Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ülj a motor legvégére aztán nézd meg a láncot
ne érjen a láncvezetőhöz de legyen egy kis mozgása
kösz
A hosszú rugóút miatt inkább a 4-5 ha nem akarod nyújtani a láncot.
bakosbence002@freemail.hu
ok , adj egy mail címet és küldök egy fotót ok? köszönöm:)
szia!
most nem csináltatok matricát, majd csak nyár végén
de ahhoz kell ami alapján megcsinálják, mert én csak a DR-Z feliratot szoktam
szia nekem kell 400-aS FELÍRAT
szevasztok,
mennyi legyen drz400 S nél a láncfeszesség. A könyb 4-5 cm-t mond. a DID honlapja 20-25 mm-t. Melyik a jó?
köszi
Szia. Az első rugópárt megveszem, írtam.
5500 a gyári, a gányolást meg meghagyom másnak...
Drz-hez is van pár cucc:Namura 3rétegű talptömítés (új)5000;gyári villarugó 4000/pár;első sárvédő 2000
Ha esetleg vkinek kellene DR650-re,2rugóért:
Helló!
Kipufogót akartam cserélni, és meglepődve tapasztalom, hogy a csőben egy grafitszerű tömítés van, amit egyben kivenni szerintem esélytelen. A képen a 21-es alkatrész. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek ilyen gyűrűje, vagy miből lehet csinálni, honnan kellene szerezni. 50€-t nem szánnék rá, több mint a kipufogó. A cementes megoldást nem tartom jónak, talán kringelit lapból lehetne csinálni...
Más hogy oldotta meg a problémát?
Sziasztok! Kb. 1 órát használt K&N légszűrő DRZ 400-hoz eladó. 13E Ft.
majd rákérdek hétfőn munkatársamra, meg ha vállal megint akkor mondok 1 árat is
ritka jó ár egy ülésért
Nekem most minimumon van, de ugye már így vettem. Lehet előtte teletöltötték, és az nyomta szét... Szivárogni nem szivárog, de könnyezik lassan a szélein.
forraltam már fel nem egy féket de kitágulni még egy sem tágult
nem inkább túl van töltve?
El valószínűleg nem tágul ki... Egyszeri gyártás vagy lehet még szerezni belőle?
Az kemény!
továbbítottam, szerintem kell neki
köszi!
Sziasztok,

Nemrég vásároltam egy DR-Z400-as motort SM-re átalakítva. Eredetileg enduro volt, viszont az SM átalakítás kimerült annyiban, hogy kicserélték a kerekeket, így a fékhatás aszfalton nem tökéletes.

A kérdésem az lenne, hogy tud valaki jóáron 320as tárcsát + átalakítót?

Interneten próbáltam nézni egyedül ezt találtam:
http://ebcbrakes.hu/motor-mode...

Ez betéttel együtt viszont cirka 80E ft amit sokallok. Van valakinek esetleg ettől jobb megoldása?

Kösz előre is!
Hali nekem van 1 üllèsem 5 eft èrt ha mèg keresel!
Üdv motor vásárlás előtt állok 400-as Drz -n gondolkodok erről érdekelne vélemény mennyire megbízható, utazó, végsebesség, fogyasztás,illetve ez vagy egy 400-as Honda Xr., ez jobban tetszik a vízhűtés miatt is meg kinézetre is

Köszönöm előre is ;)