Kb 50 km-re lakom tőle, de szeretnénk minden(második) hétvégén lemenni. Lábon is voltunk már, de aznap 220 km-t endúróztunk. Még a seggemben is izomláz volt
Ha nagyon őszinte akarok lenni csak akkor szabad esős idő után rámenni erre a pályára, ha olyan elvetemült, és ügyes vagy mint az Andocsi motorosok, vagy ha nem félted a géped.
De ne szegje kedvetek, mert a pálya 80%-a jól motorozható élvezhető endúrózásra kiválóan alkalmas.
Mi biztosan megyünk 1-2 héten belül.
Szervezzünk rá.
Még egy kérdés!
Nem tudja valaki,hogy ezek micsodák (piros nyíl)
Valami műanyagok ezen a képen 4 db van,az enyémen 3db és abból kettő el van törve!
Jelent ez valamit?
Sziasztok!
Szétszedtem ma a vasat a bizonyos csavarlazulás miatt!
Az enyém 2003-as S-es!
9408 hsz. 2-es cikk alapján!
Amire figyeljetek az egy kis persely ami a dekliben van és ahogy megfordítod azonnal kiesik!
A másik egy hézagoló alátét az indítónál!Az is leesik!A dekli nekem kicsit nehezen jött le egy kis kocogtatás segített!Egy csavart vettem ki nem volt meglazulva,de agyonhúzva se és nincs bekenve csavar rögzítővel!Szóval most már csak be kell kenni és mehet össze!
sziasztok somogybabodot én is támogatom sok embernek van ott enduroja szervezzük meg
de fasza lenne március április környékén nincs meleg sok sár
ha valakit érdekel irjon ide a forumra
Azok a feketék szerintem is a rézkábelt rögzítik.
hol van ez a hely? Igazi endurós paradicsomnak tűnik.
Így meglett, asszem 12 pálya volt...
Ha nagyon őszinte akarok lenni csak akkor szabad esős idő után rámenni erre a pályára, ha olyan elvetemült, és ügyes vagy mint az Andocsi motorosok, vagy ha nem félted a géped.
De ne szegje kedvetek, mert a pálya 80%-a jól motorozható élvezhető endúrózásra kiválóan alkalmas.
Mi biztosan megyünk 1-2 héten belül.
Szervezzünk rá.
Régi felvétel, de a terep nem változott.
Keressek még?
Nem tudja valaki,hogy ezek micsodák (piros nyíl)
Valami műanyagok ezen a képen 4 db van,az enyémen 3db és abból kettő el van törve!
Jelent ez valamit?
Szétszedtem ma a vasat a bizonyos csavarlazulás miatt!
Az enyém 2003-as S-es!
9408 hsz. 2-es cikk alapján!
Amire figyeljetek az egy kis persely ami a dekliben van és ahogy megfordítod azonnal kiesik!
A másik egy hézagoló alátét az indítónál!Az is leesik!A dekli nekem kicsit nehezen jött le egy kis kocogtatás segített!Egy csavart vettem ki nem volt meglazulva,de agyonhúzva se és nincs bekenve csavar rögzítővel!Szóval most már csak be kell kenni és mehet össze!
de fasza lenne március április környékén nincs meleg sok sár
ha valakit érdekel irjon ide a forumra
Az engem is érdekelne h hvan tompítva a hang az S-en
Vagy ne kokányoljak..szánnyam rá a pénzt..utánna meg jön az örök dilemma milyet vegyek?
Még vmi?