Szia ezekszerint van csavarrögzítő a csavarokon . A büntetéssel kapcsolatban+biztos lehet tenni valamit + kéne lenni az időpontnak amikor elkövették vele a csibészségeket és szerintem az akkori tulajnak kén elvinni a balhét vagy nem tudom nem semmi szituáció
Szia. Én tamásiban lakom, és a szabálysértési főelőadó jó ismerősöm.
Ha küldesz egy okirat számot, vagy valamit ami alapján előkereshető az ügyed szívesen utánajárok.
hát a rendszám maradt igen!:)) csak tulaj lettem:))
mind1 akkor is elküldöm valahová őket tudom bizonyítani mikor hoztam el a mocit! Csak ma mind azzal riogattak, hogy ha nagyon sokkal át léped a megengedett sebességet akkor abnormális összegeket kell befizetni meg a jogosítvány is ugrik, és biza próbálgattam én is de nem arra fele:))
Sziasztok! Képzeljétek, mit kaptam! Egy határozatot a Tamási Rendőrkapitányságról, amiben az van, hogy az ellenem indult eljárást, közlekedési szabályok megsértése miatt? Áthelyezték a 7 kerületi Rendőrkapitányságra, mivel lakcímem szerint ők az illetékesek. És az eljárás lefolytatása az ők hatásuk közé tartozik!
Az érdekes az, hogy én életemben nem jártam Tamási közelében se! Meg nem is adtam senkinek kölcsön a motoromat! Decemberbe vettem, lehet, hogy még a régi tulaj huligánkodott? Érdekes.....
Hali! Lenne egy kérdésem. Lenne egy lámpám. Hátsó helyzetjelzőés féklámpa egyban E-s szabvány. Mennyiért lehetne eladni? Mert egy másikat kinéztam ami rendszámvilágításos is. A képet Jhonnytól lestem.
Az a baj,hogy most szervezzük a cimborákat holnapra.Páran felmennénk táborfalva-pusztavacs környékére megnézni,mi a helyzet már régen jártunk arra,meghát drz-treffen helyet is néznénk!
Ha küldesz egy okirat számot, vagy valamit ami alapján előkereshető az ügyed szívesen utánajárok.
Ma nagyon szép idő volt úgyhogy beraktam az SM kerekeket és kerültem párat.Nagyon jól esett.Az emberek meg ....
mind1 akkor is elküldöm valahová őket tudom bizonyítani mikor hoztam el a mocit! Csak ma mind azzal riogattak, hogy ha nagyon sokkal át léped a megengedett sebességet akkor abnormális összegeket kell befizetni meg a jogosítvány is ugrik, és biza próbálgattam én is de nem arra fele:))
Az érdekes az, hogy én életemben nem jártam Tamási közelében se! Meg nem is adtam senkinek kölcsön a motoromat! Decemberbe vettem, lehet, hogy még a régi tulaj huligánkodott? Érdekes.....