Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végülis igazad van eérdemes +nézni
Szia ezekszerint van csavarrögzítő a csavarokon . A büntetéssel kapcsolatban+biztos lehet tenni valamit + kéne lenni az időpontnak amikor elkövették vele a csibészségeket és szerintem az akkori tulajnak kén elvinni a balhét vagy nem tudom nem semmi szituáció
Addíg ne küld el őket "valahová".
azért annyit megér hogy megnézd sztem ha úgyis olajcsere előtt állsz
Szia. Én tamásiban lakom, és a szabálysértési főelőadó jó ismerősöm.
Ha küldesz egy okirat számot, vagy valamit ami alapján előkereshető az ügyed szívesen utánajárok.
Hali kelethagod köszi az infót most épp oil csere előtt álok aztán fontolgattam hogy levegyem-e a deklit a csavarok miat de lehet hogy nem fogom
am tényleg magas összeget kell fizetni. Me a jogsi is ugorhat.

Ma nagyon szép idő volt úgyhogy beraktam az SM kerekeket és kerültem párat.Nagyon jól esett.Az emberek meg ....
hát a rendszám maradt igen!:)) csak tulaj lettem:))
mind1 akkor is elküldöm valahová őket tudom bizonyítani mikor hoztam el a mocit! Csak ma mind azzal riogattak, hogy ha nagyon sokkal át léped a megengedett sebességet akkor abnormális összegeket kell befizetni meg a jogosítvány is ugrik, és biza próbálgattam én is de nem arra fele:))
ííííí Hát ez sz*r... Am lehet hogy az előző tulaj volt és a rendszám alapján lettél te az illetékes "bűnöző"
tehát a 2005.-ön a csavarok rögzítővel vannak föltéve?
Sziasztok! Képzeljétek, mit kaptam! Egy határozatot a Tamási Rendőrkapitányságról, amiben az van, hogy az ellenem indult eljárást, közlekedési szabályok megsértése miatt? Áthelyezték a 7 kerületi Rendőrkapitányságra, mivel lakcímem szerint ők az illetékesek. És az eljárás lefolytatása az ők hatásuk közé tartozik!
Az érdekes az, hogy én életemben nem jártam Tamási közelében se! Meg nem is adtam senkinek kölcsön a motoromat! Decemberbe vettem, lehet, hogy még a régi tulaj huligánkodott? Érdekes.....
ja és itt a felső lámpát kell nézni a DRZ-n. olyan van nekem is :D
Hali! Lenne egy kérdésem. Lenne egy lámpám. Hátsó helyzetjelzőés féklámpa egyban E-s szabvány. Mennyiért lehetne eladni? Mert egy másikat kinéztam ami rendszámvilágításos is. A képet Jhonnytól lestem.
A pontos méretet nem tudom. De 18-s kell neki sztem.
joboldali müanyag kartervédöt leveszed, látod az egész vizpunpát csöcsatlakozás alat lévö csavar a leeresztö.
Adok én! Hányas kell?
Kössz DR-Z .Már csak arra vagyok kiváncsi hogy hogy kell leengedni.
Nem-nem!vagyunk 2en is!Celldömölk környékéről!
nekem jó akkörül is. Majd beszélek Tibivel. Am nem tudsz valakinek használt crossgumit olcsó pénzé? Egyik haveromnak kellene egy 125-s Gilerará.
Este 6-7 körül?Holnapután se jó,mert pesten vagyok.
jha.... értem. És mikor lenne jó neked?
Az a baj,hogy most szervezzük a cimborákat holnapra.Páran felmennénk táborfalva-pusztavacs környékére megnézni,mi a helyzet már régen jártunk arra,meghát drz-treffen helyet is néznénk!
Trobee lehet holnap elnéznénk arra. De csak délután tudnánk mert Tibiék disznókodnak :D
Nem sokáig,ha vezetnél nekünk egy túrát mi szívesen elmennénk a nyáron!