Hello. Múltkor említettem hogy fehéren füstölt a DRZ-m. Na most ez átment kékbe . Szerintetek? Meg hogy kell ezen pontosan olaj szintet nézni? Én úgy csináltam hogy 3 percig hidegindítás után(szivatóval ugye a kék füstölés) és hagytam leállítva is 3 percig, aztán megnéztem, de még a pálcát sem érte el
Helló kortisz! Ha nekem nem kellene a lánc, első lánckerék és a hátsó lánckerék, akkor mennyit lehetne az árából lefaragni? Milyen széles gumik vannak rajta? És csak ez az egy SM szetted van? Esetleg nincs valami más?
Köszi a válaszod!
Az a a helyzet,hogy lenne kinél tartani csak ugye a városban lakik...(sajnos most már én is) aztán elég necces lenne állandóan cipelgetni meg szívességet kéregetni...meg minden motorozás után visszajuttatni... (ja igen közben megjegyezném hogy nincs jogosítványom) sajnos ez van... elég elkeserítő... a sokkoló elég jó ötlet ... de sajnos aki egy igazi fasz azon szerintem az sem segítene...
Amúgy nem is igazán a tárolással van a gond mert szívesen elnézegetem itt a másodikon a szobában :) de még ha le is viszem akkor is mire kikeverednék vele a városból legalább 5-6 km mire kiérek egy olyan helyre ahol nyugodtan tudok motorozgatni.Aztán elég ha egyszer megcsípnek a rendőrök és fizethetek is ...
heló
itt volna a kép a motoromról.
jó volt a gép meg minden de műszerfal szét kellet bontani mert nem volt jó a kilóéter órám, közben leszakadtak a vezetékek a gyujtákapcsolóról. Rá kellen forrasztanom van hat szám és nem tudom melyik szinű vezetéket hova kellene forrasztani.
Valóban így van (sajnos) ! 6 év után minden előjel nélkül kifordult magából.. és így különköltöztünk.Azért az embernek legyek egy kis büszkesége... nem lehet a világvégéig a másik hülyeségét hallgatni!
Így most kertesből-panelba... sajnos nem tudom használni a motort, így eladom.Viszont legalább nem a garázsban van hanem a nagyszobában áll
Sziasztok most regisztráltam a fórumra.
Suzuki dr 650 gyútást hogyan kellene bekötni van 6 vezeték.
1.barna. 2.fekete -fehér vonal rajta. 3-narancssárga. 4 piros . 5.fekete-piros vonal rajta. 6.szürke
tehát a gyújtótekercsből vannak kiszakadva a szálak és az megvan számozva 1-6-ig
Köszönöm szépen előre is a válaszokat..
Nem egy olcsó ez a motorfelújítás
Festés is benne van már majd százba
akkor az összes k...va csapágy szimering meg
porvédő...
Nem baj meghálálja :D (REMÉLEM )
Szerintetek érdemes volt 2x annyit kiadnom
KOYO csapágyakra vagy feleslegesen
kidobált pénz volt?
Motort is megnéztük mi van vele
ha már van szerelő a háznál akkor
vegyük már hasznát
Motor belül olyan mint az új
Életem végéig kiszolgál remélem!
nem szeretném megbontani a szettet egyenlőre!
Köszi a válaszod!
Amúgy nem is igazán a tárolással van a gond mert szívesen elnézegetem itt a másodikon a szobában :) de még ha le is viszem akkor is mire kikeverednék vele a városból legalább 5-6 km mire kiérek egy olyan helyre ahol nyugodtan tudok motorozgatni.Aztán elég ha egyszer megcsípnek a rendőrök és fizethetek is ...
a hülyéknek meg kell egy sokkoló a piacról aztán jól megnyugodnak
köszönöm, de sikerült megjavítanom... most már nem aktuális... de köszönöm szépen üdv
Esetleg ez érdekelne?
itt volna a kép a motoromról.
jó volt a gép meg minden de műszerfal szét kellet bontani mert nem volt jó a kilóéter órám, közben leszakadtak a vezetékek a gyujtákapcsolóról. Rá kellen forrasztanom van hat szám és nem tudom melyik szinű vezetéket hova kellene forrasztani.
Így most kertesből-panelba... sajnos nem tudom használni a motort, így eladom.Viszont legalább nem a garázsban van hanem a nagyszobában áll
Köszönöm.
Hátha seggít.... ;-)
Ha a színek nem stimmelnek, kövesd le a kanócokat!
Sok szekercét!
Cserébe dobhatnál fel képet a vajlingról...
Suzuki dr 650 gyútást hogyan kellene bekötni van 6 vezeték.
1.barna. 2.fekete -fehér vonal rajta. 3-narancssárga. 4 piros . 5.fekete-piros vonal rajta. 6.szürke
tehát a gyújtótekercsből vannak kiszakadva a szálak és az megvan számozva 1-6-ig
Köszönöm szépen előre is a válaszokat..
Festés is benne van már majd százba
akkor az összes k...va csapágy szimering meg
porvédő...
Nem baj meghálálja :D (REMÉLEM )
Szerintetek érdemes volt 2x annyit kiadnom
KOYO csapágyakra vagy feleslegesen
kidobált pénz volt?
Motort is megnéztük mi van vele
ha már van szerelő a háznál akkor
vegyük már hasznát
Motor belül olyan mint az új