Elvileg itt még lehet kapni!Pont ma rendeltem meg, mail-t kaptam h fogadták a rendelést, ha meg vmi gáz van akkor telón szólnak!Volt c06-om fasza volt szal ha nem lesz c10 akkor az jön!Csak azért kéne c10 mert haver már 1,5 éve nyúzza és nincs elkopva vészesen!
sziasztok valaki van somogy megyéböl a forumon?
vagy zala megyéböl?
jó lenne egy napot szervezni ahol kicsit többen lennénk egy jó csapatásra hely idö ötleteket várok szivesen megyünk mi is ha valaki tud jó terepet!
Engem a repedés eltakarása nemérdekelt, mert nekem ez a déerzé szétbaszni van, viszont mióta ráraktam a deklivédőket, ha elmegyek csapatni és valahol odaverem, nem kell egyből kocsit hívni-hazavinni, hanem összeszedem ,aszt verem neki tovább
ilyen védőt nekem is ajánlottak. újságokban lehet látni hogy hirdetik. Asszem alumíniumból csinálnak. egy spanomnak olyan van és nagyon állat. Sőt még jól is néz ki.
Sziasztok !
Valószínű, hogy valamelyik nap majd megpróbáljuk megheggeszteni a deklit.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok/ismertek esetleg egy olyan embert vagy céget aki vállal különböző alkatrészek szénszálas bevonását ?
Ugyanis a két deklit beszeretném vonatni ilyennel csak nem ismerek ilyen embert és az árát sem tudom .
Köszönöm előre is !
Hát remélem megfelel majd. Amúgy nekem tetszett csak azért adtam el egy spanomnak mert nagy volt a hangja... Rendőrácsiknak meg az öreg banyáknak nem tetszett.
Megjött a könyök, köszi szépen, minden oké vele.
vagy zala megyéböl?
jó lenne egy napot szervezni ahol kicsit többen lennénk egy jó csapatásra hely idö ötleteket várok szivesen megyünk mi is ha valaki tud jó terepet!
am. nem tudod, hogy mennyibe kerülhet a 2 dekli betakarása ?
Valószínű, hogy valamelyik nap majd megpróbáljuk megheggeszteni a deklit.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudtok/ismertek esetleg egy olyan embert vagy céget aki vállal különböző alkatrészek szénszálas bevonását ?
Ugyanis a két deklit beszeretném vonatni ilyennel csak nem ismerek ilyen embert és az árát sem tudom .
Köszönöm előre is !
Valakinek valami tapasztalat c06-al? Vagy milyen gumit ajánlotok? Mindenképpen mitas és cross...
amugy le a kalappal, nem sokan csinálnák utána...
hétvégén felvarázsolom a Finstert a mocira, kiosztom a szomszédoknak a füldugókat, aztán indulhat a Rock 'n Roll
Batukán ma pontosan 14óra 25 perckore feladtuk a csomagot. Remélem megérkezik