Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attila barátunk nagy örömére :)
DRZ 500G Big Bore átalakítás!

http://drz400.lapunk.hu/?modul...
Köszi az utbaigazítást
170, az durva! Van róla képed?
Heló mindenkinek! olyan kérdésem lenne hogy dr 350-hez hol találok tűszelepet esetleg karbi felújító szettet?
vagnerdenes@gmail.com
[KERESEK]

Gyári S, SM fehér vagy kék, egyenes fejidomot!
Nekem S-en 5" széles a hátsó, 170-es gumi van rajta, ebbe azért beleért a lánc, 160 szerintem el kell férjen!
Megvannak meg igen.
Keresek DRZ SM-hez első lánckerék védőt bal oldali pillangó idomot és bal oldali teleszkóp takarót bontottan....
Szia...mennyiért csinálod?, s nem kell hozzá nagyobb karbi?
dr 800big bontot motor blokalkatrészek eladók teljesen hibátlan kvés km el eladók érdeklődni csak telefonon :::06304053450
Hali! Használ valaki 160/60as gumit 5" széles felnin drz S vagy E-n? Nekem 4,5" össel simán elfér a 160/60 conti roadattack. De a jelenlegi alufelnit küllősre cserélném, ezért fontos h az 5" jó e vagy 4,5 nél nagyobbat ne nézzek. köszi
Helo!
Arban mire lehet szamitani? Es loeroben egy S blokknal ez mennyit jelent.
lschmid@enternet.hu
udv.: Laci
email címed?
Érdekelne.
Meg egy km óra is érdekelne
Hello. Kormäny kapcsolo erdekelne, valamint tükör tarto konzol mindkettö, indexrele is amennyiben megvan meg. De ha valaki tud 2 franko kereket, gumi nelkül, csak is excel erdekel.
eladó
DRZ 400 átalakítást vállalok 500ccm-re. Nicasil henger, verseny dugó, hengerej, tengely tuning.
Marzocchi telók,SM, befogóval, villahíddal 50ezer huf GasGas-é volt, Nissin enduró fék azonnal rámegy, sm-hez valószínű adapter kell.. Ha érdekel keress.. Köszi
Itt a donor ....suzuki dr big eladó bontva kinek mi kell
tudok adni első komoly első telót jóval piaci ár alatt
wp suspension
Sziasztok

SM DRZ első teleszkóp befogóval nincs valakinek eladó?
75-80e ft alatti áron
Üdv Srácok!

Valakit érdekelne ilyen SJ 4000 sisakkamera, ami nem csak sisakra rögzíthető?
Elég sok tartozékkal tudom adni.

25.000 Ft-ra gondoltam.

Ha valakit érdekel, írjon e-mailben, vagy hívjon telón.

Tel.: 70 326 6773
E-mail: kismotoros46@freemail.hu