jahh értem akkor szerencse volt! nekem belekötöttek mindenbe még a halott szarba is rohadjanak le, egyedül a vágott slickbe nem mert nem tudták mien gumi !
Pityu. nekem a motul 300V a best azt nyomaton nekem beválltt!
Köszi!
Egyszer szóltak érte, de akkor éppen nem a rendszám volt a fő bajuk, hanem hogy az interspar előtt 2 kör alatt 8 indexet hagytam ki. Naná maj még indexelek is akkor mondták hogy nem kéne így, de hát máshogy meg buzin néz ki.
(mellesleg akkor büntethet meg, ha a helyszínen nem tudod visszaállítani normális állapotba. Ha kéri visszagörbítem én az igazoltatás ideére [
Hát én Debrecenbe szereltettem bele a martin car-nál az ugy 50 volt de sztem olcsóbban is megleht úszni! haverom a vtr be 20-ért vette bele és fassza az is
és milyen árban van? Most úgyse vennék mert oda van a tankom karosszériásnál kihúzni egy kis hrpit meg festeni... csak ha mégis lenne pénzem mennyiért lehet venni.
Visszatérve a színre. a fehér után nekem a kék is nagyon tetszik Nem azért mert nekem is az van de tetszik. Ritka... Ritka mint a fehér holló (DRZ)
The Doctor szép a gép nagyon ! Ma nekem is kikelett hozonm nem birtam tovább! Neked nem szóltak még a rendszámért? engem nyáron megvarrtak egy 20-as ra ! azóta nem merem felhajlítani
Ejjj , elkezdtem keresni kiváncsiságból de pazz, énsem találok sehol.
Valami parillát kellene felhivni hogy nem e tudnak szerezni valami utángyártott polisport vagy mittudomén milyen szettet.
vagy marad a jóöreg neolux fehér fújós 500ft/doboz
szavadon foglak