Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ejha megye határ
Jujj ez fájhatott.
Én is szeretnék jól 1kerekezni, na majd az sm szettel.
A hely pontos, de ott csak egy nagyot sikerült esnem, asszem nem ott tanultam meg. Bár biztosan az is segített, most már óvatosabb vagyok... csatolva az esés gyümölcse, persze minden felszerelés a szekrényben volt...
basszus, ezt jól bepaníroztad...
hali!
én is pár napja raktam fel uilyen Finstert SM-re. nekem határozottan erősebb lett tőle, viszont nem forog annyit mint előtte. majd ki kell cserélni a légszűrőt és a karbit is át kell fúvókázni.
Danez, tegnap küldtem mailt, beírnám magam a gmail-es listára.
Hú azannya merre votlatok? TROBEE hívott de sajnos nemúgy alakult a dolog és nemtudtam menni, de majd legközelebb...
összejötünk ma egy csapatásra,(DRZ-sek 8-an+többi) király volt az idö.
ThomasCR!
Remélem tetszett a mai motorozás. Örülök, hogy összefutottam végre egy DRZ-s kollégával!
Ha legközelebb jössz, akkor még elviszlek egy-két jó helyre itt a környéken.
üdv, Danez
há mács máni volt,
összekötö csövel eggyütt?
Úgy hallottam Neked ott sikerült megtanulnod. Ahogy láttam nem is rosszul.
Sajnos én nagyon béna, fosti, vagyok ehhez, de majd veszek pár leckét Tőled
Hali mindenkinek nemhiába néztem+ a mocin a csavarokat ! Nem voltak kilazulva 1sem de viszont nagyon gyengén voltak+húzva és menetrögzítő nélkül. +oldódott a probléma a friss oil-al csendesebb is a drz jöhet a szezon Hálistennek már az idő is egyre jobb
Nem nagyon akarok bele enduró kerekeket, mert erre a vasamra valahogy kivételesen vigyázok...
Viszont maga a terepezés egyre inkább hiányzik...
Sziasztok!
Nemrég tettem föl DR-Z 400 E-re egy finster dobot,és nemtudom hogy a karburátoron kell-e állitani valamit,ha kell valaki irja le hogy mit és hogyan előre is köszönöm!
Ez most célzás volt?
Nekem, viszont sm szettem nincs MÉG.
De tavaszra beruházok, aztán majd megyek egykerózni a fürgedi egyenesbe.
Ezért kell enduró szett, és már mehetünk is.
Karesz 12!
Küdj valami használható adatot, és hétfőn utánanézek az ügyednek.
Az lenne a legjobb ha be tudnád olvastatni a rendőrség által adott papírt és elküldenéd a klmszabi@gmail.com-ra.
Ha nem akkor adok fax számot.
Ma végre mentem egy kicsit a vassal, igaz csak párszáz métert, mert egyenlőre kicsit "hiányos", pl. rendszámügyileg is.
De már nagyon hiányzott, november 10-e óta rá se ültem...
Helló S.Norbi!

Nem ismertem a tulajt!
A házibarkács kipufogóról ismertem meg!
Én is megnéztem a motort a kereskedésben!
Mennyiért sikerült elhozni?
4000ft volt asszem universalmotor.hu-nál!
Köszönöm,jó hír..:( akkor lehet gyüjteni....
nekem is ez a baja!tömbszelence szétment és gyárilag van a vízpumpafedél alatt lévő teknőben egy nút h inkább kifele follyon a víz és ne az olajhoz befele!lekell venned a deknit szétszedni a pumpát és amit cserélned kell: tömbszelence, 2db csapágy, tengely lapáttal együtt, 2db O-gyűrű, és 1db szimering!ennek ára kb 18ezer lesz plussz olaj mert ha már leengeded akkor azt is cseréld!nekem is erre vár a mocim most csak kess kell hozzá!