Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
És ez a védő mivel van odapaszírozva?Milyen ragasztót használtál hozzá?
Elvileg itt még lehet kapni!Pont ma rendeltem meg, mail-t kaptam h fogadták a rendelést, ha meg vmi gáz van akkor telón szólnak!Volt c06-om fasza volt szal ha nem lesz c10 akkor az jön!Csak azért kéne c10 mert haver már 1,5 éve nyúzza és nincs elkopva vészesen!
kb 20%aszfalt, többi sima földút
sdrz!

Megjött a könyök, köszi szépen, minden oké vele.
Ez az egész nagyon rendben van és az ár is több mint baráti
pontosan erre gondoltam.
sziasztok valaki van somogy megyéböl a forumon?
vagy zala megyéböl?
jó lenne egy napot szervezni ahol kicsit többen lennénk egy jó csapatásra hely idö ötleteket várok szivesen megyünk mi is ha valaki tud jó terepet!
Ilyenre gondoltatok kb.:5-6e -ből meg van
Engem a repedés eltakarása nemérdekelt, mert nekem ez a déerzé szétbaszni van, viszont mióta ráraktam a deklivédőket, ha elmegyek csapatni és valahol odaverem, nem kell egyből kocsit hívni-hazavinni, hanem összeszedem ,aszt verem neki tovább
ilyen védőt nekem is ajánlottak. újságokban lehet látni hogy hirdetik. Asszem alumíniumból csinálnak. egy spanomnak olyan van és nagyon állat. Sőt még jól is néz ki.
c02 vagy c16 hátra bírják az aszfaltot is előre c17
de azt a repedést el szeretném takarni
am. nem tudod, hogy mennyibe kerülhet a 2 dekli betakarása ?
Ez nem véd rajta semmit , fasza vastag deklivédő kell, zakónál a dizájn nem számit, heted +int
c02 vagy c16 hátra bírják az aszfaltot is előre c10 vagy c17
Sziasztok !
Valószínű, hogy valamelyik nap majd megpróbáljuk megheggeszteni a deklit.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok/ismertek esetleg egy olyan embert vagy céget aki vállal különböző alkatrészek szénszálas bevonását ?
Ugyanis a két deklit beszeretném vonatni ilyennel csak nem ismerek ilyen embert és az árát sem tudom .
Köszönöm előre is !
CSik domb?
Mijen talajra?
A c10 18"-tól és a c11 21" megszűnt. ezeket már nem gyártják.

Valakinek valami tapasztalat c06-al? Vagy milyen gumit ajánlotok? Mindenképpen mitas és cross...
köszi,király vagy!péntek Bugyi!
eddig minden mocimnak nagy volt a hangja, azért furcsa nekem így a DRZ. talán ha fent lesz a nyitott dob jobban megy majd vele az egykerék...
az sem derült ki a videobol h mit termelt bele az alsónaciba a srác...
amugy le a kalappal, nem sokan csinálnák utána...
Hát remélem megfelel majd. Amúgy nekem tetszett csak azért adtam el egy spanomnak mert nagy volt a hangja... Rendőrácsiknak meg az öreg banyáknak nem tetszett.
köszi szépen, már nagyon várom
hétvégén felvarázsolom a Finstert a mocira, kiosztom a szomszédoknak a füldugókat, aztán indulhat a Rock 'n Roll
Hali!
Batukán ma pontosan 14óra 25 perckore feladtuk a csomagot. Remélem megérkezik