Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan tükör kellene mint ami nekem van? a gépen? Mert én szeretném lecserélni majd valami kis dizájnosra ha lesz rá pénzem. De ez még csak a jövő.
Valamint a képen látható "szerszámos dobozra" is vevő lennék (a motor bal oldalán).
A DRZ-és a DR tükör ugye megegyezik külsőre (ahogy én látom legalábbis). Nem tudja valaki hogy a menet is megegyezik-e a felfogatásnál? Ha valakinek van gyári tükör vevő lennék rá
Csak néztem, mikor kitöltötted a táblázatot...
Viszont ha hagysz vmi elérhetőséget, email, msn, skype, akkor folytathatnánk!
Ez csak az MSN címem, másra nem használom... A meghívót erre küld légyszi: kepesi@starjan.hu
szaporodunk nem mondom... 17 , 18 ...
a regisztráció után van egy click here to continue - ezzel léphettek be legegyszerűbben
áhh nem. amúgy nem sok közünk van hozzá csak van 1-2 kiváltságos ember akiknek viszünk fát. De mi nem vágunk meg nem is nagyon szoktunk szállítani. Csak tényleg néha.
Jó ez a táblázat így legalább személyesen is megismekedhetünk.
Ha már 1 városban lakunk.
jha igen. Van még egy kevsé homok is erre felénk. Kösz jhonny jó hogy mondtad
Nos, az IT-s tapasztalattal rendelkező barátom tanácsai belépéshez:

1. jön a meghívó, rákattint
2. az elviszi a bejelentkező ablakhoz
3. ott alul van egy "create google docs account" link
4. azt követve meg kelladni egy mailcímet passworddel
5. utána jön egy mail verification arra a címre, amit megadtak
6. (eltart egy darabig, míg megjön)
7. ott gondolom lesz egy link, amivel aktiválja az accountot
8. utána megint meg kell nyitni a meghívós emailt
9. katt a meghivo linkre
10. utána már be fog tudni jelentkezni
11. a leghosszabb, amíg a verification mail megjön, a többi pár másodperc
Erdőőő? Még nem vágtátok ki mindet?
danez dtracing is jelentkezett: címe: csonkamail@citromail.hu
a homokot elfelejtetted mondani , van sár is de ahol sárvan az olyan hogy 2 lábon nem lehet megállni , mint a takony.
Hello! Én ma egy hete vettem meg a mocit. Ha gondolod vegyél föl msn-re: kepesi_istvan@msn.com
okés kösszi szépen!
ohh fa....m jolvan már értem
SEmmi extra, csak mindig kijelzi, ha épp szerkesztő üzemmódban vagy. Megjelenik a Te neved az általad szerkesztett cella fölött. Ez csak egy info funkció, nem kell törődni vele.
jha erre van homok meg homok..... meeeeg ... homok :D Szal van itt sok homok. Meg van egy kis erdő.. De sár az nemsok :D
az mért van h irok a hozzászólásokhoz a táblázatban és néha azt irja amikor irok vmit hogy , én, meg vmikor kiirja a nevem
?
Köszi, felvettelek...
KKfháza-Alföld ekkora homokbuckák!
Csaba!
Rajta vagy a listán, beléphetsz.
Danez
Beenged az mindenkit csak figyelmen kívül haggyák a fiók létrehozást sztem de ha nem így avn akkor bocsi