Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Díjjazom az ötletet. Szerintem a legtutibb hely nem is lehetne más mint: SOMOGYBABOD.
Voltunk már néhényszor, az andocsiak tök jó fejek és körbevittek bennünket. kb 15 km hegy, völgy, víz, sár, erdő, mező, széles, keskeny, kűzdős, light-os............

Ha van kedvetek hozzuk össze.
Unaloműzés:

link
lájtos,simán(pl :a Lakitelkin tavaly 17.rajtszmu S-s 4. lett)
Olyanok ezek a DRZ kupafordulók, hogy pl. S-sel is lehet teljesíteni? A motort nem akarom szétvágni, de azért beneveznék, ha nem annyira kőkemény a dolog....
Pityu,
akkor ha jobb idő lesz, elnézek a környékre. Esztergom környékén már unalomig ismerek mindent (persze nem lehet megunni), de kell az új terep... természetesen tájvédelem kizárva.
Jééééééééé Ugyanilyenem volt, jó kis XL 600, csak több olajat fogyasztott, mint benzint, aztán hirtelen felindulásból eladtam......
néztem:) hát, eső is lesz meg közel 10 fok is:)majd meg látjuk!
én pénteken mentem egy jót akkor igaz csak 5 fok volt de sütött a nap,meg is lógtam melóból érte
Bács megyébe is? Nézd meg a köpönyeg.hu-t
Ok én Pesten vagyok, de de bármerre ellehet jutni innen:))
jövő hét végére mondják a jó időt?
kakukk79 itt az e-mail cimem:vigh76@freemail.hu
na az jo lenne egyépként jövö hétvégére már jo idööt mondanak +kat egyeztethetnénk itt hogy hol mikor merre?
Hali.
Küld a címed és feldobom postával. nagy.david@kalocsakom.hu
De csak szerdán tudom feladni.
üdv.
hát igen a kupára kimennek többen az biztos de azért azelőtt is összefuthatnánk , ha csak egy egy vasárnapi motorozásra is itt majd egyeztetünk csak engedne már fel az idő
Video-kat belinkelhetnétek!
Tavaly Kkmajsa, Szolnok, Lakitelek, (cross pálya és környéke) nagyon amatörök vagyunk de nekünk is teljesítheö.
Kisütött a nap, asszem megyek is egy kört
ha felirod ide az jo lessz
Jó jó. De szólja ha érdekel mert akkor beszéned kell apuval.

Am lehet beszélek tibivel és jövő héten ha itthon lesz még akkor lehet elnézünk. Vagy valamikor.
vége a télnek elolvadt a HÓ süt a nap
Honvéd-pályánál.A fát majd megbeszéljük.
Amint meglesznek a dátumok azonnal szólok!
Pontosan hol szokott megrendezve lenni ez a kupasorozat, ja és ezen belül holkell menni ( cross pályán vagy hol) ?
Hát igen! Mi részvevöi vagyunk a DRZ kupáknak. Nagyon jó hangulat szokot lenni, amatőr endurosoknak van ez a sorozat. Nem csak DRZ futam van hanem open is.
csak kelene hogy valaki megszerveze, vagy elég lenne egyeztetnünk is. de egyépként meg lesznek a DR-Z kupák is na ott kell öszejönünk! az nekünk DR-Z-seknek van meg a töbi ENDUROSNAK .
De még mindig nem mondta meg senki, hogyan van hang tompítva az S dob.