Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ekkora dekorfóliát hol lehet kapni srácok mocira?
Kakukk te pesten lax?
Jók is azok a 25 ösök nekem is fáj még a fogam egyre de majd a jövőben talán...
és milyen jó mikor néha összejön a kotta a pályán!remélem nyárra már én is repülök nagyokat,meg hányom a földet a kanyarokban
Én meglepődtem, milyen élmény a kis RM 125.tel motorozni, igazad volt, nem bánom, h megvettem
ja,amúgy a rózsaszín feketével voltam a vidin.de akkor már kurva fáradt voltam,amúgy lehet megfogtam volna a piros srácot,ő 250essel volt.
szia,nem jársz pesten?kellene.
Egy hétvégét szívesen rászánnánk havonta, mert itt a közelünkben kevés a lehetőség! Most nézem, itt már 10 cm hó esett... tavaszodik
Bugyira lehet,meg Lakitelekre is,most taksonyba megyünk hétvégén oda nem lehet quaddal mert keskeny pálya,de megkérdem lehet ellehet menni rajta csak nekem látszik keskenynek.
Okés sztem még itt marad nállam! ha netalán elvinnék a kipuffodat akkor csörögj! 30/537-9419
ha valaki végre megveszi a kipszimet akkor tutira kell a gumi!
Áááá, kakukk, de jó kis pálya! Nekem még tényleg szoknom kell a krosszozást, de gyakorolni fogok! Köszi a meghívást, beszéltem a barátaimmal, lehet quadokkal is menni, mert akkor vinnénk 3 quadot és 2 krosszmocit?!
na megmértem 5mm van bee!
izirájder ! alig volt használva igy pontosan nem tom de tuti jóó!
Nem gyári!Egy nagyon jó ismerősöm csinálta nekem egy drz kipsziról lelett vágva az összekötő és az lett ráhegesztve azért hasonlít az s-re!Amúgy haver akrája alapján lett megcsinálva ami egy xr650r-en van!Szépen szól és nyomatékban is tesz a gépre!
engem lehet h érdekel!Mekkora a profilmélysége középen?
Mi a márkája? Mert nekem ez egy valamikori gyári kipunak tűnik...
ELADÓ drz sportkipszi nagyon jó állapotban majdnem sz..rért, 13ezerért!Ez utólsó ár ennél lejebb nem megyek, eléggé megszorultam!
Michelin Pilot ! 1 szer volt használva ! 5 ért ! alkudni kötelező! érd: 30/ 537-9419 lehetőleg ne külföldi jelentkezzen mert többe kerül a postaköltség mint a gumi!
De kezd felbaszni.. Se MSN, se gmail, se semmi. Sőt még a képet sem tudom áthúzni a telóra mert nem engedi
Ilyen ez a filmszakma
ez milyen nagy sz*pás. Se msn, se a gmail semmit nem tudok megnyitni vááááákg
nem kommentálnám a képet.Hozz ki belőle azt amit tudsz:D DRZ mafia ollé
háát ez van.... De bazz nem jó az msn.... chatre feljössz?
vazze az nem is sok !