Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1300ml ösz ,50-50%desztviz-hütöfojadék.(aluminim hütövel kpt fagyálo) E-nek az adata de szt megegyezik az S, SM-mel
Üdv mindenki. Volna 1 kérdésem. Hűtővizet cserélt már valaki? Bonyolult dolog? Én szivesen baszogatom a motoromat inkább magam,de ha muszáj akkor viszem szervizbe. Ja és mennyi hűtővíz kell bele?
ja erre akartam
hali
enyimet bekenték a japók, viszont felújítás után én nem kentem be, csak meghúztam és le is darálta szépen lendkereket is kellett cserélni meg sajna más károkat is okozott
azé még szóba álltok velem
Szesz !
Vas megyébe csak én csapatok DRZ-vel ?
Semmi akadálya nincsen! Merre? mikor ? hol? (szűröt vigyünk vagy levet) Ja az igaság itt vagy oda át? ? ?
Az örkény-táborfalva régió jónak tűnik mi könnyen fel vágtatunk innen!Több bucka is van arra,ahol lehet veretni.Aszfalton is könnyen megközelíthető!
felénk még van legalább 3 drz csak nem biztos hogy mindenki jönne
Holnap szűrjük már össze valahogy a levet!
Helló S.Norbi!

Véletlen nem Dunakeszin vetted a motorodat?
gyakorolunk mi, csak nem ezt.
Azárt,mert még apuval elkezdenétek gyakorolni.
Csak leszünk még a környékről bár nem igazán sok drz-s ről tudok persze attól még lehet vannak
jól látod ocso sajnos a többiek kicsit messzebb vannak
volt selypi végre egy kis közelség
giraffe nem semmi ez a qvad valami épitett szerkezet ugylátom miféle blokk van ebben ktm? jól kotorhat hny lovas 65
Danez én egy dunaföldvárra gondoltam vagy arra a környékre! de ez csak egy példa volt, én se akarok okoskodni! vagy esetleg Örkény!
ma énis kihajtottam 2 tankot királyságvot.énsem szoktam hátsoféket hassználni de ugyis el lehet menni km-et.anélkül hogy széttpörögne a paripa.
Én meg ős-Selypi vagyok, csak áttettem a lakhelyemet Gödöllőre...
Ezazért nemugyan az!nekem teljessen kivan nyujtva a lábam.de fasza.
Én nem nagyon tudok kerekezni még de én fékkel nem nagyon szoktam csinálni csak akkor ha már nagyon dőlök a motrfékkel is jó lehet ügyeskedni azt vettem észre
ennyi.
nem kell átmenni a holtponton
Persze, de ha stoppienál átmész a holtponton, akkor vége, de háccsókerekezésnél ha negatívba teszed, ott a hátsófék...
DoktorZ-ktől meg bocs az offért.