Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Addig ok, de csúszik az a lényeg, szeretném kideríteni miért.Azt tudja valaki , hogy az olajszűrő fedél csavarja (tőcsavar) az belemegy e a blokk középbe?(lehet azért nem sikerült leszedni...
Sziasztok!

Van egy 2005-ös SM-em, ehhez keresek fesszabályzót. Van valakinek?
Pécsett és környékén lenne a legjobb, de bármilyen megoldás érdekel.

Üdv: Gábor
sziasztok
dr-z vásárlása előtt állok (első motor lenne) tudtok ajánlani megbízható példányt? ami fontos az hogy legyen érvényes forgalmi, rendszám. papír nélküli nem érdekel.
mik a tipushibák? nem vagyok annyira racer beállítottságú ezért sztem az s változat is kelégítené az igényeimet...
Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne hogy Suzuki DR 350 nek hogyan kell beállítani a vezérlést ?
A Mérete 43 as!
Gaerne Supermoto Black Csizma Eladó!
3 szor használtam.
Motort eladtam és felesleges számomra.
50eft az ára.
06-20-5-636-213
nem rakta be a képet az elöbb
Segítsetek légyszi hogy ez milyen generátor lehet, nemrégen a drz-m hez rendeltem csak nem volt jó hozzá.
Szia.Sima egyszerű
22-es kormányhoz 6cm-es magasítót mennyiért csinálsz.Nem találom az e-mail címed.
Ja, én is mikor megvettem az első volt amit lepattintottam a gépről az az utaslábtartó volt!
amúgy meg minek a 2 személy? motorozni egyedül kell
Sziasztok!

Véletlen nem tudja valaki, hogy drz 400 S-ben merre találom az index relét? Fejidom mögött vagy az ülés alatt tippelem valahol de nem szeretném feleslegesen szétrobbantani az egész motort egy ledesre cserélés miatt. Köszi
Nekem E van, forgalmiban: ülések száma 2, saját tömeg: 130 kg, össztömeg 205 kg!
Tehát elvileg szállíthatok utast, de igazából én sem vezethetem, mert több vagyok 75 kg- nál!
ha 1 van ott akkor egy személyre van vizsgáztatva,utast nem vihetsz
2 módon tudod két személyre vizsgáztatni:
1.ha a motor gyártójától viszel egy hivatalos igazolást,amiben igazolják,hogy az adott motor megfelel két személy szállítására
2. átalakítási engedéllyel amit az NKH-adhat ki
Igen E-s a motor! De nekem az össztömegre 300 kg van írva! Akkor lehet hogy annó elírták? Vagy mégis lehet 2 főt szállítani?
eladó 06 30 635 9305
Gondolom E-s. NEkünk össztömegbe se lehetett volna mert 120kg és 230 kb a megengedett ha jól tudom. Na szóval ha E-s akkor neked ott sose lesz 2 mert nem lehet 2 személyre vizsgáztatni
Nekem 4-5ezer (km óra csere miatt nem tudom pontosan) lehet benne a JT erősítettbe az excenteres állító most jár a 2nél.
06 30 635 9305
ha ez az egyenlet helyes: 1=2 akkor igen
Sziasztok! Nemrég DRZ tulajdonos lettem! Lenne egy kérésem hozzátok! Mégpedig a forgalmival kapcsolatban! Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy nekem a forgalmiban az van írva az S1-es rublikánál hogy 1! Ez pedig arra vonatkozik hogy ülések száma vezetővel 1 fő! Ha én két személlyel közlekedek a motorral akkor az szabályos lenne? Nem kellene ott 2 főnek lenni-e? Mert össztömegben meg ott van a motor hogy elbírna 2 főt!
Sziasztok.Pénteken sikerült letörnie a rendszámomat tartó hátsó műanyagnak a motoromról.
Nincs valakinek bontva ilyen?
Azért nincs benne patent, mert a gyártó a nittelést ajánlja az 520as lánchoz...az RKhoz még külön sem kaptam patentszemet...