Díjjazom az ötletet. Szerintem a legtutibb hely nem is lehetne más mint: SOMOGYBABOD.
Voltunk már néhényszor, az andocsiak tök jó fejek és körbevittek bennünket. kb 15 km hegy, völgy, víz, sár, erdő, mező, széles, keskeny, kűzdős, light-os............
Olyanok ezek a DRZ kupafordulók, hogy pl. S-sel is lehet teljesíteni? A motort nem akarom szétvágni, de azért beneveznék, ha nem annyira kőkemény a dolog....
Pityu,
akkor ha jobb idő lesz, elnézek a környékre. Esztergom környékén már unalomig ismerek mindent (persze nem lehet megunni), de kell az új terep... természetesen tájvédelem kizárva.
néztem:) hát, eső is lesz meg közel 10 fok is:)majd meg látjuk!
én pénteken mentem egy jót akkor igaz csak 5 fok volt de sütött a nap,meg is lógtam melóból érte
hát igen a kupára kimennek többen az biztos de azért azelőtt is összefuthatnánk , ha csak egy egy vasárnapi motorozásra is itt majd egyeztetünk csak engedne már fel az idő
Hát igen! Mi részvevöi vagyunk a DRZ kupáknak. Nagyon jó hangulat szokot lenni, amatőr endurosoknak van ez a sorozat. Nem csak DRZ futam van hanem open is.
csak kelene hogy valaki megszerveze, vagy elég lenne egyeztetnünk is. de egyépként meg lesznek a DR-Z kupák is na ott kell öszejönünk! az nekünk DR-Z-seknek van meg a töbi ENDUROSNAK .
Voltunk már néhényszor, az andocsiak tök jó fejek és körbevittek bennünket. kb 15 km hegy, völgy, víz, sár, erdő, mező, széles, keskeny, kűzdős, light-os............
Ha van kedvetek hozzuk össze.