Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Trobee,
Táti vagyok, bár egész 2008 tavaszáig esztergomban laktam. Tát tényleg jó hely, tiszta, normális sváb falu, és nem beszélve arról, hogy itt a környéken még vannak legálisan csapatható ösvények! Te most hol laksz? Környékbeli vagy / voltál?
Én is.
Szóltam az IT-s kollégámnak, hogy nézzen rá a listára, remélem tud valami okosat mondani, hogy miért nem enged be bizonyos címeket.
Danez !
basa.csaba@citromail.hu
köszi
Persze matyko, semmi gond. Most már lassan visszaveszek a listázásból mára, mert a feleségem már ferde szemmel néz rám. L'art pour l'art után szabadon: NORMÁLIS?
Nagyon király helyen laksz!Tavasszal megnézném milyen a D-T köze a Dnántúlról nézve!
A kép Sükösdnél készült.
áááá köszönöm.Ez nagyon jó ötlet.felírtok engem is?
Danez! Tát-on laksz!?Süldő koromban rengeteget voltam ott,meg persze mostanában is.Bár már a rokonok (KürtiTibi) elköltöztek csolnokra.A kősziklát meghódítottam még xt-vel is.
köszi
működik
msn-t nem használok, vegyél fel skype-ra: szokincsford
vagy e-mail: iroda@szokincs72.hu
várom a tipped!
idézet danez-tól:

"Az ÁLTALÁNOS DRZ találkozóhoz valóban "semleges" terep kellene, ami E-vel, S-sel és SM-mel is frankón megközelíthető.
Az országos találkozó sem kizárt, ha kitartóan rászervezünk.
Ehhez azt kellene pontosabban tudni, hogy ki hol lakik (körzet vagy környék elég, nehogy adatvadászok lecsapjanak a személyes infóinkra). A Gugliban van egy fájlmegosztó funkció, oda pl. felnyomhatnánk egy .xls táblát, ahová mindenki beírhatja magát becenévvel, lakókörzettel együtt, és a végén kialakul a kép, hogy mi is a kör közepén. Aztán énekelhetjük, hogy a kör közepén állok. Na szóval, ez csak egy a sok szervezési lehetőség közül, de szerintem hozzunk egy össze egy nagy tavaszi DRZ találkát. Mit szóltok? Ötletek?"

Ezt kezdtük el összeírogatni, hogy ki honnan, mivel jönne, és milyen jellegű összejövetel érdekelné...
na én megvagyok
aNiMaTiOn!felvilágosítanál, hogy mi alakul itt?
Csak előbb egyeztetnék veled is, mivel a Te kreáltad ezt a táblázatot...
Ha jól sejtem itt valami nagy drz-s dolog van kialakulóban.Adok már egy e-mail címet.matyko_adrenalin@freemail.hu
danez,
adsz nekem egy msn-címet, eszembe jutott egy jó dolog ezzel az xls-essel kapcsolatban...
az a baj hogya én rámegyek a linkre amit küldd akkor csak azt az ablakot adja be hogy belépjek vagy regeljek a gmail-re
Nekem semmilyen táblázatot nem ad be.
Pontosan. Megkapod a meghívót, a linkre kattintva belépsz, és kitöltöd a saját magad sorát. Mindenki magát írja be, mintha egy normál .xls táblába írogatnál.
mármint a táblázatba
Most akkor itt nekem kell magamat beírni v h van ez?Számítógéprendszer-programozó a szakmám de ehhez nem értek!
Kelethagod,
5 perc múlva Te is fent leszel, teszteld, hogy be tudsz-e lépni.
FONTOS INFO: NEM kell regisztrálni gmail-es mél címet. Bármilyen e-mail cím jó! Tehát mindenkinek arra az e-mail címre megy a meghívó, amit megadott. Oda kapja a belépéshez szükséges linket is.
Most küldtem magamnak egy másik mél címemre tesztet. Tehát: az e-mailes meghívódban látod az angol szöveget: I've shared... , stb. Jelentése: Megosztottam veled a "drz forum tagsagi lista 2009" c. dokumentumot. Alatta látod a linket, melyre kattintva azonnal hozzáférsz a Google Docs Share megosztó oldalon a DRZ .xls táblához, melyhez beállítottam a szerkesztési jogosultságodat. Az üzenet utolsó sora (a link alatt a levélben) csak azt mondja, hogy "Ez nem csatolmány - online tároljuk a Google Docs-on. A dokumentum megnyitásához kattints a fenti linkre. "
Szóljatok, ha valami nem világos, vagy nem műxik a rendszer, igyexem segíteni, bár nem vagyok én sem egy IT guru.
hej én is én is
gmailes van akkor az jó?:
kelethagod@gmail.com
ja és most regisztrálni kellene a g-mailre?