő lesz! Nálunk nem csiripelnek minden tiszta fehér........... sose lesz már TAVASZ.Már nem igazán szeretem ezt a hideget.
jo regelt sárban szerintem mind2 jo C12 használtam laza talalyra sárba jo aszfalton hamar elkopik leszakadnak a bütykök ,C18 lehet hogy jobban viseli az aszfaltot.
fékezésnél úgy csúszott, h inkább cs húztam neki...
Pini-középhegységben voltunk vagy 4-5-en.Képet drz 87 készített asszem.
Előre is köszi!
Kis gyakorlás azt csak megy nekünk is.
Vagy nem.
Legfőképp erre:
http://www.youtube.com/watch?v...
Nem is tagadhatom hogy most keltem.
Vico666 jóval kevesebből+oldható a fúvóka+a szűrő csere
A fúvókaszett kb 16000
Szűrő már van 4800-é is bár ez márkafüggő
vn 1 k8as dr-zm,vettem rá pro circuit t4 kiput,azt mondták a szervizbe h 50ezerért KELL vennem bele fúvokát meg sport légszűrőt......
nem lehet olcsobban megusznom?
A nagy helyzet az, hogy nem lesz a jövő héten sem sárvédőtoldatunk, mivel legjobb esetben is csak szombaton jönnek majd meg olaszból...