Szerintem meg mindenki úgy megy ahogy neki jólesik.
A főzött kereket is össze lehet hajlítgatnyi
Nekem spec jobban teccik a fűzött kerekes szuperlotyó.
Ez olyan mint amikor Metzger a Discoverys motorépítős műsorban csinálta a kx-et és csak neki martak kerekeket.Fúdejó. Hát ase teccett, hiába minden tisztelet neki.
Láttátok azt a műsort?a másik faszi meg lexanból mart deklifedeleket,piros olajat töltött a váltóba és a kuplungkart amikor húzogatta látszott minden.Jól nézett ki a piros folyadékkal a ki-be mozgó kuplungszerkezet.
Nemtudom ez hogy jön ide
Igazatok van az én tudásomnál tényleg nincs jelentösége de ha egyszer eladtam az öntött kereket csak ne vegyek ugyanolyat, szezon végére meg elválik hogy nekem valo e ez a fajta motorozás vagy nem , ha igen akkor jöhet a marchesini 500ezerért meg egy szponzor aki megveszi.
tényleg nem nagyon szeretnék bele merűlni a vitába. az öntött kerekekről csak annyit, hogy ici-picit ki kellene nyitni a szemecskéket és máris meglátnád, hogy például az AMA bajnokságban senki nem megy fűzöttel, csakis Marchesini öntött kerekekkel. a VB futamokon is egyre többen mennek Marchesini felnikkel, sőtt ha lesz rá pénzem, én is azzal fogok menni. bár tudom ez a tény nem mérvadó!
Bocsi,bunkón fogalmaztam. A lényeg az lenne,hogy SZERINTEM itthoni gokartpályákon való csapatáshoz tökéletesen megfelel az öntött,ha a gumi jól áll rajta.Komoly ugrató ha lenne is,akkor sem mernék rajta repkedni Nem vitás,a küllős az igazi(dizájn),de én egyszer eladtam a jó fűzött kerekemet,és mikor újra venni akartam,meg sem fordult a fejemben,hogy 2X annyiért vegyek küllőset.Inkább vettem még egy bőrruhát,meg nagy féket előre.
Ennyit szerettem volna.
G.
Ha jól emlékszem 40e volt postával. Az összekötő nem passzolt, de egy hozzáértő cimborám kb. 30 perc alatt megoldotta. A hangja nekem tetszik, csak nagyon hangos. Tompító is van hozzá, de azzal nagyon szarul szól. Amúgy mikor vettem, akkor írtam e-mailt a figurának aki gyártja és ezt írta az árakra: Alu és rozsdamentes kör alakú polírozott dob, 62000 Ft. Ovál polírozott rozsdamentes 71000 Ft. Amúgy ha megadod emiled átküldök egy kis videót hangjáról...
Szia g.gábor az majd eldöl hogy mit tudok remélem 1-2 honapon belül az elsö pályázás alkalmával mert ez az elsö supermotom az meg hogy mivel jobb egy füzött a supermoto forumon elmondják nem én találtam ki
Az öntött kerék nagyon sokat kibír hacsak nem dobot el a gépet nem vágod patkának avgy nemrakod be egy autó alá , akkor ugyan azt kibírja szinte mint 1 fűzött.
Tegnap nem jutottam gép közelbe de ma az volt az első, hogy végig olvastam a fórumot.
Mindenkinek szép napot.
A főzött kereket is össze lehet hajlítgatnyi
Nekem spec jobban teccik a fűzött kerekes szuperlotyó.
Ez olyan mint amikor Metzger a Discoverys motorépítős műsorban csinálta a kx-et és csak neki martak kerekeket.Fúdejó. Hát ase teccett, hiába minden tisztelet neki.
Láttátok azt a műsort?a másik faszi meg lexanból mart deklifedeleket,piros olajat töltött a váltóba és a kuplungkart amikor húzogatta látszott minden.Jól nézett ki a piros folyadékkal a ki-be mozgó kuplungszerkezet.
Nemtudom ez hogy jön ide
Ennyit szerettem volna.
G.
Nem nagyon jött össze az ajánlásom.
Nézd meg az e.bay-on
ÜDV.
Neked mien kémény van a gépen ? Hol vetted?
de lehet ugranékvele egy nagyot akkor könyyebben összehajlana mint a fűzött mert nagyobb a távolság a küllők között
a fene tudja van benne valami...
240%3a1318