Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm
Helló!

Szeretnék érdeklődni, hogy tud-e nekem segíteni valaki abba hogy a hengerfejen (bal oldalon) van egy kicsi furat és abból nekem folyt ki egy kis olaj. Mi lehet a probléma vagy baj-e? Esetleg leírná nekem valaki mi az a furat és milyen szerepe van?

A választ előre is köszönöm.
sulyesztett feju csavarral kell feltenni, az nem log ki a tarcsa sikjabol se!
igazad van, elirtam, 22 a gyari. SM-be is.
Hátha te hallgatsz rám:
Tekercselés
Nekem is egy- két mm van a tárcsa csavarjai és a féknyereg közt.
ne is idegesítsetek,hogy nem egyezik a két motor! Már megrendeltem a tekercset ami LTZ-ből való.... ha nem lesz jó megőrülök.:)
Ha ez segít neked akkor a gerecsemotornál van új 50 papírért......
Köszi szépen én is tudnék rendelni kintről,de nem szeretnék rá várni annyit.
Sziasztok, megkérlek küldjön valaki nekem egy hátsó féktárcs felfogás módjáról képet. Nálam kiugró hatlapfejű csavarokkal - 6 db- van felfogva és alig van helye. DRZ 400 s 2003 -ról beszélek.
köszönöm
S nek is 22mm a gyári kormánya.
E- nek 22- es a gyári kormánya!
Mi különbözik a blokkban?
Igen előbb írtam mint gondolkottam bocsi
Csak egy oldalt kell vissza olvasnod most lett kitaglalva a téma
Sziasz motoros társaim. Lenne egy pár kérdésem remélem tudtok nekem segíteni majd. Van egy DRZ 400E motorja a tesomnak csak mivel hogy nagyon vidéken lakik ezért én segítek neki beszerezni az alkatrészt a motorjához és tönkre ment neki a generátorja . Honnan tudnék ilyet venni? És mijet érdemes bontotat vagy inkáébb ujat de elérhető áron persze ? :)
Sziasztok
Van egy dr-z gyári csomagtartóra pontosan illeszkedő táskám.
Bstar t21 a neve (21 literes) egy nagy zseb és két kicsi van rajta.
ha valakit érdekel keressen bizalommal.
28 mm
valaki meg tudná mondani hogy mekkora a gyári drz kormány átmérő?sajnos nem tudom megmérni még mielőtt valaki ezt ajánlaná mert nincs a közelenben a kicsikém ...
Tudok újat rendelni usa-ból, de várni kell rá kicsit. Ha érdekel írj: resone-@freemail.hu
DRZ E blokk van. Majdnem. Maradjunk annyiban,hogy pár alkatrész egyezik .
És a bontottról honnan tudod, hogy nincs- e leégve? És mennyiért veszel ilyen zsákbamacskát?
Egyébként LTZ- ben DRZ E blokk van.
Sziasztok!

Köszi az infót. De jelenleg inkább vennék egy gyári bontottat abban talán jobban bízok.
Volna egy bontott LTZ-ből való. Tudja valaki esetleg hogy az jó e a DRZ-be?
S verzióra való, egy csatlakozó van, és 23 szál vezeték, de ha vársz pár napot, akkor lesz egy Pazzaz alumerevítős kormányom is elfogadható áron!
13 ezer plusz posta oda vissza a tekercselésnek! nagyon jól dolgozik!