Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtudom,otthagytam rá egy 20ast,a motort elhoztam de még nem számoltunk el.Majd megírom ha tudom,halásztelekre kellett vinnem.
mi is volt a kérdés?nem volt netem a hétvégén
kakukk műszakis kérdésemre válaszoltál már? mert akkor én siklottam el felette...
csaó,mi újság az rm-el?
jóó ötlet benne lennék én is de csak sm kerekeim vannak nekem is !
Mi meg akkor majd csak szemet meresztgetünk endurókerekek hijján...
klmszabi jó lenne. De sm szett van a géphez csak.
Hali Mindenki!
Tényleg jó lenne 1 ilyen összeröffenés mi mi is lennénk Baja környékéről 3man főzni-sütni iszogatni dumálni.
Tök jó lenne.
Találjatok ki valami jó helyet és megyünk.
Kitartás!
De persze majd csak akkor derül ki pontosan h mi baja ha szét lesz majd szedve,de igy "látatlanba" ez a legvalószínűbb!
Igazából egyik haverral motoroztunk,aki motorszerelőnek tanul,egyszer csak megált,simán indul,"semmi" baja végülis,csak hallani h olaj nélkül megy a hengerben a dugó,és a haverom mondta h mivel megnéztük és van benne olaj,de mivel megy,igy nagyon valószínű h a szivattyú ment galyra!de azért már nem talpon hoztam haza,remélem h nem ment szét sok minden!
mindenkeppen jolenne egy ilyen osszeroffenes... Babod nekem pont szerencses, de tobbiekbek akinek nem ok akkor lehet mashol is.... csak legyen mar:D:D:D
hogy vetted észre h elszállt a szivattyúd?
Hát srácok mi is elmennénk haverokkal egy ilyen nagyobb összeröffenésre csak 350km-re vtok!
De ha téyleg lennénk jópáran meg az idő is engedné akkor mi is szívesen felmennénk ha nem zavarunk!
Hát,ugy tűnik h megadta magát az olajszivattyú ,azért remélem h nem lett sok baja,mert talán nemsokat mentem vele igy,olajozás nélkül.
Mi történt a motoroddal?
Ez a helyszin nincsis messze tolunk... A gond reszemrol h most kaptak ki belolem a femszerkezetet. De aha ez jolesz es tobbszor osszejon a banda akkor oksa minden...
Én is szívessen mentem volna egy kis terepezésre,főleg ha sokan összejöttünk volna,de pont ma halt meg szegény kis motorom!
Átlagos endurósnak tartom magam. Nem félek a sártól, de babod ilyenkor gyilkos. Akik nap mint nap motoroznak rajta nekik is kűzdős.
Szerintem kell néhány meleg nap, mert a minden méterért való kűzdelemben gyorsan elfogy a motoros lelkesedése.
Motorozzunk úgy hogy legyen tempó, ügyeskedés, pici szívás, sár, erdő, hegy és lejtő.
Azt mindenki élvezni fogja.
Egyszer elvittem az egyik haveromat. Mi már átöltöztünk, bepakoltuk a motorokat a furonba, indulásra készen voltunk, Ő még széles vigyorral kiabált: NEM MEGYEK SEHOVAAAAAA.
Jó lenne, de az idő is legyen már jó
ha épp nem szakad a hó én biztos benne vagyok! írjátok meg pontosan mikor! jöjjünk össze egy páran .az tényleg jó lenne! azért épp egészen ne gyözzön le atél minket!:))
ne sírj, inkább gyere.
Elvileg benne vagyok, amint meglesz a futóm átírása, meg ne legyen -5 fok. Kösz az ötletet, szerintem tutti jó!
Minden DRZ-s és nem drz-s társamnak!
Ha gondoljátok megszervezem a somogybabodi találkát.
Motorozás, bográcsozás, motorozás.......
Szerintem állat lenne.
Aki eddíg ment ezen a pályán nem akart lejönni róla.
Ilyen arcal mentek haza: , és csak egy kérdésetek lesz: jövöőhéten?
Köszi! Holnap küldöm a képeket szia.