Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs valakinek bontott, felesleges ülése?
Az olajcserét 60 óra után írják na most olyankormár kb a fekete kávé szintet üti , te mikor szoktad cserélni?
de itt a meléklet
Nincs... Egy ismerősöm is így jutott hozáá egy kipuffhoz olcsó pénzá hogy az előző tulaj nem vette észre hogy a DRZ-n elment neki az olajnyomás..
Hány óra után érdemes kicserélni az olajat?
nemtom Nálad mit jelent a normál, ez olyan szubjektiv...
én pakolom neki rendesen /közben bíztatom is;síkíts te ribanc! / szal én a FACTORY LINE-t nyomatom bele
A DRZ-n egyébként van olajlámpa, ami kritikus olajnyomás esetén jelezne?
nem 10w40-et írnak hozzá gyárilag
Szerinted egy S -es gépbe normál utcai használat mellett, melyiket érdemes tölteni?
a motul-nál az 5100 az alap, a 7100 már többet bír, a 300V 4T FACTORY LINE a csúúúúúcs, természetesen ezt kell belelötykölni :-)
Mi a MOTUL 300v vagy MOTOREX cross pover 10w50-se (olcsobb) használjuk
Az enyémet is ugy vettem hogy a 3küllös volt benne de nem nagyon tetszett ja meg a supermotozást sem ugy birja mint egy füzött
A MOTUL 5100-ról van valakinek valami tapasztalata, véleménye?
jaja enyém is szokta lőni a bombákat de szeretik!
ja azt nemtudtam,
de g.gábornak is öntött van , az is lehet jó,
hacsak nem a dizájnal van a bajod
ittis van egy.
jaja. van hozzá négy betét, most még nem a leghangosabb van benne, de olyanokat durrog vissza, hogy az autós fittipaldik lefejelik a kormányt, amikor beérkezek közéjük a lámpánál ha adok gázt, akkormeg....
Köszi Laci crm felhivtam de nem füzött hanem a 3 küllös gagyi az van nekem is
ezzel az a baj hogy én meg vidéken lakom. és itt a környező városokban sem nagyon van kék drz... főleg aminek ekkora hangja van. szóltak is már hogy ésszel.. lakossági bejelentés alapján.. az öreg nénik nem szeretik a nagy hangot .
hát igen én se panaszkodok a vicsnire elég jó hangja van nem is kell jobb ! de ahogy nézem a tiéd az folytós vezió vagyis kivehető folytóval van!
Nekem is vágott slick van a gépen. de h lekopik akkor haverom gyorsaságija elól kiveszem a kereket és leveszem róla a gumit. jó lenne nekem az
az a gáz, hogy én egy közepes városban lakok (kb. 50ezer fő) nem sok a motoros, gyorsan vágják a kék taxisok, hogy ki mivel mászkál. Mellesleg drz-n úgy szól a Vincsi, hogy az erkélyek beleremegnek, ha megküldöm a Fő uccán Na persze erre meg szükség van, mert csak ez tartja vissza a gyalogosokat, hogy ne lépjenek elém
Sziasztok ha valaki tudna füzött supermoto kereket drz-be az nagyon jo lenne mert elindulhatnék kakucsra vagy máriapocsra motorozni
Nekem a Motul 7100-es nagyon bevállt.A gyári olaj lecserélése után szinte szívta be a fokozatokat. Kicsit drága de jó.