Tegnap este lecsúsztam a fórumról, de látom zajlanak az események.
Danez! Köszi, hogy nyakadba veszed a szervezést. Ha bármiben tudok segíteni csak szólj.
Természetesen tartsuk szem előtt a csapat érdekeit, de nálam bármikor áll egy jó kis endúrózás (S.babaod).
Ha valakit érdekel, csapathatunk.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, a 6db. csavarral kapcsolatban. Melyik csavarrögzítőt ajánljátok? A loctite 2701, vagy a 243-at? És mégegy kérdés: Ha leveszem a deknit, ugye nem folyik el az olajam?
Köszi
Jó reggelt! ANIMATION és karesz12 már a listán van. Elvileg kapnotok kell egy értesítő emilt, amelyben a linkre kattintva beléphettek a közös felületre, és szerkeszthetitek is a nevetek melletti mezőket.
Hát akkor belekezdtünk a DRZ országos csapattalálkozó szervezésébe!
Mindenkinek kellemes, és hamarosan motorozásra alkalmas napot kívánok!
Danez
Béci! mond el megvolt valamelyik lazulva? Mert én még nem néztem meg az enyémet, de ahányszor rá ülök mindig eszembe jut , hogy bármikor szétdarál most nekem mindent
A csavarok 6-os az biztos és kb 16 mm hosszúak,de megmondom őszintén elfelejtettem megmérni!
Én nem cseréltem őket,semmi bajuk nem volt!
Csavarrögzítő azt ment vissza!
Nem bírtam ki, felraktam a taglista vázlatot a Google megosztóra. Kellene mindenkitől egy e-mail cím, hogy be tudjam állítani az értesítéseket és a jogosultságokat (szerkesztés + hozzáadás), tehát ha új tag beírja magát az .xls-be, akkor mindenki kap értesítést az update-ről. Így szépen lassan össze fog jönni a csapat egy komplett, átlátható listán. Tehát várom a jelentkezéseket holnaptól, írhattok az iroda@szokincs72.hu vagy szokincs72@invitel.hu címekre is.
Tegnap este lecsúsztam a fórumról, de látom zajlanak az események.
Danez! Köszi, hogy nyakadba veszed a szervezést. Ha bármiben tudok segíteni csak szólj.
Természetesen tartsuk szem előtt a csapat érdekeit, de nálam bármikor áll egy jó kis endúrózás (S.babaod).
Ha valakit érdekel, csapathatunk.