Hello. A kipufogó a hátsó lábtartónál gyárilag nincs felfogatva? Mintha hegesztésnyom lenne a kipufogó csövén pont ott, meg a lábtartó konzolon is van egy "lyuk".
segítség!
a kipufogó és a pipa között szelel folyamatosan a rendszer. hogy tudom ezt eltömíteni? vásároltam új gyűrűt is azt hittem a miatt nem tudom eltömíteni... van valakinek tapasztalata? tipp ezzel kapcsolatosan? előre köszönöm
A drz terepre való, oda tökéletes. Országútra nekem kevés volt, 150km/h végseb. Összekarcolni meg sajnáltam, mert nagyon szép állapotban volt. De majd Kortisz...(aki megvette). Meg régi álmom volt egy Prestige
Üdv mindenkinek!
Kis segítséget kérnék,hogy rendelt-e valaki teljesen gyári hátsó sárvédőt,netről,gyártótól,márkakereskedéstől,és azon rajt van-e az összes matrica(gondolok itt a do not use......,meg a 400 as felirat meg ezek).
Mert nekem a gyári beszálító egy utángyártott fos OLASZ idomot küldött.
Helló!Nekem van eladó emelőm,600ezret kérek érte!........adok hozzá egy 2004E Drz-t!Más is árul itt motort?Ennyire válság van,vagy senki sem akar egy jó motort venni.Egy hónapja hirdetem,de még csak pár telefon.Egy fazon eljött, megnézte,ki sem próbálta,nem is alkudozott,nem fikázott,azt mondta elmegy 70km-re odébb és megnéz egy másikat.Egy óra múlva dob egy sms-t,hogy vett egy fiatalabb 2005 motort,kicsit olcsóbban!Műszakija nincs,forgalomból ideiglenesen kivonva.Pedig neki az is fontos volt,hogy legyen!Nincs rajta semmi,de nagyon keveset ment,nagyon szép karc mentes!Gondolkodóba estem,vajon kinek kell egy enduró aki nem használja,és nem karistolja,és csak nézegeti évekig?Tartogatnak nekem egy 525 ext,arra szeretnék átülni most megengedhetném magamnak,hogy tegyek hozzá de nem tudom eladni a drz-t!Költség mentes nagyon jól megy erős, karbantartott, sok extra cuccal,és mégsem.Olcsóbban pedig nem adom,akkor megtartom dísznek jól mutat majd a nappaliban!
valamelyik haverodnak nincs drz?
csak hogy ki tudd próbálni hosszútávon
pl cimbi vett egy szinte új állapotú sm-et aztán nyöszörög hogy fáj a segge tőle
eladni meg nem akarja mert jó drágán vette aztán azóta sokkal lejjebb mentek az árak, és úgysem hiszi el senki sem hogy még 5 ezer sincs benne
a kipufogó és a pipa között szelel folyamatosan a rendszer. hogy tudom ezt eltömíteni? vásároltam új gyűrűt is azt hittem a miatt nem tudom eltömíteni... van valakinek tapasztalata? tipp ezzel kapcsolatosan? előre köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
http://rodeoride34.hu/m
ain.php...
Kis segítséget kérnék,hogy rendelt-e valaki teljesen gyári hátsó sárvédőt,netről,gyártótól,márkakereskedéstől,és azon rajt van-e az összes matrica(gondolok itt a do not use......,meg a 400 as felirat meg ezek).
Mert nekem a gyári beszálító egy utángyártott fos OLASZ idomot küldött.
Előre is köszönöm
Dave.
köszi
köszi
alig várom :D
jött egy jólelkű ember, aki azt mondta 8.000 ft-ért adjam neki postára
én megveszem! ;)
csak hogy ki tudd próbálni hosszútávon
pl cimbi vett egy szinte új állapotú sm-et aztán nyöszörög hogy fáj a segge tőle
eladni meg nem akarja mert jó drágán vette aztán azóta sokkal lejjebb mentek az árak, és úgysem hiszi el senki sem hogy még 5 ezer sincs benne