Szeretnék érdeklődni, hogy tud-e nekem segíteni valaki abba hogy a hengerfejen (bal oldalon) van egy kicsi furat és abból nekem folyt ki egy kis olaj. Mi lehet a probléma vagy baj-e? Esetleg leírná nekem valaki mi az a furat és milyen szerepe van?
Sziasztok, megkérlek küldjön valaki nekem egy hátsó féktárcs felfogás módjáról képet. Nálam kiugró hatlapfejű csavarokkal - 6 db- van felfogva és alig van helye. DRZ 400 s 2003 -ról beszélek.
köszönöm
Sziasz motoros társaim. Lenne egy pár kérdésem remélem tudtok nekem segíteni majd. Van egy DRZ 400E motorja a tesomnak csak mivel hogy nagyon vidéken lakik ezért én segítek neki beszerezni az alkatrészt a motorjához és tönkre ment neki a generátorja . Honnan tudnék ilyet venni? És mijet érdemes bontotat vagy inkáébb ujat de elérhető áron persze ? :)
Sziasztok
Van egy dr-z gyári csomagtartóra pontosan illeszkedő táskám.
Bstar t21 a neve (21 literes) egy nagy zseb és két kicsi van rajta.
ha valakit érdekel keressen bizalommal.
valaki meg tudná mondani hogy mekkora a gyári drz kormány átmérő?sajnos nem tudom megmérni még mielőtt valaki ezt ajánlaná mert nincs a közelenben a kicsikém ...
Köszi az infót. De jelenleg inkább vennék egy gyári bontottat abban talán jobban bízok.
Volna egy bontott LTZ-ből való. Tudja valaki esetleg hogy az jó e a DRZ-be?
Szeretnék érdeklődni, hogy tud-e nekem segíteni valaki abba hogy a hengerfejen (bal oldalon) van egy kicsi furat és abból nekem folyt ki egy kis olaj. Mi lehet a probléma vagy baj-e? Esetleg leírná nekem valaki mi az a furat és milyen szerepe van?
A választ előre is köszönöm.
Tekercselés
köszönöm
Van egy dr-z gyári csomagtartóra pontosan illeszkedő táskám.
Bstar t21 a neve (21 literes) egy nagy zseb és két kicsi van rajta.
ha valakit érdekel keressen bizalommal.
Egyébként LTZ- ben DRZ E blokk van.
Köszi az infót. De jelenleg inkább vennék egy gyári bontottat abban talán jobban bízok.
Volna egy bontott LTZ-ből való. Tudja valaki esetleg hogy az jó e a DRZ-be?