Jaja! Csak a Hondát sajnálom picit. Imádtam azt a motort és szerintem kicsit áron alul ment el
Szokás szerint a témának nagyobb volt a füstje mint a lángja!
jött ez a kismotor rendszámozásos téma ezért gyorsan el akartam passzolni a Hondát és ráfizetéssel becseréltem a KTM re + 200 ezer kellett rá, 650be volt hirdetve először. Viszont jogsim nem volt (jövőhét kedden KRESZ- vizsga) amikor megvettem úgyhogy csak pár próbakört mentem vele, most jelenleg szét van kapva készítem fel szezonra. Szelepállítás olajcsere ez meg az. Úgy néz ki egyben van a gép nem bántam meg 94es évjárat
majd megpróbálom kivitelezni magamnak ha lesz hozzá kedvem jameg időm és akkor majd megmutatom, csak azért mondtam, mert sztem a legegyzserűbb lenne na de lényegtelen.
Akkor ha kellenek a ledek szívesen odaadom őket egy borítékba berakom és elküldöm ha megadod a címed. jonatan18@freemail.hu ,ide küld el .
Hát az a baj hogy nekem nem gyári a rendszámtartóm hanem egy lemez van oda vágva és arra van felfogatva. Meg el sem tudom képzelni hogy hogy mondod. És hát az ár. Neked kell eldönteni hogy a 6 db led és a 2 ellenállás mennyit ér neked. Én meg majd reagálok.
Ui.: Ne legyen drága
Hát a 2 csavar amivel levan fogatva a rendszám, olyan csavarok voltak amik hosszában kivoltak fúrva és vmi kúpos feje lehetett, amibe belevolt a led rakva amit láttam igényesen nézett ki sztem a rendszám közepéből világított kifelé.
Mennyiért adjam őket ? ez nagyon drága mulatság lesz ...
zsirság! nekem most nagyon hiányzik az endúró szett, de ha sm nem lett volna az még jobban hiányozna..