Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szerintetek mennyibe tudnék venni rendszámos, nem leélt DR 350 -et?
DR-Z lenne az álom, de sajnos nincs 600-700 ezer forintom rá.. Esetleg van valakinek eladó?
Ok, rendben
Meg jött,köszi!
Maszek tárcsákat meg fék adaptereket már el kéne felejteni. Tudom , hogy kis hazánkba mindenkinek van egy ismerős, haver aki olcsóóón legyártja, de ezzel a silány minőséggel egyszer annyira pofára fog valaki esni mint az állat!
Hajszálrepedés a tárcsán? AZ KUKA!
Sajnos nem tudom, hogy az S ugyanaz-e.

senna07: köszönöm, sajnos megvenni nem tudom a tiédet, mert nem Mo-n vagyok, ezért mindenképpen gyártanom kell. Ez amúgy E-re van, vagy SM-re?
[ELADÓ]

ez a szett eladó
Itt hirdetett úriembertől vettem,de eltitkolt hibái miatt megválnék tőle,én 95e vettem,meg raktam rá egy gumit 15-ért.

ÁRA: 60,000 FT !

A szett hibái: Az első kerék, tárcsája maszek,és a kikönyítésnél hajszál repedés látható,egy helyen hegesztés nyomai láthatók az agyon(ezeket eltitkolták).Küllőzés gyatra.

A hátsó kerék 12cm-es ráffal van,tehát keskeny kivitelű a felni.

Engem átbasztak vele az eltitkolt dolgom miatt,úgy gondolmol 60e érhet így.Én feltüntettem becsületesen a hibáit,nem vagyok szarházi!

30/327-95037 6320Solt
Az S is ugyanaz? Abban tudok segíteni
Igen sikerült kihámozni a lényeget.... Most viszem a postára..
Azt még elfelejtettem, ha esetleg valaki lefényképezné, legyen olyan kedves mind a két oldaláról csinálni egy képet. Köszi.
Nincs véletlen valakinek E-s DR-Z-hez való 320-as adaptere kiszerelt állapotban?
http://www.motostrano.com/EBC-...
Ez a fajta érdekelne. Ha lenne valakinek nem tenné meg nekem, hogy egy négyzetrácsos lapon lefényképezi felülnézetből, amin úgy nagyjából látszana, hogy milyen méretű, meg melyik oldal mennyire merőleges, meg a lyukak hogy esnek egymáshoz képest? Nagy segítség lenne.

Köszi előre is.
Komolyan ennyire nem lehet találni drz hengerfejet?
Na kihámoztad :) rendben várom,épp most akartam rendelni,mert gajj...és Dusnokra kell
Értem, akkor holnap fel is adom utánvéttel! :-D Üdv
norbert.rovid.1@gmail.com itt megbeszéljük a részleteket
Ez szééép :)

Tehát: utánvéttel szeretném rendezni...csak hogy világos legyen,mert be kavarodtam :)
illetve előrre utalni bocsi :)
Nem szeretek utánvenni...már 2* is leszopattak
Hali. ENgem érdekelne a szürke-fekete markolat.
Rendben, hogy szeretnéd rendezni, előreutalással vagy utánvéttel?
Posta mehet?(postát fizetem)

Kapocs Zoltán 6320 Solt, Kecskeméti u.11
Hali! 5-ért mehet.
[Eladó]

DR-Z-n volt
50.000.-

Nagyon jó gumikkal,szürke festés,lánckerék nem olyan jó már.
Első átalakító van hozzá.