Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Összefogja!
Nekem tegnap felrobbant a blokkom e miatt.
És tűzijátékot szórt a kipufogó
Nem amúgy semmi baja nem lesz
Behúzott dekóval körbeforog akadás nélkül.
Nem "szellőtetted" még a motorját...?
Amikor behúzott deko mellett rugdosod.
hali.1 kérdés ha a dr 600 ast dekompresszorral állitom meg öszeveri a szelepeket?
Ma felhívtam a tulajt, hogy szombaton fizetem a gépet. Válasz : Pénteken jönnek szerbiából megnézni mert ők 20.000 ft.-vel többet adnak. Nos itt döntöttem el, hogy Honda Hornet 2003 lesz a Drz helyett. Eltérés 60 le. Mindig is vacíláltam, de végre tudtam dönteni.
adok én neked gyári drz sm gumit olcsóé ha kell
bár ez 2008as
1500km sincs benne
nézegetni teljesen jó még
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_400sm-7136547 eza motor ?! :) hát használattól függ hogy kopás-e!
Kizárt, hogy olyan idős motorban ilyen kevés kilóméter legyen. De kurvamindegy hány kilómétert mutat az órája, a motor állapotát kell nézni nem az órát.
Sziasztok !
Drz 400 sm ( 2005 ) vétel előtt vagyok. Km óra állás 12.300. Viszont a tulaj ősszel cserélte a gyári gumikat, elmondása szerint kopás miatt. Valóban elkopik utcai használat mellett ennyi km alatt ? Az óra állás miatt gondolkodom ezen. A motor nem leharcolt.
B U É K !
B.U.É.K mindenkinek!
B.U.É.K.! 2014
Az nem üzemszerű, hogy kanyarban folyik a benya a túlfolyón! Be kell állítani a karbiban rendesen az üzemanyag szintet és nem azon agyalni, hogy kell visszavezetni az elfolyt benyát!
Neon ! valamit félreértettél ! nem lóerőt akarok kicsikarni ! A kanyarokban túlfolyón kicsorduló benzint akarom visszajuttatni az üzemanyag tankba ! Szó se volt lóerő többletről . Mellesleg szereltem a Yamaha WR-em karbiját ,azért akartam egyből az úszóháznál megoldani a problémát csak hát azok a kib@szott csavarok .
Sziasztok (dr 600 karbihoz) keresek keverék állító csavart ha van valakinek kérem jelezze esetleg ötletek javító készletet honnét lehet szerezni hozzá? köszi a segítséget
Ezek simsont se szereltek még soha! Hagyjad őket!
Igen a benzinszivattyú jó ötlet
Dobna lóerőket a mocira!

Karbit nem nagy kunszt leszerelni és jobban hozzáférnél
az úszóház aljához. Nekem is be voltak ragadva a
csavarok és tűszelepet akartam cserélni.
Fogóval szedtem szét a csavart már agyon
kínozták előttem így esélyem se volt csavarhúzózni.
Ne ess abba a hibába hogy ugyan azokat visszarakod.
Érdemes inbuszos csavarral pótolni és nem megtépni.
Nézd meg lehet csak sok retek lerakódás miatt
nem zár a tűszelep megfelelően.
esetleg vízpumpafogóval nem tudsz ráfogni? az legalább nem bassza szét a csavar belsejét :)
ne legyetek már hülyék vazzeg
kisebbre kel venni a benzinszintet
az úszón kell variálni ha lehet görbíteni, akkor görbítesz ha nem, akkor a kis nyelven kell görbíteni amihez a tűszelep csatlakozik
a tűszelep ritkán rossz, ha mégis akkor azt kel cserélni
szerintem az sima 4es csavar
de ha gyári kell a suzuki tuti hoz 10x annyiért mint a csavarboltban van
valahogy meg akarom oldani ,egy kis (hasonló mint a hátsó fék tartály) tartályba elvezetem a nedűt ,és utána visszajuttatom a tankba. az még kérdés hogy mivel juttatom vissza (üza szivattyú , ablakmosó szivattyú ,vagy valami más )
igen volt kocogtatás ( finom -keményebb ) de nem engedett.Viszont nem tudom hirtelen honnan szerezzek másik csavarokat .addig viszont nem akarom tönkre barmolni a csavart mert az új év első hetében csapatni akarok 1-et
én se hallottam még olyat a szerelőmtől sem (aki pedig profi drz témában),hogy üzemórás gép lenne. Nekem is E-s van, és mióta megvan (nyár eleje óta) kb 5-6 ezer km-t tettem bele, és csak olajat kellett cserélnem azt is olyan 2000 km körül. Sokan még az olajat sem csak a km alapján nézik, hanem ha olyan az állaga akkor még egy 500ast is rá lehet dobni :) Vegyesen használtam 4 hónapig közút, utána endurózás és semmi baja nincs :)

Esetleg az S-hez képest szokták emlegetni, hogy az E mivel erősebb is, egy hangyafasznyival több a szervizigénye, ami lássuk be, DRZ-nél nem egetverő :D
próbáltad óvatosan megkocogtatni esetleg kalapáccsal? nekem régebben a hondánál volt ez, amikor az olajszűrőházat próbáltam leszedni, finom ütögetés után felengedett. Egy próbát szerintem megér :)
Helló! Ezzel a benzincsurgással egyébként mit lehetne csinálni? nekem is ha bedöntöm akkor csurog.. Az addig oké hogy az úszóházat megnézed, de ott mit kellene csinálni? költséges eljárás lenne?
Sziasztok ! Eladó egy gyári drz sm féktárcsa szett 20000ft.Ha valakit érdekel akkor ezen a számon elér 06-70-708-8513
20 óra kb annyi mint 1000km
"normális" felhasználás mellett
de
ha pl homokbányában izmozik az ember akkor az a 20 óra lesz 200km