Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óóóó vazzze.. Eljöhetsz erre... de még mindig egy hét mire kész a tank... Már ki van húzva a horpadás. Holnap kevertetik a festéket, lefestik utána meg lakkozzák. 10e FT lesz a végére. mindennel együtt.
óó nem... DE ha valaki éppen akar csatlakozni az küldjön egy képet és megszerkeztem neki valamennyire. De csak akkor ha csatlakozni akar a DRZ maffiához
köszi hát kellet faragni.
Ez a Kakucsi zártkörű nagyon jól hangzik! Azt hiszem menne az okoskodás Gyúrok rá!
Nah Ádám ma is csináltál drz famili mafia képeket?
Nem is tudtam hogy Schwalbiból ilyen pofás gépet lehet faragni. Gratulálok! :o)
Én most akarom az enyémet rendbetenni, de meghagyom a régi ruháját, így is rengeteg munka lesz vele.
csáó mindekinek! DRZ400SADAM mikor megyünk máár vmerre? kérjél már egy 15 fokot és megyek is kecsóra!
cső,majd ha van időd nézd meg a videóimnál a Lakitelken-t.ott nyomom a cr-el,ne sáros úton menj,pályán!odavaló!feljöhetnél egyszer krosszozni egyet!
JÓÓóóóó reggelt! ! ! !
Mi nem adjuk el a gyárit, de valamelyik nap olvastuk a hírdetéseket ott valaki árult DRZ kipufot.
Jóóóóóó reggelt mindenkinek!
Szia! 25000km van benne.
Köszi! Mindenképpen mennék veletek, amint lesz rá lehetőség szólok
bakonymotor várom válaszod mert ha nállad megtalálok mindent nem szarakodok a wbshoppal!
Hát én a csavarokkal már kész vagyok de most azért nem szedem vissza eddig is úgy ment esetleg a köv oil cserénél.
Neked mennyi km van a motorban?
Remélem a kezed hamar rendbejön.Jobbulást.
Azért én fentarton az együtt veretés lehetőségét.
Nem tudom mi lesz, mert cefet szar időt mond.
Hideg, esős......bár az egyik motoros kolléga vett egy WR 426-ot, azt mindenképpen ki szeretném próbálni.
Ez az hogy én sem meg te se találtad meg, meg neked is pont az veszett el. Vagy gyárilag kifelejtették. Mert néztem hogy van annyi játéka hogy elférne. Nem mintha baja lenne tőle. Hétvégén úgy is cserélem a csavarokat, majd teszek bele legfeljebb.
Pityu9 néztem én is a robbantott ábrát tényleg van ott 1 hézagoló de akkor miért nem volt a külső oldalon mert te-sem találtál +én sem a másik oldalra hézagolót ez érdekes nekem nem volt ott benne Csak a belső oldalon volt 1 és kész
Most szivatnak a bigbikeshop.hu-n már több mint egy hónapja várok a gumira és egy láncszettre!Láncszett van nekik raktáron csak nem akarok kétszer fizetni a postáért és ma írtak h február vége amikor lesz gumi!Eddig azt írták február 2.hete!Szal eltudjátok képzelni hogy a tököm tele van!És akkor fog eldurrani az agyam ha azt írják majd h nincs c-10-es gumi! Azért ragaszkodnék ehhez a fajtához mert ez nagyon fasza terepen is meg aszfalton is, de lehet lemondok rólla úgy is lesz supermoto szettem!
bakonymotor: nállad milyen gumit lehet kapni 120/90-18-as méretben?Láncszettből pedig JT első14 hátsó47 lánc pedig DID gyűrű nélküli erősített 112szemes kellene!Ha ezek vannak mi mennyibe kerül nállad?
DRZ 74 nektek a gyári kipufogó dobok nincsenek meg véletlenül, szükségem lenne gurmolás céljából egyre ha vki tud ócsóé JELEZZEN thx.
Hát nem sértődnék meg, ha be is tartanád ezen ígéretedet!
Köszi haver a segítséget.
Nézz rá videóimra egy kis Kaloringes őrültködés.
Idén akarok rendezni csak DRZ-s spanoknak valami zártkörűt.
Jelezni fogom a fórumon.
oké!