Jókai? Az merre van? nem vagyok annyira ismeretes félegyházán. Amúgy a fabeszerzést nyáron nem tudjuk vállalni. Nyáron szezonális munka van szombat vasárnap hajnal 4től este 7-8 ig nyomjuk de ígyse érünk a végére. Úgyhogy szerintem ha érdekel akkor ezt még most valahogy kellene megoldani vagy kora tavasszal.
Ha érdekel.
hát tényleg van ezek szerint! De nem tudom meg éri-e annyi munka szétszedni és minden küllőre tenni ilyen tömítős csavart?Vagy venni olyan szép kereket ami van azon a belinkelt olasz oldalon:)
Ha szeget, vagy nagy követ kapsz akkor is leereszt és tolni kell hazáig:) ha van belső ha nem:)
jah.én a komolyabra gondolom.1 csavarral gazdagabb lettem.csak az bentmarad végleg.csak az avicc hogy az 1-iknél 100fölött estem ott semmi bajom nemlett az utobinál meg a mentök kapartak össze az utrol mert megsem tudtam mozdulni. pedig az szinte állohelyben történt.jo mondjuk nemszámitottamrá.
jó reggelt mindenkinek
Ilyen csodát hóesésre ébredni...
Mihu két féle motoros ember az biztos, de ha kisebb esés kelések is számítanak akkor estem énis már nem keveset csak szerencsére sérülés nélkül megúsztam.
igen van belső nélkül összerakott kerék! De abba valami egyszeri használatú szivacs félét tesznek bele a belső helyett amit előzőleg bekennek valami masszával és attól bedagad. Kemény köves talajon használják az endurosok hogy ne kéjen föladni a versenyt defekt miatt.de küllős kereket belső nélkül én se hallottam még
Joreggelt hát igen masekell paripázni hull a.... Jhonny.két motoros van aki esett meg aki esni fog.amugy egy stopi közben történt már majdnem megállt a gép még ráhuztam egy picit a fékre azt a többit tudod.
Ha érdekel.
Igaz én se teszem fel mindig!:))
Ha szeget, vagy nagy követ kapsz akkor is leereszt és tolni kell hazáig:) ha van belső ha nem:)
Ilyen csodát hóesésre ébredni...
Mihu két féle motoros ember az biztos, de ha kisebb esés kelések is számítanak akkor estem énis már nem keveset csak szerencsére sérülés nélkül megúsztam.
http://www.alpinaraggi.it/
Ott Salgótarján környékén lehet normálisan endurózni? Vagy kukacoskodnak az erdészek meg egyéb rendészek?
Üdv,
Danez