Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DRZ-74 te lennél a drz family ?
Raszta cimborám ugrik éppen !
Még lehet,hogy találok egyet a műhelyben.
neeem, én is verettem neki hóesésben
fékezésnél úgy csúszott, h inkább cs húztam neki...
Te csak azt hiszed kiscsikó!
Pini-középhegységben voltunk vagy 4-5-en.Képet drz 87 készített asszem.
Srácok!Akinek sm szett van aládobva a drz E-nek és elől 320-as tárcsa van az kérem küldjön már képet a fékadapterről lehetőleg mérettekkel együtt!
Előre is köszi!
Gyengén csúsztatják a végén.
Kis gyakorlás azt csak megy nekünk is.
Vagy nem.
ma lefényképeztek a lágymányosi hídon,le kellett vezetnem a feszkót
ma megint csak én verettem neki?
ÜDV more
Szega TRobee én már itt is vagyok !
Engem inkább egy komplett,sérült,bontott,akármilyen Drz E érdekelne! Megvételre!
Ooooo WTF? Nem mintha ebben az időben tudnánk motorozni... DE akkor is már nézegetném a gépet hogy milyen kis csinos...
Sziasztok Drzsek! van pár dolgom megmaradva drzs korszakomból itt gondolok uj állapotu Bridgesotne enduro gumikra supermotos bukógombára, első hátsó fékbetét garniturára kb 90%osakat , finterhez való összekötöcső stb. stb ha valakit érdekel valami 70 616 84 99 szoszi
Unalmamban csorgatom a nyálam a motoros videókra
Legfőképp erre:
http://www.youtube.com/watch?v...
+b Csak összerakom már azt az 1 mondatot
Nem is tagadhatom hogy most keltem.

Vico666 jóval kevesebből+oldható a fúvóka+a szűrő csere
A fúvókaszett kb 16000
Szűrő már van 4800-é is bár ez márkafüggő
Mármint töbet forog
Szerintem nem az E-nek az elektronikája másabb mint az sm-é mert az E forog
sziasztok!
vn 1 k8as dr-zm,vettem rá pro circuit t4 kiput,azt mondták a szervizbe h 50ezerért KELL vennem bele fúvokát meg sport légszűrőt......
nem lehet olcsobban megusznom?
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A DRZ-E és a DRZ-SM-nek a gyújtáselektronikája megegyezik? Az ülés alatti kis fekete dobozra gondolok. Köszi.
Szia,

A nagy helyzet az, hogy nem lesz a jövő héten sem sárvédőtoldatunk, mivel legjobb esetben is csak szombaton jönnek majd meg olaszból...
C 18 jobb szerintem endurózni!
Tudjátok milyen nap van ma? VALENTIN nap! A madarak ma párt választanak,ha csiripelésük messzire hallatszik,akkor jó idő lesz! Nálunk nem csiripelnek minden tiszta fehér........... sose lesz már TAVASZ.Már nem igazán szeretem ezt a hideget.
jo regelt sárban szerintem mind2 jo C12 használtam laza talalyra sárba jo aszfalton hamar elkopik leszakadnak a bütykök ,C18 lehet hogy jobban viseli az aszfaltot.
Valakinek valami tapasztalat a Mitas c18 és a c12 vel kapcsolatban?Sárban és aszfalton hogy viselkednek mennyire kopnak és mennyire csúszkálnak?