Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helyes...
szavadon foglak
jahh értem akkor szerencse volt! nekem belekötöttek mindenbe még a halott szarba is rohadjanak le, egyedül a vágott slickbe nem mert nem tudták mien gumi !

Pityu. nekem a motul 300V a best azt nyomaton nekem beválltt!
szerintem a kék drz is igenjó, meg arra ki lehet találni valami faxa dekort, az sokat segít rajta, hogy racingosabban nézzen ki.
kösszi, egyszer összefutunk, akkor tiéd egy körre
Köszi!
Egyszer szóltak érte, de akkor éppen nem a rendszám volt a fő bajuk, hanem hogy az interspar előtt 2 kör alatt 8 indexet hagytam ki. Naná maj még indexelek is akkor mondták hogy nem kéne így, de hát máshogy meg buzin néz ki.
(mellesleg akkor büntethet meg, ha a helyszínen nem tudod visszaállítani normális állapotba. Ha kéri visszagörbítem én az igazoltatás ideére [
Hát én Debrecenbe szereltettem bele a martin car-nál az ugy 50 volt de sztem olcsóbban is megleht úszni! haverom a vtr be 20-ért vette bele és fassza az is
Üdv. DRZ-sek! Nektek milyen motorolaj vált be eddig a legjobban a gépbe? Mit ajánlotok ill. ki mit használ?
köszi!
és milyen árban van? Most úgyse vennék mert oda van a tankom karosszériásnál kihúzni egy kis hrpit meg festeni... csak ha mégis lenne pénzem mennyiért lehet venni.
Visszatérve a színre. a fehér után nekem a kék is nagyon tetszik Nem azért mert nekem is az van de tetszik. Ritka... Ritka mint a fehér holló (DRZ)
választék van cross-ra de DRZ-re csak gyári szinben.
Ahan az van benne 8000K -s ! kurva jóó csak ajánlani tom
apriliamate neked a gépbe van xenon? vagy csak már a fáradtságtól látok mindenfélét?
próba szerencse
the doctor...tuti a DRZ.-d
Egy körre kölcsönadhatnád
The Doctor szép a gép nagyon ! Ma nekem is kikelett hozonm nem birtam tovább! Neked nem szóltak még a rendszámért? engem nyáron megvarrtak egy 20-as ra ! azóta nem merem felhajlítani

Csáó
ejj ha ez csini verda
ma voltam kicsit zúúzni. Jó volt e
mármint nem idomszettet rendeltem de rendeltem mást
áááá... elöntött az irigység. Ezek a fehér DRZ-k nagyon tetszenek. Megértem ogy az előző tulaj miárt akarta átfesteni a kéket fehérre.
parillánál vannak idomszettek, csak azért gondoltam, meg én már rendeltem is tőlük, korrektek voltak, a véáleményem semleges róluk

csak feldobtam hátha..
köszi!

Az LTZ se kutya, az egy kvajó quad, fehérbe meg ááá isten.

A Suzukinak jó ötlete volt ez a fehér, az tuti
Parillát hiába kérdezitek sztm én már ezen tul vagyok kerestem DRZ e-hez feketét csak igéret volt és semmi.
bármelyik színűből lehet szépet faragni, klassz mocik ezek
Ejjj , elkezdtem keresni kiváncsiságból de pazz, énsem találok sehol.
Valami parillát kellene felhivni hogy nem e tudnak szerezni valami utángyártott polisport vagy mittudomén milyen szettet.
vagy marad a jóöreg neolux fehér fújós 500ft/doboz
ijjj... akkor maradok a feketénél
nemtom, utángyártottban még nem láttam fehéret.
gyárit talán a márkakereskedők tudnak rendelni...arany áron...