Ismerős a szitu...! Ilyennel már én is találkoztam. Árulja a motort, meg hozzá 3 kipufogót, 2 idomszettet, + kerékszettel 6 féle gumival és amikor rákérdeztem, hogy eladná-e külön az idomokat, akkor teljesen fel volt háborodva, hogy ezek a motorhoz vannak és mit képzelek. Ezeket lényegében csak ingyen odaadja.
Értéket nem növel, esetleg a döntésben segít egy picit.
Üdvözletem!
Egy kis segítségre lenne szükségem karburátorral kapcsolatban!
Dr350-ről lenne szó és a gyári karbijáról.
A régi karbi elég szutyok állapotban volt...mind e mellett elkezdte engedni a benzint mindenfelé...túlfolyó, úszóház, na meg persze rengeteget is kapott a motor! Ezek a tünetek hirtelen jelentek meg...meg állt a motor, szellőztetés, de nem indult! Sikerült jó áron hozzá jutnom egy másik karbihoz ami már sokkal jobb állapotnak örvend! A gond ezzel is ugyan ez volt, csak ez nem engedi orrán száján a benzint, csak a túlfolyón, ezzel is rengeteget kap, egy idő után befullad, szellőztetés, durran is akkor elég szépeket, de be ugyan úgy nem indul! Szét szedtem, tűszelepnek nem látom baját...benzin csövön keresztül fújom bele a levegőt és zár rendesen...nem ereszti a levegőt, az úszó kb 13mm-nél zár le teljesen! MI LEHET A GOND MÉÉÉÉÉÉG?
Én csak segíteni akartam, mint magamon ,mint rajtad, hogy annyival is olcsóbban add a motorod!
Ha eladnád az össze feles dolgot a motor mellett..na mindegy ez csak egy tanács
helyileg merre vagy, engem érdekelne van egy gyári kipufogóm, a rajta lévő műanyag távtartóbizbasz meg van repedve, holnap csinálok róla képet ha gondolod.
Ha valaki esetleg ledes hátsó lámpa projekten gondolkozna itt egy kis alapanyag hozzá! Motoron még nem volt, a doboza is megvan, teljesen új állapotban eladó.
Nagybátyám átveszi tőlem a gépet, és azt szeretném kérdezni (mivel erdész) hogy eladnád-e a gyári kipufogódat?
Az gyárit sajnos úgy kaptam hogy le volt vágva....
Válaszod előre is köszönöm!
Üdv 600-ezer ig keresek drz e típusú gépet műszakival, sm/enduro szettel maximum Pest megyéig ha valakinek lenne valami normális akkor jelezze köszönöm szépen urak
Értéket nem növel, esetleg a döntésben segít egy picit.