Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali nekem kellene a pár deklivédő elküldöm sms-be a címem úgyjó ?
Ide ragd be hidd el mindenkit érdekel .Ha nem akarod akkor :vislo@t-online.hu
A képeket: tomikertesz@gmail.com
Az ár stimmel amit írtam? Felrakni mivel lehet kultúráltan, hogy bírja is, ráadásul még igényesen is?
tedd ki ide
Neked is:Hova küldjem?
Hova küldjem?
Persze!
Ha ez a pár lenne a 6k, akkor nekem kell!
Hali Trobee
Ha többet veszek engednél belőle?
Ezekröl nincs részletes kép valahol?
DRZ-hez alu protektorok eladók!
Hűtő-15e,Váz-7e,Lánckerék-5e,Karter-10e,K
uplung-gyujtás-6e/pár.
06302402317
hát ez jobban tetszik,mibe volt amúgy?gyári vagy csináltatott?ez enyém csináltatva lett kis fékkel van meg egyebek.
Így látatlanba egy 30at dobnék rá,érdekel?
De ne tévesszen meg senkit még mindíg 120ra tartom az én szettem
Lenne egy kérdésem,hogy a kipukönyökben van e valami fojtás,érdemes e lecserélni ha már a dob levan?
Itt vannak bontott alkatrészek,próba cseresznye:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
12. nincs semibaja 500km mentem vele
nekem most pénzre van szükségem, de nem értelek mert a tied is nagyon megfelel a célnak.sztem. amúgy mennyit gondoltál.
A váltó olajat minnél hamarabb cseréld ki rendes motorolajra!A legjobb a Motul 300v vagy a 7100.
mennyiért adod a kormányt,és van e valami hibálya?
halló valaki
drz e -be milyen olajat öntsek
Mi a leges legjobb bele ?
mert megérdemli !
ahogy megvettem ledarálta a gyujtást
vettem bele ujjat összeraktam és hát ETZ m volt elötte
vidéki vagyok váltó akkó váltó olajat neki . mákom volt hogy full szintetikus válto olajjal öntöttem fel, olyan 500 km vertem bele eger -hegyek -egy kis jégmotorozás. és semmi tünet. Csak egy pár napja szét szedtünk egy 650 Dr t és ahogy le engettük a motor olajat rá jöttünk hogy az egyben váltó olaj . igy egy kicsit be paráztam . Nagyon imádom, a gyujtást leszámitva el nyühetetlen, pályára nehéz meg lomha de ez nem erről szol Át mindenen !
Mit öntsek bele?
Üdv. Amennyiben valakinek van gyári DRZ tükör, illetve csomagtartó vevő lennék rá...
Ilyen is volt
Jó állapotú, kipufogó oldali vezérműtengelye valakinek nincs esetleg bontva?
Má nincs meg
ez igen... Nem tudom meg lehetett-e szorulva a csávó... Nagyon szép kis motor. meg ennyi pénzért...