Szerintem megfelelő ,kezdésnek,és pont erre találták ki amit írsz....érdemes SM szettet venni,mert az endúró szettre nincs igazán megfelelő gumi amit utcán is jól tudsz használni...ha E veszel az 10 lóval erősebb,terepen ez hasznos...S SM inkább utcára való
Sziasztok. Kezdő motoros vagyok olyannyira, hogy most tervezem megvenni az első motoromat drz400 s;e. Használtan érdemes ilyet venni? Igazából városba használnám, illetve könnyű terepen, nem sárdagasztásra. Érdemes esetleg sm szettet is beszerezni hozzá vagy használható enduro szettel is jól a városban? Egyáltalán érdemes ilyen motorral kezdenem? Ami még nagyon fontos hogy 170 magas vagyok. Ez nem kevés ehhez a motorhoz? Vagy van esetleg olyan típus ami megfelel ehhez a magassághoz?
Lehet..de sötét színűnk tűnik a blokkja, Ami az első évjáratoké volt... Az ülés is vmi korábbi évjáraté 2005előttiről, vagy már huzatot cserélt, na meg a fejidom sem gyári mert azokon már sárga gyárilag. Ettől függetlenül lehet csak nem tetszettatulajnak ugy
Csizipeti, szerintem egyik DRZ forgalmijában sincs kitöltve a D.3-as mező, enyémben sem, de valószínűleg annak kéne ott lennie ami a D.2-es mezőnél is van, de mivel már egyszer ott van, így felesleges mégegyszer ott lennie. Egyéb adat nincs, amit oda lehetne írni. Ha ettől boldogok az okmányirodában, akkor írják bele ugyanazt mégegyszer. Vagy odaírhatják hogy "DRZ 400", csak hogy kicsit más legyen. Ha meg további problémájuk van, akkor keress meg egy másik okmányirodát, ahol épp jó napjuk van.
DRZ tulajdonos lettem. Szükségem lenne pár információra, hogy milyen típushibái vannak, illetve ire érdemes odafigyelni. Előre is köszönöm!
Egyébként gyönyörű motorod van, biztos hamar elviszik!
Nagyon dögösek azok a felnik :D
Ha még nem találtál motzit megnézheted az enyémet is.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400-8916344
ez lehetséges hogy 2006-os?
a Berugókar az gyári cucc rajta?
ez lehetséges hogy 2006-os?
a Berugókar az gyári cucc rajta?
Méreteket tudok adni.
Ne haragudj, de nem értettem mit szeretnél.
Gyári első kerékre a DR?
Fasza minőségűnek tűnik a holmi
06 30 635 9305