Hali mindenki!
Segítséget kérnék!
Haverom drz400e-je megvan bolondulva!Nem rég vette egy tuningkipszivel és alacsony fordulaton leakart állni nem akart menni és persze visszadurrogott!Mindezt betudtuk hogy sportkipszi van rajta!Most tettem neki rá egy gyárit és ugyanezek a tünetek! Van amikor alapjárat is alig van van amikor meg pörög mert már odavan tekerve!Szerintetek mi lehet ez?Levegő-benzin keverék nem jó?Vagy belevan nyúlva a karbiba?
Igen, náluk voltam. De jó nektek, itt rossz az idő, autóval 3 óra alatt ott lennék Mindegy, nem adom fel 2 héten belül remélem beszerzek egyet. Nekem is az a baj, hogy 2T-hez nem értek
nekem jól,nemtudom mire kell figyelni mert nagyon nem értek hozzájuk.Többet meg kell nézni kiprobálni és akkor lesz összehasonlitási alapod.mesterszálláson a Bencsiknél voltál?ö olaszból hozza őket.mi most megyünk Taksonyba pályára kiprobálhatnád de gondolom az neked messze van 4ig tuti ott leszünk.
Szia! Pont most is a hirdetéseket nézegetem! Pénteken voltam egyet megnézni Mesterszálláson, de még inkább válogatok. Én is azért vennék 125-öst, mert kezdő krosszos lennék, az 55 kg-os súlyommal :) Keret már lenne rá, mert eladtam a GSXR-t kihasználatlanság miatt. Neked jól üzemel? Mire kellene odafigyelni vásárláskor?
sziasztok! segítséget kérek , drz-e re 4dugattyús féknyerget ha rátennék akkor a sima féktárcsa jó lenne hozzá vagy le kellene cserélni szegecses úszó ágyazású féktárcsára ?
sziasztok srácok!
Azon gondolkozom, ha majd arra kerül a sor egy év múlva vagy kituggya, hogy DR350-et vegyek-e?
Ezért ellátogattam a DR/DRZ fórumra, hátha itt többet tudtok róla mondani, előnyök hátrányok, tapasztalatok, motor adatok, lóerő, mennyit fogyaszt, mlyen a terepen... ha valaki tud valamit írja már le nekem légyszi. amúgy van egy yamaha dt125r-em amit ősszel eladok, addig ne kapkodjatok érte de ha tetszik, akkor ősszel lehet érdeklődni. köszi sziasztok
Ma én is ültem motoron,de sajnos nemmotorozás célból hanem mert muszályvolt eljutni ide oda, de nem gyengén jól esett a menet,szintén 1 hónap után .
Azt még remélem hogy holnap jó idő lesz, legalább ne essen(fagyni úgyse fog) a többi nem számít és GOOO.
Hali
Rám gondoltál hoyg hol vagyok?
Én még nem szerelek majd egyszer egy olajcsere alkalmával. Csúnya lenne ha a féléves motor beadná a kulcsot, mondjuk nincs kizárva sajnos.
Elsőnek szerintem nézzétek meg a gyertyát,gyertyakábelt.
Lehet hogy bemostatok neki.
Jó a fekete cucc.
Hol szereztétek.
üdv.BoB.