Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jókai-ba.Nem tudom az ár meddig érvényes,mert sztem nyáron már esedékes lesz a fabeszerzés.
ÓÓÓÓÓ de jó lenne az már egy kisebb DRZ találkozó lenne akár nálunk a homok bányában találkozhatnánk. úgy látom csak van itt enduros élet
hát az jo lenne,csatlakoznánk mi is jo területek vannak errefelé na meg aztán most por sincs
oké! Majd beszélünk még.
Köszi
Jóéjt!
A sarat én se szeretem nyugi... na én most asszem elkúszok. a holnapi
szifon váltáska.
Ja a ledeket meg majd hétfőn küldöm.
Jóéjt.
hát nem sokat mentem vele földúton. De ha nem saras meg minden a terület akkor akár lehet vele menni ott is
de laza endurozás azért elmegy ezzel a szettel is nem?
Hát sajna nincs. NYáron lesz annyi pénzem hogy vegyek alá majd.
Na akkor 1x összebeszélhetünk és kanyarhatunk egyet valamerre. Hívnánk még egy pár embert
Te terepen szoktál motorozni? Van másik szett is a géphez?
43 km ha nem hazudik ez az útvonal tervező szutyi
Végülis nincs Bócsa, soltvadkert és már itt is van kkörös
Kkőrös
Mert te merre is laksz?
Nincs mit, semmiség , de ha te Bugaci vagy nem is vagy túl messze hozzánk.
vááá ne is mond... Velem még szerencsére nemtörtént ilyen, de meglennék nélküle a továbbra is... és ezt hyog sikerült összehozni?
joéjt az uraknak ma ennire futotta.csákány
1x énis jártam hasonló módon az előző gilerámmal. Mentem haverommal gépelni 1x látom hogy hopp vége az útnak. hát fékezni nem tudtam mert az a barom ott jött a motor picsájába így hopp eltűntem volt egy 5 méter széles 3 méter mély árok. visszafele ott ugratgattunk. XD jha és ott esett le a hasvédője a gépnek. Kicsit meghasalt
Jhonny köszönöm szépen..
volt ilyenis nemrég.7honap 7 nan táppénz.felkartörés de ugy hogy összecsuszott 6cm-t
ejha gondolom hirtelen örömteli érzés öntött el csak óvatos, óvatosan
az ugy volt hohy egy rét mellet téptem 5.jo félgáz és a telkek már kivoltak mérve és a csatornais levolt fektetve és a majdani utszintjére felemelve,csak elfelejtették megjélölni.azt jött a Mihu azt csett.2 villanyoszlopot repültem de semmi komolyabb bajom nemlett.ja a képen nem latszik de a hátulja 15cm-rt elment
Válság..., meg igazából nekem van egyedül endurom, meg amire én használom drága ez a gép heti egyszer van hogy 2 - 3 hetente, de most itt találkoztam környékbeliekkel úgyhoyg majd egyeztetünk aztán nemleszek egyedül enduros meg vszínű többször is megyünk motorozni, na de majd még meglátjuk mit hoz a jövő...
de fentvan a hirdetéseknél.
Jah eladó holmik. Ez még szinte új. Miért akarod eladni?