a boltba járósnak van egy simsonom :d a bolt kb 1,5 km-re van :d
valamiért a DR-Z felé hajlok...
nem tudom miért.. nézegetem a hirdetéseket van nagyon sok motor.. de eddig a a dr-z ami tetszik..
azért érdekelne minden infó ezzel kapcsolatban.. :D
Sziasztok Drz hez van olaj szivattyú fogaskerekem eladó 3 db acélból van marva és esztergálva a gyári műanyag mintájára ! ha valakit érdekel 06304394562 a telefon számom a gyári műanyagrol leszokott törni a fog és elmegy az olaj nyomás !
Áh Essenbach innen messze vagyon
De ha kitartó vagy akk még 300km + és itt vagy
és segíthetsz körömreszelőzni
Meg segíthetnél valami picsás színt kiválasztani
homokfújás, foszfátozás, porfestés, porlakk
metál színt még nem láttam, de hasonlót igen
kondigépeket festegetünk vannak olyan faca színek hogy sokszor elnézegetem őket egy csomó ideig
mondhatni rabul ejt, főleg a kék szín
nekem a honda váz porfestve volt, ágak-bogak nemigen karcolták, a sáros csizma is alig tudta ledörzsölni a vázról, csak a 2. évben sikerült
Ja még1 érv . Nincs metal szín porfestésnél. Se rozsdagátló szerek. 21 éves motornál kötelező egy rozsdagátlós felületkezelés. Remélem meggzőztelek döntésemfelől
Jó a porfestés ,nem azt mondom h szar csak ez ipari holmi és még annál is strapaáíróbb :D Elösször én is porfesteni akartam. Lebeszélt róla hozzáértő. Így szép lassan megkapta a felületkezelés mindem rétegét. A váz rózsaszín lesz
Lakk megkötött.
Nitrohigítóval teszteltem... Meg se érzte.
Anya nem volt lakásközelbe így teszteltem
bírni fogja e a hőhatást majd :D
Bírta a 180C° is tehát JÓ! NAK! KELL! LENNIE!
Festék típúsát nem tudom PPG márkájó ahogy
az alapozó is. Szórógitt .. hát nem tom.
Fedőlakk PPG ismént AMERON edzővel 4:1 re keverve.
Alualapozó az valami német minőségű speciális holmi.
Nem is beszélve a képen látható ipari alapozásról.
Bőven sokkal minőségibb mint a gyári.
nem tudom milyen irányár az amit megadtál, de puszta jóindulatból mondom,hogy egy kicsit nagyon sok, ennyiért nem fogod tudni eladni,max rátenni egy faunérlemezt, és a haverokkal meginni rajta pár sört
első féktárcsa ugyártottba is alsó hangon 15 plusz két gumi használtan 20
de még mindig ott tartunk hogy a behr-t és az excel keresik azt is olcsóbban
sajnos ilyen ez a piac, kérdezz nyugodtan, volt tapasztalatom az elmúlt pár hónapban!
valamiért a DR-Z felé hajlok...
nem tudom miért.. nézegetem a hirdetéseket van nagyon sok motor.. de eddig a a dr-z ami tetszik..
azért érdekelne minden infó ezzel kapcsolatban.. :D