Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a tippet! Én is meg fogom ejteni a műveletet, olcsóbb, mint a gyújtáscsere.
Szia Danez!
12x9 acélcsavar, Loctite 603 csavarragasztó (a menetrögzítő felejtős) fémtiszta felület, 2-3 óra türelem. Ez kb 3e forint, a gyújtás csere kb 60-70e. Ennyit megér.
A csavarragasztót csak felmelegítés után tudod bontani. Ez a tuti.
Nekem teleszórta úgy a blokkot, hogy darabokra szét kellett szedni, és ármosni.

Viszont kész és hétvégén csapatás.
őőőő lenne egy kérdésem.
165/630 R17 hátul 12/60 R17 elől ---jelenleg az enyémen (vágott slic)
140/70 R17 hátul 140/70 R17 elől ---Gyárilag az sm-en

Miben különbözik a kettő?
Hát igen... az erdészetnél kellene először bevezetni (kötelezően) a hibrid terepjárókat, amíg füstöt okádó nyolckerekű hernyóval és Nivákkal járnak, addig minket is békén hagyhatnának... főleg, hogy ők is árkon-bokron keresztül mennek. Kettős mérce itt is....
akkor is fogok motorozni ahol csak akarok és ahol jó a terep majd csinálok videot ahogy szar terepjároikkal mennek és traktorokkal lopják a fát
nem rossz ötlet amit amcsik csináltak de én itt somogy megyében elég sok erdős dombos területet bejártam csinálták az m7 auto pályát ugy szét k...ták az erdöket meg az utakat hogy késsz vagy töle öket nem baszta le senki de ha mi elmegyünk egy negyed akkora kerényomon mint ök és fele anyira füstöl a mocid már jön az erdész szaros nivával kipufogója nyomja a kéket és oktat hogy környezet védelem teee szét birnám ütni a hülye fejét
nekik mindent szabad
én nem foglalkozom velük ha tud kapjon el
jó ötlet, biztos h sokan bevállalnák a matricát ha így legálisan húzhatnák a gázt terepen, pl én is
SNorbi,
Meg fogom nézni, aztán megkínálom egy kis csavarrögzítővel is. Kösz a tippet.
Pontosan erről van szó. Lennie kellene egy hatóságilag jóváhagyott endurós térképnek, ami jelzi, hogy merre mehetsz. Az USA-ban asszem ilyen a Blue Ribbon Coalition rendszere. Vannak éves matricák ún. tagdíjjal, amit szépen ráraksz a mocira, és mindenki látja, hogy te "legálisan mész". A magyar megoldás - mint sok minden másban - a jó nagyot odavágok, aztán tiltsunk stílus, na ez aztán sehová nem vezet. Mert úgyis menni fogunk. Én benne lennék akár abban is, hogy legyen matricás rendszer, éves enduró díj, kijelölt ösvények, köteleznének minket éves szinten 5 fa elültetésére, stb., ez lenne a kulturált megoldás. Álomvilág egyelőre...
Ez az a 6db csavar.
Állítólag ki tudnak lazulni, vagy letörhet a fejük és akkor szétverik az állórészt.
Én is ellenőríztem már,de meg sem moccannak.
lassan már az egész országban tilos lesz a terepezés, pedig nem ez a megoldás. ha lennének kilyelölt enduros helyek, biztos h kevesebben csapatnának a turista utakon.
amugy a D.partot és az erdőket sokkal inkább az illegális szemétlerakóktól kellene védeni, nem attól a pár motorostól aki arra téved...
hallo
most hallotam hogy egy kis falu mellett falu neve Buzsák a FullGas csinált és még csinálja egy quvad és enduro pályát valaki tud valamit
Itt egyelőre még nincs tábla, de óvatosak vagyunk. Egyedül a kikötői munkaterületen (maróti nagy öböl) volt egy csúnya Land Roveres üldözéses sztori (vagy a helyi erdész volt, vagy a kikötői őr), de sikerült olajra lépni. Nálam alapelv, hogy csak legális helyeken megyek, ill. ha ritkán mégse, akkor legyen min. 5 menekülési lehetőség. Bár a rendszámon már rég nincs fekete bugyi....
ott még szabad mocizni? nálunk már teleszórták a környéket tiltó táblákkal
Pilismaróti Duna-part, hasonlóan korrekt hely. Ide járunk cimborákkal esetenként, ha már ősszel nincsenek fürdőzők.
tényleg nagyon jó endurós helyek vannak itt a környéken, amikor még KMX-em volt sokat mociztam az erdőben és a parton. a DRZ-vel viszont felétek szoktam csapatni: Egom, Dobogókő, stb...
köszi a tel.számot, és jobbulást!
Egyszer voltam ott, átmentem Esztergomból Füzitő felé, és csapattam egy jót Monostor mögött a parton. Jó helyek vannak arrafelé! Akkor nem vagyunk annyira messze, kb. 45 km.
Ma elvitték a motoromról a tankot. ki lesz húzva a kis horpadás meg le lesz festve ha minden igaz
Szia batukán! Bocs hogy nem vettem fel a telefont de betegeskedtem egész délután Am meg íme a telefonszám amire szükséged van. 06303919830 Tőle kérdezdd meg a csövet.
950 lenne az irányár, vmi olcsóbb crossmotort, v pitbájkot beszámítanék.Apróban van róla több kép, streetf kat.
Egységár? Ft/db?
csak egy hangyafasznyit!
Már így került hozzám, srác átalakította, de még nem nagyon volt stuntra használva, én beszámítottam, de nem köll, mert nem tudok két motrot fenntartani.Szép állapotban van amúgy, kevés km-rel(10e),friss műszaki, 2004-es fordított eleje benne, nagylánckerék, kormányon a hátsófék,stb
Ezt azt mondod nem gyengén benéztem?