Hali Mindenki!
Drz 400 sm szett eladó!
A hátsó kerék gyári sm!
Az első yz 450 ben volt de át lett alakítva drz tengelyhez!
Távtartók nincsenek méretre alakítva!
320 as első tárcsával tengelyel hátsó lánckerékkel elől Slick gumival hàtul utcai gumi kopottas ár 110 Eft
S-SM gyári lábtartók 10-15eft/pár
06-20-5-636-213
vegyél egy féktisztító spray-t aztán avval meg tudod nézni hol szív falsot
csak óvatosan nyomogasd mert elég bőven adja az anyagot
ha leveszed a karbit a szívócsonkot is vizsgáld meg
Következő a tünet : Teljesen jól működött amíg nem egy dugulás miatt szét kellett szedni. kipucoltam, összeraktam. Most nem esik vissza az alapjárat ha odahúzol neki. Olyan mint mikor elzárod a benzincsapot, és kijáratod. Pont mielőtt kifogyna felpörög.A szívató gombom nem tökéletes, és ott van valami gumi tömítés, és szerintem ott szív falsot. 5letek?
Sziasztok. Segitseget szeretnek kerni. Keihin fcr-39-es karbihoz keresek javito keszletet, mert valahol falsol. De sehol nem talälok a neten. Akinek van infoja ne tartsa magäban. Köszönöm elöre is.
Teljesen korrektnek tűnik, bár elég magas az ára. 700 körül már szimpatikusabb lenne.
Már egy párszor leírták, hogy miket kell átnézni a drz-n vásárláskor. Azokat nézd meg.
Sziasztok!
Drz400-hoz keresek hátsó kerékagyat!Ha valakinek lenne elfekvőben vagy esetleg tud egy bontót ahonnan betudom szerezni kérem jelezze mindenképpen!Eléggé sürgős lenne így szezonban!
Rendben, csak azért gondoltam, mert teljesen kezdő vagyok (robogóról váltanék DRZ-re). Persze nem lehúzni vagy egyéb dolog miatt kérdeztem, hanem így teljes "szűzkén" a nagyobb motorokhoz segítség kell . Az alany ő lenne:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_sm-8941910
Élőben csak másabb lenne mint így forumban, de akkor várom az észrevételeket
Ez nem biztos, hogy jó ötlet! A környékbeli drz-sek nagyjából ismerik egymást és nem biztos, hogy neked segítenek. Akár össze is játszhatnak! (Bár egy nem igaz, mert a motorosok JÓ emberek! Ugyeee!?!?!)
De most tényleg! Én nem fikáznám, vagy húznám le egyik ismerős motorját sem.
Linkeld be a hirdetést és mindenki leírhatja a véleményét pártatlanul. (Sokan ezt csinálják.)
Köszi, egy SM-et akartam volna megnézni Kecskemét mellett valaki segítségével, de elkelt közben.
Pesten van valakinek DRZ-je aki eljönne velem egyet megnézni a Hősök terétől nem messze? Több szem többet lát alapon (nem beszélve a személyes tapasztalatról), sör vagy egyéb hála nem maradna el
Drz 400 sm szett eladó!
A hátsó kerék gyári sm!
Az első yz 450 ben volt de át lett alakítva drz tengelyhez!
Távtartók nincsenek méretre alakítva!
320 as első tárcsával tengelyel hátsó lánckerékkel elől Slick gumival hàtul utcai gumi kopottas ár 110 Eft
S-SM gyári lábtartók 10-15eft/pár
06-20-5-636-213