Az első szám a szakítószilárdsága, a második a folyáshatára. Magyarul ha a két szám azonos lenne (ami a való életbe nem létezik), akkor a csavar nem nyúlna hanem egyből elszkadna.
asszem a 12.9 az igen mert van az 5.6 az a sima gazdabolti.... Akkor van a 8.8 az az acél utána a 10.9 és így tovább.. Szerintam az elég erős már. De han így van akkor bocs.
szpetya én is itt csináltattam a matricákat a gépre. mindent ők csináltak kivéva ami a tankon van kis izé. képek az adatlapon. Sztem jól megcsinálták. De a motormatrica topic. vagy www.motormatricak.hu
Hát most jelenleg anyagi gondjaim vannak. Most vállaltam be egy taharautófestést meg villamosságot úgyhogy abból talán kifutja a festés mert tankot meg elvitte a cirkusz festeni. Úgyhogy még februárban lesz majd csak gumavétel. De addig infót gyűjtök. De azért köszönöm az infókat.
Sziasztok!
ezt a vagottslick.extra.h... oladalt meg a srácot egyszer nagyon fikázták itt (nekem jogosnak tűnt kívülről). Írták, h pl a slicken a mélységmérő lyukakat túlfúrja.
A kétkomponensű gumik elég jók állítólag. És a motor kis súlya miatt, lassabban is kopnak. Gyárilag ugye d208 van rajta, az is nagyon jó. Én egyszer vettem hátra egy pirelli "sport" demont. 90km-t volt fenn... Minden élvezetet elvesz egy szar gumi...
Segítsetek abban lécci, h ezek a gyújtástekercseket fogó csavarok milyen méretűek ? ? A 12.9 jelenti azt, h acél?
A gyári D208 is jó de ritka 140 v150es méretben.
Nekem van még déerzére vagy 6 guma , közte 2db uj is. Az egyik egy metzeler me1, ez egy kicsit keményebb, és egy bridgestone bt090, az elmegy jóidőben pályázni is .Mindkettő 140/70-17 méret, vatta új, e-betüs
150-160-as csak használt van, de egyik sem egy supersportgumi, utcán, vagy szétmexelni elmegy...
Ha kell lefotózom....
és nem tudom hogy milyen gumit tudnátok ajánlani. Szeretnék pályázni is majd de közúton is szeretném használni. Csak azt hallottam hogy a vágott slick az nem szerencsés közúton a rendőrbácsik miatt. Szal a véleményetek kérném hogy milyen guma lenne jó pályázni is meg közútra is.
Nem mindet én tettem bele. De nállam is kapott böven láthatod a videon. Szerintem nem kell egyéb márka mint a suzuki strapa olcsó, igénytelen, lehet h van erösebb vagy szebb de anyagiakban ez viszi nállam a PRÉMET.
Írtam mind a két helyre és várom a levelüket .
ezt a vagottslick.extra.h... oladalt meg a srácot egyszer nagyon fikázták itt (nekem jogosnak tűnt kívülről). Írták, h pl a slicken a mélységmérő lyukakat túlfúrja.
A kétkomponensű gumik elég jók állítólag. És a motor kis súlya miatt, lassabban is kopnak. Gyárilag ugye d208 van rajta, az is nagyon jó. Én egyszer vettem hátra egy pirelli "sport" demont. 90km-t volt fenn... Minden élvezetet elvesz egy szar gumi...
Segítsetek abban lécci, h ezek a gyújtástekercseket fogó csavarok milyen méretűek ? ? A 12.9 jelenti azt, h acél?
Nem tud valaki jó matrica szettet Dr-z 400 E típúsra ?
Nem lehet átalakítani egy másikat vagy készítettni valahol ?
Ilyesmit szeretnék :
Köszönöm előre is !
Nekem van még déerzére vagy 6 guma , közte 2db uj is. Az egyik egy metzeler me1, ez egy kicsit keményebb, és egy bridgestone bt090, az elmegy jóidőben pályázni is .Mindkettő 140/70-17 méret, vatta új, e-betüs
150-160-as csak használt van, de egyik sem egy supersportgumi, utcán, vagy szétmexelni elmegy...
Ha kell lefotózom....
hijjá ha kell 06709320997
Eddig 1 fesz szabályzó bánta a szervíz munkákon kívül