Csak Loctite 603 típusú csavarrögzítő a jó, vagy használt már vki másik típusút is a loctite-tól?
Azért kérdezem, mivel ennek az ára loctite-on belüli más csavarrögzítők többszöröse...
Én úgy fogom csinálni,hogy kiveszek egy db csavart és a mintával elmegyek a csavarboltba!Így ott lesz milyen hosszúságú,és milyen menetemelkedésű kell!
a 12.9 az anyagára vonatkozik. A mérete gondolom 6 x vmennyi.
Aki tudja a méretet, megírhatná, h ne lebontott gyújtással álljon a motor, míg mindenki csavart keres hozzá
Megelőzés:
Na akkor ezt foglaljuk össze ,javitsatok ki vagy egészitsetek ki ha valami nem jo.
-6db 12x9 acélcsavar imbusz fejü, Loctite 603 csavarragasztó
Kérdés:honnan szerezzek oda tömitést és mekkora Nm -el kell lehuzni?
Én a helyedbe kicserélném a csavarokat lehetőleg 12.9-re, mert a régiek lehet hogy már kifáradtak a rezonancia miatt. Csavarrögzítővel vissza (lehetőleg valami jobbfajta, pl.: Loctite). 5. be lábfék le és lehet meghúzni...
Sziasztok
Nekem annyi kérdésem lenne,hogy ha nem lazák a csavarok a gyújtásnál akkor is vegyem ki őket és rakjak rá menetrögzítőt?
2003-as S a mocim!
Szerelés menete ha jól értettem olaj le dekli le,hat db imbusz csavar meghúzása?
Még egy kérdés,amikor húzom a csavarokat akkor a motort nem forgatom el,vagy meg kell fogni valahogy a motort,hogy ne forogjon el?
Köszi a válaszokat!
Szerintem tanulj tovább. Jó munkát diploma nélkül is tudsz találni, csak nem fognak megfizetni Sulis levelezőlistán szoktak küldeni a volt diákok állásajánlatokat a mostani cégüktől, a levél végén szinte mindig ott van: autó, telefon biztosított. (vill. mérnöki állások) Diplomával valszeg egy sokkal magasabb szinvonalú munkát tudsz találni.
És a nyelv tényleg fontos, nem hiába mondják a szüleid Nyelvtanulás, aztán ki a nagyvilágba nagyságrandekkel több fizetésért... Jópár ismerősöm ment ki külföldre dolgozni, de egyik sem jött vissza, h szarul fizetnek.
Ja, és csak a supermoto...
Szevasztok! Lennek egy kérdésem hozzátok mert itt már sokan tapasztaltak vagytok és élitek az életet elöttem áll a tövábbanulás leehtösége és megszeretném kérdezni hogy most minek van nagy jövöje ( szakma, mi keresett mit fizetnek meg jol) köszi szépen!
Azért kérdezem, mivel ennek az ára loctite-on belüli más csavarrögzítők többszöröse...