Sziasztok!
Szerintetek mennyibe tudnék venni rendszámos, nem leélt DR 350 -et?
DR-Z lenne az álom, de sajnos nincs 600-700 ezer forintom rá.. Esetleg van valakinek eladó?
Maszek tárcsákat meg fék adaptereket már el kéne felejteni. Tudom , hogy kis hazánkba mindenkinek van egy ismerős, haver aki olcsóóón legyártja, de ezzel a silány minőséggel egyszer annyira pofára fog valaki esni mint az állat!
ez a szett eladó
Itt hirdetett úriembertől vettem,de eltitkolt hibái miatt megválnék tőle,én 95e vettem,meg raktam rá egy gumit 15-ért.
ÁRA: 60,000 FT !
A szett hibái: Az első kerék, tárcsája maszek,és a kikönyítésnél hajszál repedés látható,egy helyen hegesztés nyomai láthatók az agyon(ezeket eltitkolták).Küllőzés gyatra.
A hátsó kerék 12cm-es ráffal van,tehát keskeny kivitelű a felni.
Engem átbasztak vele az eltitkolt dolgom miatt,úgy gondolmol 60e érhet így.Én feltüntettem becsületesen a hibáit,nem vagyok szarházi!
Nincs véletlen valakinek E-s DR-Z-hez való 320-as adaptere kiszerelt állapotban? http://www.motostrano.com/EBC-...
Ez a fajta érdekelne. Ha lenne valakinek nem tenné meg nekem, hogy egy négyzetrácsos lapon lefényképezi felülnézetből, amin úgy nagyjából látszana, hogy milyen méretű, meg melyik oldal mennyire merőleges, meg a lyukak hogy esnek egymáshoz képest? Nagy segítség lenne.
Szerintetek mennyibe tudnék venni rendszámos, nem leélt DR 350 -et?
DR-Z lenne az álom, de sajnos nincs 600-700 ezer forintom rá.. Esetleg van valakinek eladó?