Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorblokk az isten
Egy évig versenyeztem vele és kibírta,pedig végig csak leszabályzott szegénykém már sajnáltam
Folyamatosan szervizeltem keményen!

A futóműve az egy kicsit puha volt de sikerült keményíteni a hátsón az elsőt csak telócserével lehett volna orvosolni

Mindenesetre nagyon jó kis moci volt a pályafutásom alatt ezt szerettem a legjobban
Hát jó, de azért nem versenyzésre akarom használni, csak a többi DRZ-t otthagyni
igen jó bele, adom vele.
Futóművet nem kell tuningolni? Vagy az SM-nél nincs jelentősége ? Mi azt halljuk minden versenyzőtől (enduro cross) több múlik a futóművön mint a ló erőn.
Aha, ezt mondtam én is előzőleg, h úgy tudom, csak injektoroshoz van
De nagyin jól tette. Nagyon rossz tapasztalatok vannak, föleg azoknál akik DRZ-ről váltotak.
Mivel karburátoros ilyen lehetőség nincs!
Meg egyébként sem elektronikában van megfolytva a te mocid.
Hengerfej,vez.tengely,porlasztó,kipufogó,stb
Aprilia SXV-t akartam, de az Aprilia szalonban az eladó lebeszélt róla
Ha komoly teljesítmény érzet növekedést akartok egy spanglit szívjatok el és rakéta lesz belőle.A herlidévidzonosok is így lépik át a 40 lóerőt.
Jóóóóóóó reggelt! legyen szép a napotok. (tuningoljatok én meg figyelek )érdemes a DRZ-t tuningolni? igy is igénytelen marad?
Jó8 Csácsá
Nnnna, de .... mindenkinek jóéjszakát, mindjárt tavasz, bár + 6-8 fok és száraz út már majdnem az ! Sziasztok!
Igazad van inkább erre mint szerekre, alkoholra...
:) mindenki másra költ :) van aki piára, "szerekre", én fémekre. Ez az egy hobbim van :) Az (LTZ) quadban a DRZ blokkból sikerült annyit kihoznom,hogy a haveromat (LTR 450) otthagyom...
39 -es , itt árulta a fórumon egy debreceni srác 65-ért
igen wiseco lesz
És én tudatlan ezt is megkérdezném kb mennyibe kerül egy fcr karburátor és mien méret kell a dr-z re?
Fcr síktolattyús! meg persze nagyobb átmérő, gyorsító stb
a legkirályabb a gázreakciója 1 henger 4ütemű gépre ennél jobb nincs
Akkor kosat nem költött keveset msot a motorjára:D
40e körül van a Wiseco 13.5:1 Hi-Compression
Wössner 37990.-ft
Kukoda Attila.! Boro Boro
Wiseco növelt kompressziós dugattyú lesz?
Egy új dugó mennyi dr-z hez?