Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, én csak erről az oldalról látom a történetet, de asszem regisztrálni kell, ahogy jhonny mondja. Mindjárt utánajárok lépésről lépésre.
Vmi olyasmi van ott hogy fiók létrehozása asszem
a belépéshez regisztrálni kell, először nekem se ment de rájött a sötét elmém
őőőő Bocs de én ehhez hülye vagyok..... Sőt még angolul sem tudok Szal valaki segítsen hogy mit kell itt csinálni...
Nekem is ajaj! nem tudok belépni,sájsze.....
Aj jaj
Ez nem vicc
Én mennék!
Jó estét mindenkinek!
Szépen telik az .xls listánk! Csak így tovább! Várom a többi e-mail címet is, és nyomom föl a jogosultságokat.
Ma felvettem: DRZ-74, Trobee, Bazseeeee9877, helles, izirajder, Béci DRZ, lacccc, apriliamate, DRZ400SM K6, Thomas CR, Nagy Dávid, DRZ 400 S adam, klmszabi. Kakukk 79 még lemaradt, de pótolom!
Egyelőre ennyi.
Üdv,
Danez
U.i. DRZ-74-nél nem tudtam eldönteni, hogy a szilvike@tanyanet.hu + sok-sok smile viccccc volt-e, mindenesetre felvettelek próba cseresznye alapon.
Én már voltam Somogybabodon,de off road fesztiválon.........
mint néző persze
de bejön nagyon
majd meglájuk:D
balcsi északi felére nem akartok jönni? :D
Jó estét az uraknak!
Segítséget szeretnék kérni 2003drz400 s vásárlása előtt vagyok ,már
meg van a kiszemelt motor mire figyeljek a motoron, köszönöm a segitséget előrre is!
epuletgepesz@citromail.hu
Nekem is működik minden, ki is töltöttem remélhetőleg mindent.
Én pont most rendeltem 243-ast.
Én már kaptam, be tudok lépni ki is töltöttem valamiket remélem sikeresen
Rendben!
egy beszámolóra én is kíváncsi lennék! Egyúttal hadd gratuláljak én is neki! You are the man!
okés az a lényeg, de ha a 4 et sorba kötöd akkor télleg nem kell az ellenállás mert 4* 3 volt az 12V szóval úgy világít gond nélkül rendesen.
DANEZ itt a cimem szilvike@tanyanet.hu
Hali
Megfelelnek igen. Bár szerintem az ellenállásra nem lesz szükség. mert kipróbáltam hogy összekötöttem a 3 fehéret + még énis találtam egy fehéret és akkor nem volt elég a 3 volt. na mondom kipróbálom a 12-vel de jó volt. Na mindegy nem értek ezekhez annyira Az a lényeg hogy megfelel.
Hali
Szívesen, és megfelelnek?

Trobee ! frankók a cuccok most jöttembe, fölraktam mindent a gépre jóféle tetszik
Danez! robi.termol@t-online.hu
1 ötlet,,,, LAKITELEK motoros tanya Bács m. (crosspálya,,,,aszfatcsik kiszolgáloegység)
Én is megadnám a mail címem: balazs.klaffl@freemail.hu

köszi szépen
Hali! Service manualok eladók Cd-n, minden motortipushoz robbantott rajzokkal is! 2000pénz, ha valakinek kellene postán megoldható! E-mail cim az adatlapomon!