A hely pontos, de ott csak egy nagyot sikerült esnem, asszem nem ott tanultam meg. Bár biztosan az is segített, most már óvatosabb vagyok... csatolva az esés gyümölcse, persze minden felszerelés a szekrényben volt...
hali!
én is pár napja raktam fel uilyen Finstert SM-re. nekem határozottan erősebb lett tőle, viszont nem forog annyit mint előtte. majd ki kell cserélni a légszűrőt és a karbit is át kell fúvókázni.
ThomasCR!
Remélem tetszett a mai motorozás. Örülök, hogy összefutottam végre egy DRZ-s kollégával!
Ha legközelebb jössz, akkor még elviszlek egy-két jó helyre itt a környéken.
üdv, Danez
Hali mindenkinek nemhiába néztem+ a mocin a csavarokat ! Nem voltak kilazulva 1sem de viszont nagyon gyengén voltak+húzva és menetrögzítő nélkül. +oldódott a probléma a friss oil-al csendesebb is a drz jöhet a szezon Hálistennek már az idő is egyre jobb
Sziasztok!
Nemrég tettem föl DR-Z 400 E-re egy finster dobot,és nemtudom hogy a karburátoron kell-e állitani valamit,ha kell valaki irja le hogy mit és hogyan előre is köszönöm!
Karesz 12!
Küdj valami használható adatot, és hétfőn utánanézek az ügyednek.
Az lenne a legjobb ha be tudnád olvastatni a rendőrség által adott papírt és elküldenéd a klmszabi@gmail.com-ra.
Ha nem akkor adok fax számot.
Ma végre mentem egy kicsit a vassal, igaz csak párszáz métert, mert egyenlőre kicsit "hiányos", pl. rendszámügyileg is.
De már nagyon hiányzott, november 10-e óta rá se ültem...
nekem is ez a baja!tömbszelence szétment és gyárilag van a vízpumpafedél alatt lévő teknőben egy nút h inkább kifele follyon a víz és ne az olajhoz befele!lekell venned a deknit szétszedni a pumpát és amit cserélned kell: tömbszelence, 2db csapágy, tengely lapáttal együtt, 2db O-gyűrű, és 1db szimering!ennek ára kb 18ezer lesz plussz olaj mert ha már leengeded akkor azt is cseréld!nekem is erre vár a mocim most csak kess kell hozzá!
Én is szeretnék jól 1kerekezni, na majd az sm szettel.
én is pár napja raktam fel uilyen Finstert SM-re. nekem határozottan erősebb lett tőle, viszont nem forog annyit mint előtte. majd ki kell cserélni a légszűrőt és a karbit is át kell fúvókázni.
Remélem tetszett a mai motorozás. Örülök, hogy összefutottam végre egy DRZ-s kollégával!
Ha legközelebb jössz, akkor még elviszlek egy-két jó helyre itt a környéken.
üdv, Danez
összekötö csövel eggyütt?
Sajnos én nagyon béna, fosti, vagyok ehhez, de majd veszek pár leckét Tőled
Viszont maga a terepezés egyre inkább hiányzik...
Nemrég tettem föl DR-Z 400 E-re egy finster dobot,és nemtudom hogy a karburátoron kell-e állitani valamit,ha kell valaki irja le hogy mit és hogyan előre is köszönöm!
De tavaszra beruházok, aztán majd megyek egykerózni a fürgedi egyenesbe.
Küdj valami használható adatot, és hétfőn utánanézek az ügyednek.
Az lenne a legjobb ha be tudnád olvastatni a rendőrség által adott papírt és elküldenéd a klmszabi@gmail.com-ra.
Ha nem akkor adok fax számot.
De már nagyon hiányzott, november 10-e óta rá se ültem...
Nem ismertem a tulajt!
A házibarkács kipufogóról ismertem meg!
Én is megnéztem a motort a kereskedésben!
Mennyiért sikerült elhozni?