Segítsetek!Mainap elövettem a mocit,járattam egy picit,de nem tudtam elindulni,mivel a vizpumpánál csöpögni kezdet..Szét is szedtem,leszedtem a fedelet,picit beragasztottam..de nem onnan folyik valószínü h a belsöfedél alol jön a vipumpa tengelyétöl,,azt most nem akartam szétszedni.Mi lehet?miiért folyik onnan a víz?Nem találkoztam ilyennel még?szimering?vagy elvileg van ott is egy "o" gyürü..nemtudom..
ugy h várom a hozzászólásokat?
van de csak a matricákra raktam hoyg ne koptass ale a lábam, de nem fakítja ki ugyan oylan fényes marad alatta sőt ha a fólai fényes nem mattos akkor olyan fénye van mitnha új lenne, csak nem kis munka szépen fölragasztani, de megoldható...
és a láncspray?!?!?! már így is elég darabos a láncod...
am jó kis dagonyázás lehetett
majd ha kicsit egyenesbe jön a kincstár, én is szeretnék kukázni egy enduro szettet
Állítólag a DR 350 legalább olyan jó választás, mint a DRZ. Megfelelő szervizzel még terepen is bír 50,000 km-t. Egyik haverom megjárta vele Albániát oda-vissza 1 tonna csomaggal, oldaldobozok (házi), úttalan utak, stb. És hazajött minden hiba nélkül. Azóta is csak ezzel a motorral jár, a világ minden kincséért el nem adná.
Sziasztok. Doktor-350-esről mi a véleményetek? Megbízhatóság, erő, szervízigény, alkatrészellátás, ár/érték arány stb. Ha valakinek volt vagy van ilyen Vas... Esetleg mi az a gyári hiba vagy ilyesmi amire nem árt odafigyelni vételkor... Köszi, olcsó benzint!
Szia animation
Köszi. Csak az a baj hogy először ettől kellene megszabadulnom. valahogy. Régen elég sok ember keresett ilyen lámpát de nyílvnán már nem kell senkinek XD. Amúgy nekem a rendszámvilágítás miatt kellene ilyen.
Meg most úgyse gépelek még egy két hétig, mert nincs még tank a mocimon....
Szia Adam,
Egy kis infó a lámpához, ha még nem adtad volna le a rendelésed:
Nekem is ez a lámpa van megrendelve már lassan 1 hete, de kétes, hogy mikorra tudják beszerezni. Ugyanez, csak piros búrával az akár raktáron is van nekik, de ez nemtom mikor lesz...
Segítsetek!Mainap elövettem a mocit,járattam egy picit,de nem tudtam elindulni,mivel a vizpumpánál csöpögni kezdet..Szét is szedtem,leszedtem a fedelet,picit beragasztottam..de nem onnan folyik valószínü h a belsöfedél alol jön a vipumpa tengelyétöl,,azt most nem akartam szétszedni.Mi lehet?miiért folyik onnan a víz?Nem találkoztam ilyennel még?szimering?vagy elvileg van ott is egy "o" gyürü..nemtudom..
ugy h várom a hozzászólásokat?
köszönöm