Addig ok, de csúszik az a lényeg, szeretném kideríteni miért.Azt tudja valaki , hogy az olajszűrő fedél csavarja (tőcsavar) az belemegy e a blokk középbe?(lehet azért nem sikerült leszedni...
sziasztok
dr-z vásárlása előtt állok (első motor lenne) tudtok ajánlani megbízható példányt? ami fontos az hogy legyen érvényes forgalmi, rendszám. papír nélküli nem érdekel.
mik a tipushibák? nem vagyok annyira racer beállítottságú ezért sztem az s változat is kelégítené az igényeimet...
Véletlen nem tudja valaki, hogy drz 400 S-ben merre találom az index relét? Fejidom mögött vagy az ülés alatt tippelem valahol de nem szeretném feleslegesen szétrobbantani az egész motort egy ledesre cserélés miatt. Köszi
Nekem E van, forgalmiban: ülések száma 2, saját tömeg: 130 kg, össztömeg 205 kg!
Tehát elvileg szállíthatok utast, de igazából én sem vezethetem, mert több vagyok 75 kg- nál!
ha 1 van ott akkor egy személyre van vizsgáztatva,utast nem vihetsz
2 módon tudod két személyre vizsgáztatni:
1.ha a motor gyártójától viszel egy hivatalos igazolást,amiben igazolják,hogy az adott motor megfelel két személy szállítására
2. átalakítási engedéllyel amit az NKH-adhat ki
Gondolom E-s. NEkünk össztömegbe se lehetett volna mert 120kg és 230 kb a megengedett ha jól tudom. Na szóval ha E-s akkor neked ott sose lesz 2 mert nem lehet 2 személyre vizsgáztatni
Sziasztok! Nemrég DRZ tulajdonos lettem! Lenne egy kérésem hozzátok! Mégpedig a forgalmival kapcsolatban! Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy nekem a forgalmiban az van írva az S1-es rublikánál hogy 1! Ez pedig arra vonatkozik hogy ülések száma vezetővel 1 fő! Ha én két személlyel közlekedek a motorral akkor az szabályos lenne? Nem kellene ott 2 főnek lenni-e? Mert össztömegben meg ott van a motor hogy elbírna 2 főt!
Van egy 2005-ös SM-em, ehhez keresek fesszabályzót. Van valakinek?
Pécsett és környékén lenne a legjobb, de bármilyen megoldás érdekel.
Üdv: Gábor
dr-z vásárlása előtt állok (első motor lenne) tudtok ajánlani megbízható példányt? ami fontos az hogy legyen érvényes forgalmi, rendszám. papír nélküli nem érdekel.
mik a tipushibák? nem vagyok annyira racer beállítottságú ezért sztem az s változat is kelégítené az igényeimet...
3 szor használtam.
Motort eladtam és felesleges számomra.
50eft az ára.
06-20-5-636-213
22-es kormányhoz 6cm-es magasítót mennyiért csinálsz.Nem találom az e-mail címed.
Véletlen nem tudja valaki, hogy drz 400 S-ben merre találom az index relét? Fejidom mögött vagy az ülés alatt tippelem valahol de nem szeretném feleslegesen szétrobbantani az egész motort egy ledesre cserélés miatt. Köszi
Tehát elvileg szállíthatok utast, de igazából én sem vezethetem, mert több vagyok 75 kg- nál!
2 módon tudod két személyre vizsgáztatni:
1.ha a motor gyártójától viszel egy hivatalos igazolást,amiben igazolják,hogy az adott motor megfelel két személy szállítására
2. átalakítási engedéllyel amit az NKH-adhat ki
Nincs valakinek bontva ilyen?