Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honnan a rákból tudják mi az azonos
kell egy matricát nyomtatni hogy suzuki drz
Az a baj, hogy csak tipusazonost fogadnak el.
Pedig ez egy laza hely amúgy...:(
tegyél fel egy bármilyen órát, bontóban lehet párezerért kapni
aztán műszakira felteszed, a másik előtt meg átbillentesz pár karaktert
akár rosszat is feltehetsz senkit se érdekel hogy működik-e
Szia!
Nem adnád nekem bérbe az egyiket pár napra a műszaki vizsga idejére?
Hálás lennék...
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene...
Nincs valakinek véletlen drz gyári műszer?
Pár napra kellene kölcsön műszaki vizsgához.
Bp-i, Gödöllő környéki jótevők előnyben!
:-)
Köszi!
huskyba is 30pénz volt meg a posta
de ilyen kis akkunál egyik se tudott 130ampert indítóáramnak
aztán ha 5 év múlva már csak felét tudja akkor is indít még
Én is azt szerettem volna csak amíg más típusokhoz kb 15000Ft körül lehet kapni a Dörzi-be 25000 alatt nem nagyon találtam. Így vettem inkább 8500Ft-ért boscht
km órák eladók
én úgy "szoktam"(amig ki nem cseréltem a generátort),hogy 1-es kuplung behúzva,futás,gyújtáson,majd ráugrok és abban a pillanatban ki a kuplung,és kicsi gázt is húzok rá...
Büszke vagyok rád Dani teeee :)
yuasával megy hu... és megy is
nekem a huskyt úgy tekeri a yuasa hogy öröm hallani, és idén cseréltem le a gyári akkuját ami 2007-től üzemelt
és még a robogót simán beindítja napi használatkor, ha áll 2 hetet akkor már nem az igazi
és ez egy picike 6ah akku
JPmoto indítás: Huú--tyuú--tyuú--tyu
Bosch indítás: Hutyutyutyu

Pedig jó dolog a DRZ zárt csoport facebookon. Jó társaság, sok szerelési tapasztalat, alkatrész ellátás, cross és utcai gumik jó áron, túrák és találkozók szervezése rendszeresen.
Értem de milyen technikával? Igaz,hogy 57 éves vagyok és márciusban műtöttek gerinc sérvre. Leállítottam Kalocsán az uszodánál húsz percre és nem indult be, majdnem lemaradtam a műszaki vizsgáról.Vasárnap otthon még indult, reggel kicsit átnéztem a műszaki miatt. Tolásra egyesbe durrant egyet behúztam a kuplungot és leállt. Mzém volt vagy húsz évig egy párszor be kellett tolni,főleg amikor a kisfiam gyújtásra tette és lemerült az akkumulátor.
Nekem is könnyen indul a motorom, de ha a világítás is rajta volt akkor már nem volt az igazi. Attól féltem, hogy ha valamiért valahol nem akarna könnyen indulni akkor hosszabb indítózást nem bír ki. Meg az enyémnek nagy volt az önkisülése, télen 2-3 hetente kellet tölteni mert magától lemerült a fűtött műhelyben. Kollégám egész télen be sem indította a motort Ősszel feltöltötte a Boscht tavasszal meg indított probléma nélkül.
Az biztos, hogy az indítóáramot össze sem lehet hasonlítani, a jp alig-alig forgatta a bosch meg pörgeti mint a bolond.
Neked lehet, hogy szerencséd volt vele. Nem tudom.
JP moto akksim van Két és féléve és semmi gond vele :) Ha jó a motor.
Persze jolvan csak majdnem 400 an vagyunk bent és itt napi szinten mennek történések. Meg nagyon jó csapat jött létre. De ide is kiszoktuk tenni ha országos találkozó van :)
Sehogy nem bírod. Kérlek jelölj be engem mert ez csak meghívás alapján megy és én vagyok az egyik admin :) https://www.facebook.com/sando...
Milyen akksi van a motorban? Mert én pl vettem egy 5000Ft-os Jp moto aksit tavaly és így voltam vele én is. Érezhetően nehezen indította, alig forgott az önindító. Idén lecseréltem egy Bosch-ra ég és föld a különbség.
Hogy lehet megtalálni ezt a zárt facebook csoportot? Engem is felvenne valaki? :)
Szia!
Köszönöm nagyon kedves vagy igazán megtisztelő, de nem csippantom a facebook-ot, nem is vagyok regisztrálva.
Emailt tudok adni ha érdekel vagy itt a fórumon is elérhető vagyok.
Hello. Facebook zárt csoportban tag vagy? hanem keress meg Sándor Dániel néven és beveszlek :)
Technikán múlik...én 1-be is be tudom...
Szevasztok. Meg mondaná valaki,hogy milyen sebességi fokozatban lehet betolni a DRZ-t? Be hányt az aksi négy év használat után és nem bírtuk ketten betolni,pedig nagyon könnyen indul.
Már vettem nem keresek semmit.