Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsirság! nekem most nagyon hiányzik az endúró szett, de ha sm nem lett volna az még jobban hiányozna..
Én 690-ért vettem a DRZ-t, egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve... Itt egy szűkös garázsos kép
Jaja! Csak a Hondát sajnálom picit. Imádtam azt a motort és szerintem kicsit áron alul ment el
Szokás szerint a témának nagyobb volt a füstje mint a lángja!
Akkor jó üzlet volt... A rendszámozásból meg nem lett semmi egyenlőre, amúgy én is azért adtam el a motort régebben.
jött ez a kismotor rendszámozásos téma ezért gyorsan el akartam passzolni a Hondát és ráfizetéssel becseréltem a KTM re + 200 ezer kellett rá, 650be volt hirdetve először. Viszont jogsim nem volt (jövőhét kedden KRESZ- vizsga) amikor megvettem úgyhogy csak pár próbakört mentem vele, most jelenleg szét van kapva készítem fel szezonra. Szelepállítás olajcsere ez meg az. Úgy néz ki egyben van a gép nem bántam meg 94es évjárat
majd megpróbálom kivitelezni magamnak ha lesz hozzá kedvem jameg időm és akkor majd megmutatom, csak azért mondtam, mert sztem a legegyzserűbb lenne na de lényegtelen.
Akkor ha kellenek a ledek szívesen odaadom őket egy borítékba berakom és elküldöm ha megadod a címed. jonatan18@freemail.hu ,ide küld el .
Hát az a baj hogy nekem nem gyári a rendszámtartóm hanem egy lemez van oda vágva és arra van felfogatva. Meg el sem tudom képzelni hogy hogy mondod. És hát az ár. Neked kell eldönteni hogy a 6 db led és a 2 ellenállás mennyit ér neked. Én meg majd reagálok.
Ui.: Ne legyen drága
Eddig hogy vált be a KTM? Mikori évj.? Ja és mennyiért vetted amúgy?
oké,adj e-mail címet,a többit ott
én nem vitáztam, nem is láttam azt a kezelésit, csak kiváncsi voltam tudja e valaki

a csiriz is jó nem kel a drága sziloplaszt
Jó kis vitát váltott ki, de az alább belinkelt magyar kezelésiben is ez áll... Mind1 lehet elírták.
Hát ez az hogy olyan nincs, hameg van is akkor az ritka darab.
Én már láttam ilyet be van kenve a küllők vége sziloplasztal.És ezt autón láttam!
köszi a választ!
mert a küllők fejénél hogyhogy nem megy el a levegő?

ha enyyire hülye a kérdés miért nem adtál normális választ?
eddig az én agyam is eljutott
de ha tömlő néküli a fűzött küllős kerék akkor miért vagy milyen módon nem ereszt le?
Hülye válasz. Miért ne lehetne, ilyen primitív dolgokon akadsz el.
Ha fűzött küllős egy kerék az általában tömlős, mert a küllőknél elmenne a levegő a tömíttetlenség miatt...
Ja, de Ő nem írta hogy E vagy S...
hüye kérdés: van egyáltalán belső nélküli küllős kerék? és ha igen miért nem ereszt le?
http://www.xmission.com/~bcarl... Itt is úgy van, még rajz is van róla...
Akkor passz, de a könyve ezt írja. Bár még én nem gumiztam le...
sm-be is 60/55W van
Hát a 2 csavar amivel levan fogatva a rendszám, olyan csavarok voltak amik hosszában kivoltak fúrva és vmi kúpos feje lehetett, amibe belevolt a led rakva amit láttam igényesen nézett ki sztem a rendszám közepéből világított kifelé.
Mennyiért adjam őket ? ez nagyon drága mulatság lesz ...