Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esetleg valakit érdekel egyedi kormány magasítók és más alu alkatrészek gyártását vállalom. Érd.: e-mailbe.
Az adatlapomon lévő mail címen elérhető vagyok!
De azért leírom neked: norbix14@freemail.hu
Érdekelne, ha adsz elérhetőséget megbeszéljük! :)
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy Drz-re hátulra hol találok olyan ledes féklámpát ami rámegy az eredeti fekete tartóra? Köszi!
Balázs
Sziasztok!
Drz-400 as tulaj szeretnék lenni :) Viszont szeretnék segítséget kérni, valaki netán tudna? Akit nem zavarok nagyon és ráér :) telefonon vagy mailben
KÖSZI
alul ugyanaz a kettő. más vezérműtengely, nagyobb karbi, vastagabb kipufogó, gyújtás is más kicsit azthiszem, meg talán hengertalp/hengerfej tömítés vastagsága más.
link

8-9 mm-en kell nyitnia
Sziasztok! Lenne egy komplett gyari drz enduro szettem elado
Tokeletes allapotban barati aron.erdekel valakit esetleg?
Ebben hol van az úszószint beállítása
Üdv.Néktek!
Drz vásárlás előtt állok,megnéztem a kínálatot és volna pár kérdésem.
Ha hülyeségeket kérdezek sorry!
Volt,van is egy Ltz 400 asom,agyonverhetetlen,szeretem.Ezért is vennék Drz-t!
Mi a különbség az E,S,Sm blokkok között?
Az tiszta,hogy a Le 39-51!
Karbi,gyúlytás,váltó?
Egy 39Le Sm blokkot fel lehet pöccenteni 50-re,nagyobb átalakítás nélkül?
Ja,és 20-25000 km futásnál mire lehet számítani?
Köszönöm!
Az normális, hogy a gyári kipufogó minden része égési sérülést tud okozni? Még a legvégén is bőven sistereg a víz...
1 napja se raktam rá a gyári kipufogót, máris megégettem magam...
A nyitott dobbal sose volt ilyen bajom, az mindig csak kéz meleg volt.
DRZ-E -nek a benzinszint beállításában tudna valaki segíteni infóval FCR-39 karbi
Akkor inkább télen keresd majd ha már meglesz a pénz. Ahogy írtad, neked gyári SM kellene, vagy költesz rá pár százat átalakítgatni.
Sziasztok! Kíváncsi vagyok hogy lakik e valaki a közeli térségben. Közös gurulást szeretnék összehozni más dörzisekkel. Gooogle térkép --- Gyömrő
Hali :) Tél környékén szeretnék venni 1 DRZ-t lehetőleg akra/Yoshi/Arrow Rendszerrel lehetőleg, 2005 ös évjárattól, fordított első telóval, ami már teló védős, nem a gumis. SM szettel főleg. Akinek van ilyenje jelezze felém, köszönöm :))
Lesz 1 hetes idom ugy nez ki
Végre bírsz már motorzni Tiszára még a nyáron el kéne menni
Engem érdekelne ha van vagy lesz jobb hátsó tehát kipuff felőli hátsó fehér idom!
nekem van egy halom idom, meg lesz még új is ha érdekel
Remélem! Bár még sok idő kell, hogy a régi legyen.

Apropó! Könyök,kar protektor eladó!
az már fél siker
őszi túra játszik majd?
Az még nem, de hokizni már tudok!
most hallom a pocoktól hogy jártál
teniszezés megy már?