Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12.9kg/mm2 Még a 0,8 as CO huzal is megtart 80 kg-ot bőven...
Az első szám a szakítószilárdsága, a második a folyáshatára. Magyarul ha a két szám azonos lenne (ami a való életbe nem létezik), akkor a csavar nem nyúlna hanem egyből elszkadna.
Köszi, mind2töknek !
Írtam mind a két helyre és várom a levelüket .
asszem a 12.9 az igen mert van az 5.6 az a sima gazdabolti.... Akkor van a 8.8 az az acél utána a 10.9 és így tovább.. Szerintam az elég erős már. De han így van akkor bocs.
Az azt jelenti, h 12,9 kg/mm2 a szakitószilárdsága, ha még jólemléxem. Attól jobb már nemnagyon van a kereskedőknél.
szpetya én is itt csináltattam a matricákat a gépre. mindent ők csináltak kivéva ami a tankon van kis izé. képek az adatlapon. Sztem jól megcsinálták. De a motormatrica topic. vagy www.motormatricak.hu
Hát most jelenleg anyagi gondjaim vannak. Most vállaltam be egy taharautófestést meg villamosságot úgyhogy abból talán kifutja a festés mert tankot meg elvitte a cirkusz festeni. Úgyhogy még februárban lesz majd csak gumavétel. De addig infót gyűjtök. De azért köszönöm az infókat.
asszem az a keménysége,attol nincs keményebb
Sziasztok!
ezt a vagottslick.extra.h... oladalt meg a srácot egyszer nagyon fikázták itt (nekem jogosnak tűnt kívülről). Írták, h pl a slicken a mélységmérő lyukakat túlfúrja.
A kétkomponensű gumik elég jók állítólag. És a motor kis súlya miatt, lassabban is kopnak. Gyárilag ugye d208 van rajta, az is nagyon jó. Én egyszer vettem hátra egy pirelli "sport" demont. 90km-t volt fenn... Minden élvezetet elvesz egy szar gumi...

Segítsetek abban lécci, h ezek a gyújtástekercseket fogó csavarok milyen méretűek ? ? A 12.9 jelenti azt, h acél?
matrica.hu probáld meg asszem csinálnak is
Biztos faxa, csak én nem szoktam ilyen sokat kiadni gumiért
Helló !
Nem tud valaki jó matrica szettet Dr-z 400 E típúsra ?
Nem lehet átalakítani egy másikat vagy készítettni valahol ?
Ilyesmit szeretnék :

Köszönöm előre is !
A gyári D208 is jó de ritka 140 v150es méretben.
Nekem van még déerzére vagy 6 guma , közte 2db uj is. Az egyik egy metzeler me1, ez egy kicsit keményebb, és egy bridgestone bt090, az elmegy jóidőben pályázni is .Mindkettő 140/70-17 méret, vatta új, e-betüs
150-160-as csak használt van, de egyik sem egy supersportgumi, utcán, vagy szétmexelni elmegy...
Ha kell lefotózom....
vagy esetleg itt ? Mi a vélemyénetek ezekről a gumákról?
és nem tudom hogy milyen gumit tudnátok ajánlani. Szeretnék pályázni is majd de közúton is szeretném használni. Csak azt hallottam hogy a vágott slick az nem szerencsés közúton a rendőrbácsik miatt. Szal a véleményetek kérném hogy milyen guma lenne jó pályázni is meg közútra is.
És LÁMPA? Ja majd holnap hivlak és mondom a címet. Kössz!
5ezerért adom
hijjá ha kell 06709320997
ja és mennyibe adnád? Meg érdekelne a lámpa is.
MINDÖRÖKKÉ
Nem mindet én tettem bele. De nállam is kapott böven láthatod a videon. Szerintem nem kell egyéb márka mint a suzuki strapa olcsó, igénytelen, lehet h van erösebb vagy szebb de anyagiakban ez viszi nállam a PRÉMET.
Szia Enduros . küldjek még képeket vagy tőrőljem inkább ki?
Pityu9!Enyémbe 45000-km van és mindet én csavartam bele.
Eddig 1 fesz szabályzó bánta a szervíz munkákon kívül