Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom, hogy sokunk fülében már ott van a bogár ezzel a találkozósdival kapcsolatban. Felrakom az .xls táblát holnap, és kezdődhet a banda összeírása. Akinek nincs kedve vacakolni az .xls kitöltésével, egyszerűen itt a fórumon írja meg a paramétereket (ld. korábbi bejegyzésemben), aztán majd én beírogatom, összesítem.
Na jóccakát minden kollégának és kolleginának!
Háttérvilágítás van rajta?
Gyerekek fasza óra DR-Z-re
Ha érdekel valakit itt töbet is megtudhat róla
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Egyenlőre úgy látom inkább az S és SM típusok vannak túlsúlyban.A találkozóra legmesszebről FÖLDÚTON érkező márkatársnak felajánlok V.milyen alu cuccot!
Sikaflex. A szélvédőket is ezzel ragasszák be. PUR bázisú ragasztó, tömítő anyag.
sziasztok! Látom többen támogatják hogy találkozzunk többen valahol valamikor!Én is benne vagyok!Tényleg jó lenne egy olyan helyszínt találni amit meg lehet közelíteni minden típussal.
Aztán ott ha csak azok tudnak endurozni akiknek van cross gumi, nem gond! Mi(SM-el ,S-el) addig tapasztalatot cserélünk dumálunk , meg tanulunk másokat nézve sárt túrni!:)) Dátumot és helyszint egyeztessünk akkor!:))
Hmmm sziló van itthon bőven de akkor lehet veszek inkább vmi erősebb cuccot. Vagy van mégegy megoldás Lindabcsavar hadszójon csúnya lenne...
Valaki tud esetleg valamit erről a filmről?
http://www.youtube.com/watch?v...

Vagy esetleg a Supercrosshoz magyar feliratot
A kép a zajló dunánál nem Sükösd-nél a dunántúli oldal?
Valami két komponensű-vel!A sziló is megfogja,csak hallottam már másoktól,hogy nem az igazi.
Kössz a gyors segítséget !
Akkor holnp már én is mocizok egyet
szép jó estét!

Elfelejtettem megkérdezni amikor telefonon beszéltünk, hogy a dekni védőket mien ragasztóval érdemes fölrakni hogy ott is maradjanak?
Teljesen tuti!
Vagy CR8EIX
thx!
basszus, de messze van még
CR 8 E a gyári,én CR 8 EK-t,vagy Evx-et használok.Az ára kb.3000. Über pöccre indul,ha jó a porlasztód!
NGK CR8E
Ma már nem, de holnap megcsinálom. Jelentkezem a dologgal. Egyszerű lesz, függőleges oszlop becenevek egymás alá, vízszintbe B oszlop lakókörzet, C oszlop motor típusa, D oszlop nagyjábóli érdeklődési kör (soft enduró, hard enduró, SM aszfaltozás, több napos túra, stb.). Mondanám azt is, hogy egy szép nyári szombaton eljöhettek hozzánk is sátrazni, aztán vasárnap go home, mert van 1500 m2 zöld területem, de ezt még persze meg kell beszélnem az asszonnyal.
Május 30-31 EB.
Április 18. EC
Április 19. 6 órás Enduro
danez,
feltöltöd akkor az említett xls?
Hy !
Egy-két kérdésemre várok töletek választ.
Milyen gyújtógyertya kell a Drz 400 E típúsba ?
(vagyis milyen a gyári)
És kb. mennyi pénzbe kerül ?
Köszi előre is a segítséget !
az jó lenne ha tudnál infot szerezni.
Na majd jól kiderítem, hogy mikor lesz a tokodi EB futam, kimegyek a hétvégén a pályára és megkérdezem. A neten még nem láttam a hivatalos kiírást. Gyertek ki, mert látványos verseny lesz szerintem.
persze. mikor lesz az EB
am van itt a fórumon Esztergomból is 1 kollega
DANEZ
Hajrááá. Csináljuk.Már csak a mocit kell összerakni,és én is odaérhetnék a drz talira..