Hali Mindenki!
Tényleg jó lenne 1 ilyen összeröffenés mi mi is lennénk Baja környékéről 3man főzni-sütni iszogatni dumálni.
Tök jó lenne.
Találjatok ki valami jó helyet és megyünk.
Kitartás!
Igazából egyik haverral motoroztunk,aki motorszerelőnek tanul,egyszer csak megált,simán indul,"semmi" baja végülis,csak hallani h olaj nélkül megy a hengerben a dugó,és a haverom mondta h mivel megnéztük és van benne olaj,de mivel megy,igy nagyon valószínű h a szivattyú ment galyra!de azért már nem talpon hoztam haza,remélem h nem ment szét sok minden!
mindenkeppen jolenne egy ilyen osszeroffenes... Babod nekem pont szerencses, de tobbiekbek akinek nem ok akkor lehet mashol is.... csak legyen mar:D:D:D
Hát srácok mi is elmennénk haverokkal egy ilyen nagyobb összeröffenésre csak 350km-re vtok!
De ha téyleg lennénk jópáran meg az idő is engedné akkor mi is szívesen felmennénk ha nem zavarunk!
Ez a helyszin nincsis messze tolunk... A gond reszemrol h most kaptak ki belolem a femszerkezetet. De aha ez jolesz es tobbszor osszejon a banda akkor oksa minden...
Átlagos endurósnak tartom magam. Nem félek a sártól, de babod ilyenkor gyilkos. Akik nap mint nap motoroznak rajta nekik is kűzdős.
Szerintem kell néhány meleg nap, mert a minden méterért való kűzdelemben gyorsan elfogy a motoros lelkesedése.
Motorozzunk úgy hogy legyen tempó, ügyeskedés, pici szívás, sár, erdő, hegy és lejtő.
Azt mindenki élvezni fogja.
Egyszer elvittem az egyik haveromat. Mi már átöltöztünk, bepakoltuk a motorokat a furonba, indulásra készen voltunk, Ő még széles vigyorral kiabált: NEM MEGYEK SEHOVAAAAAA.
ha épp nem szakad a hó én biztos benne vagyok! írjátok meg pontosan mikor! jöjjünk össze egy páran .az tényleg jó lenne! azért épp egészen ne gyözzön le atél minket!:))
Minden DRZ-s és nem drz-s társamnak!
Ha gondoljátok megszervezem a somogybabodi találkát.
Motorozás, bográcsozás, motorozás.......
Szerintem állat lenne.
Aki eddíg ment ezen a pályán nem akart lejönni róla.
Ilyen arcal mentek haza: , és csak egy kérdésetek lesz: jövöőhéten?
Tényleg jó lenne 1 ilyen összeröffenés mi mi is lennénk Baja környékéről 3man főzni-sütni iszogatni dumálni.
Tök jó lenne.
Találjatok ki valami jó helyet és megyünk.
Kitartás!
De ha téyleg lennénk jópáran meg az idő is engedné akkor mi is szívesen felmennénk ha nem zavarunk!
Szerintem kell néhány meleg nap, mert a minden méterért való kűzdelemben gyorsan elfogy a motoros lelkesedése.
Motorozzunk úgy hogy legyen tempó, ügyeskedés, pici szívás, sár, erdő, hegy és lejtő.
Azt mindenki élvezni fogja.
Egyszer elvittem az egyik haveromat. Mi már átöltöztünk, bepakoltuk a motorokat a furonba, indulásra készen voltunk, Ő még széles vigyorral kiabált: NEM MEGYEK SEHOVAAAAAA.
Ha gondoljátok megszervezem a somogybabodi találkát.
Motorozás, bográcsozás, motorozás.......
Szerintem állat lenne.
Aki eddíg ment ezen a pályán nem akart lejönni róla.
Ilyen arcal mentek haza: , és csak egy kérdésetek lesz: jövöőhéten?