Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Elsőnek szerintem nézzétek meg a gyertyát,gyertyakábelt.
Lehet hogy bemostatok neki.
Jó a fekete cucc.
Hol szereztétek.
üdv.BoB.
Hali mindenki!
Segítséget kérnék!
Haverom drz400e-je megvan bolondulva!Nem rég vette egy tuningkipszivel és alacsony fordulaton leakart állni nem akart menni és persze visszadurrogott!Mindezt betudtuk hogy sportkipszi van rajta!Most tettem neki rá egy gyárit és ugyanezek a tünetek! Van amikor alapjárat is alig van van amikor meg pörög mert már odavan tekerve!Szerintetek mi lehet ez?Levegő-benzin keverék nem jó?Vagy belevan nyúlva a karbiba?
Igen, náluk voltam. De jó nektek, itt rossz az idő, autóval 3 óra alatt ott lennék Mindegy, nem adom fel 2 héten belül remélem beszerzek egyet. Nekem is az a baj, hogy 2T-hez nem értek
nekem jól,nemtudom mire kell figyelni mert nagyon nem értek hozzájuk.Többet meg kell nézni kiprobálni és akkor lesz összehasonlitási alapod.mesterszálláson a Bencsiknél voltál?ö olaszból hozza őket.mi most megyünk Taksonyba pályára kiprobálhatnád de gondolom az neked messze van 4ig tuti ott leszünk.
Szia! Pont most is a hirdetéseket nézegetem! Pénteken voltam egyet megnézni Mesterszálláson, de még inkább válogatok. Én is azért vennék 125-öst, mert kezdő krosszos lennék, az 55 kg-os súlyommal :) Keret már lenne rá, mert eladtam a GSXR-t kihasználatlanság miatt. Neked jól üzemel? Mire kellene odafigyelni vásárláskor?
Nálunk mé nem tud sütni?
süt a nap!
hali,mi a helyzet cr ügyben?mentem valamelyik nap egy 250-el az is bitang de 125 jobban motorozható egy amatőrnek mint én.
Szerintem ha jól kiméred,hogy középen legyen,jó lehet.
Találtam egy kis infót loctite ragasztókhoz, nézzétek meg, hátha segít:
itt
Én a KTM LC4-hez ezt használtam, merem ajánlani
sziasztok! segítséget kérek , drz-e re 4dugattyús féknyerget ha rátennék akkor a sima féktárcsa jó lenne hozzá vagy le kellene cserélni szegecses úszó ágyazású féktárcsára ?
Hát bízzunk a legjobbakba aztán csak jó idő lesz de mé jó lenne ha eldöntené ez az idő mit akar vagy legyen hó tökig érő vagy jó idő . örökre
sziasztok srácok!
Azon gondolkozom, ha majd arra kerül a sor egy év múlva vagy kituggya, hogy DR350-et vegyek-e?
Ezért ellátogattam a DR/DRZ fórumra, hátha itt többet tudtok róla mondani, előnyök hátrányok, tapasztalatok, motor adatok, lóerő, mennyit fogyaszt, mlyen a terepen... ha valaki tud valamit írja már le nekem légyszi. amúgy van egy yamaha dt125r-em amit ősszel eladok, addig ne kapkodjatok érte de ha tetszik, akkor ősszel lehet érdeklődni. köszi sziasztok
Baj van. most néztem a höméröt -2 mutatott regelre megmerej a talaj meg esöt is josolnak holnapra. majd meglátjuk.
Ma én is ültem motoron,de sajnos nemmotorozás célból hanem mert muszályvolt eljutni ide oda, de nem gyengén jól esett a menet,szintén 1 hónap után .
Azt még remélem hogy holnap jó idő lesz, legalább ne essen(fagyni úgyse fog) a többi nem számít és GOOO.
Lessz motorozás? mi ma kerültünk 1-t több mint 1 honap kihagyás után.
Kőkeménységű!
Az biztos. Azota mindenki szerel.
Hali
Rám gondoltál hoyg hol vagyok?
Én még nem szerelek majd egyszer egy olajcsere alkalmával. Csúnya lenne ha a féléves motor beadná a kulcsot, mondjuk nincs kizárva sajnos.
Neked milyen évjáratú a géped?
na akkor a ragasztó adott. és majd meglessük
Valaki tudja, hogy az a 6db gyári csavar milyen keménységű?
Holvagy JONNY? vagy te is szerelsz?
Köszi:)