Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Ti merre motoroztok mostanában? Nem nagyon láttalak titeket a környéken:)
szia!
11900.-ft
Köszönöm mindenkinek a segítséget !
Pedig universalmotor szerint pont sárra van kifejlesztve
Nem próbáltam még ki!A beszerzőm ilyet hozott de nem tetszik élőben!Nagyon hasonlít a c04-re és én avval nagyon csúszkáltam sárban!Nem mertem megvenni!c06-ot nem forgalmazod?Mert azzal megvoltam elégedve!
:-) (-:
sziasztok jo ez a oldal
Mennyiért adod a c-18-at?
Kakukk! A CR melyik évjárat?
Egy bő éve vettem 3300Ft-ért kettőt a Pink motorsnál. Elkezdte szétdörzsölni a kuplungbowdent. Utángyártott bowdenhez - amit nem sajnál az ember - megteszi.
A gyári kuplungkar konzol tizes fölött van DR350-hez, úgyhogy egyelőre marad ez.
Hali. 270-t, kérek érte, ha kell még infó írj. ez egy korrekt ár vasért, naon jó állapotban van, nem versenyzett, rendszeresen volt servizelve...
SZia!
Az új C-18 at próbáltátok már?
Sziasztok!
DR-z -re új UFO idomok, idomszettek eladók!
teljesen sárgában is.
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Ezen a környéken nem vagyok nagyon ismerős egyszer kétszer jártunk arra felé, de a képek alapján állati jó lenne ha elmennénk arra egyszer
A katalogus egy része
C-16 sárban-homokba nem jo tapasztalat katalogus szerint kémény talajra valo.laza talajra C12vC14rear. front,C13vC15
Szerintem széttörni tökéletes.
És h bírja a sarat a c16?
Hát a hely pontos nevét nem tudom de betájolni naggyából betudom, Vadkert után selymes mögött van vhol kb Halas előtt még.
Azért annyi kell
nekem c-16 van,elég jól birja az aszfaltot
FBS-el és birja (a védö felületét fel kell érdesiteni 60 csisz. papir)
C10.- C11. ha lazatalajon használod a michelin S12 2e -rel több az ára de meg éri tapasztalat